Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
Engem inkább azért fogott meg a sorozat mert este tíz után jótestű lányok ugráltak a tv-ben
Höhh :)
Nem rossz... heh... bár ha ezt az oldalát vesszük figyelembe, akkor én inkább Yuri- és Leon-fan vagyok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Engem inkább azért fogott meg a sorozat mert este tíz után jótestű lányok ugráltak a tv-ben
Höhh :)
Én ezt az animét láttam legelőször. Bár nem lettem egy-két rész után hatalmas rajongó, ez indított el, hogy nézzek másmilyen animéket is. ^^ Helyes története van, és nekem a képi világa is nagyon tetszik
Engem inkább azért fogott meg a sorozat mert este tíz után jótestű lányok ugráltak a tv-ben beküldve: 2008-05-13 18:10:23
(#62) Én ezt az animét láttam legelőször. Bár nem lettem egy-két rész után hatalmas rajongó, ez indított el, hogy nézzek másmilyen animéket is. ^^ Helyes története van, és nekem a képi világa is nagyon tetszik
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-05-11 18:28:37
(#61) Talán ez volt az első anime amiért rajongtam... vagyis még mindig rajongok csak már vannak újabbak is ^^
Ezt a rajongást, már a húgomra is sikerült átragasztanom, aztán végül már a nővéremre is (nah jó azért rá nem annyira nagy mértékben:P...) ... Vagyis mondhatjuk ugy is hogy a család kedvence
Ezt a rajongást, már a húgomra is sikerült átragasztanom, aztán végül már a nővéremre is (nah jó azért rá nem annyira nagy mértékben:P...) ... Vagyis mondhatjuk ugy is hogy a család kedvence
Szerk: AlchemistFanGirl 2008-05-11 18:50:57
beküldve: 2008-05-11 17:09:23
(#60) nos...szerintem ez az egyik legédesebb anime..(amit az animax műsorára tűzött eddig)sora igen idegesítő teremtés de mind emellett az egyik legszerethetőbb karakter.. may imádom amikor főz...ana..hát..imádom amikor siránkozik h "miért nem rajtam nevetnek"...rozetta ő a kedven szereplőm... és a végén olyan kis cuki amikor "igen mit kell csinálnom fantom mester"...és a legjobb a legkedvesebb...le fou(bolond)smit nem tom még mindig miért fantomnak fordítottak(erre nem is találok választ szerintem)kegyetlen amit ez az "állat"művel a lányokkal
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-05-11 08:33:02
(#59) Én azt mondom továbbra is, hogy a KS-t nem kell túl komolyan venni. A legtöbb filmben amúgy is van abszurd-dolog, Amerika már igazán hozzászoktatta ehhez a nézőközönséget. Egy animációs filmnek pedig bőven megbocsátható. Ennél vannak elvontabb animék is.
Ráadásul a Kalidoban én mindenkit kedvelek, ami eléggé ritka. Még May-t is.
Ráadásul a Kalidoban én mindenkit kedvelek, ami eléggé ritka. Még May-t is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-11 08:23:42
(#58) Ugyan, legyünk nagyvonalúak... a Star Wars-ban is tömkelegével vannak a túlzások és filmes bakik, mégis kultfilm lett!!! ^^
És én utálom is a Star Wars-t.
Nem is beszélek veled sose nem többet... ezek után...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ugyan, legyünk nagyvonalúak... a Star Wars-ban is tömkelegével vannak a túlzások és filmes bakik, mégis kultfilm lett!!! ^^
És én utálom is a Star Wars-t.
5 nagyon idegesítő dolog mellett még mindig a kedvenced? Ha animékben 3 olyan dolgot találok, ami nagyon idegesít, akkor az már régen rossz.
Ugyan, legyünk nagyvonalúak... a Star Wars-ban is tömkelegével vannak a túlzások és filmes bakik, mégis kultfilm lett!!! ^^
Amg... én is szeretem a Kareido Sutaaru-t...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-10 16:09:38
(#54) 5 nagyon idegesítő dolog mellett még mindig a kedvenced? Ha animékben 3 olyan dolgot találok, ami nagyon idegesít, akkor az már régen rossz.
beküldve: 2008-05-10 14:48:40
(#53) Nekem is egyik nagy kedvencem
-Az a sok közhely,pl.: "BÍzz az álmaidban!"
-Sora néha már idegesítően ostoba.
-Newton forog a sírjában,a mutatványok miatt.
-Észrevehető grafikai hibák (pl.: a szereplő ruhájának változása párbeszéd közben,stb..)
-Egyidőbe van az új Narutóval.
Meg ez volt az egyik 1. animém
,meg nagyon szép a grafika,jók az ötletek,de néhány dolg azért idegesít benne,de nagyon-Az a sok közhely,pl.: "BÍzz az álmaidban!"
-Sora néha már idegesítően ostoba.
-Newton forog a sírjában,a mutatványok miatt.
-Észrevehető grafikai hibák (pl.: a szereplő ruhájának változása párbeszéd közben,stb..)
-Egyidőbe van az új Narutóval.
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Child prodigy 2008-05-10 14:49:54
Szerintem is cool mese a Kaleido Star!!!!!!
Csak kár hogy már nincs
Pedik tök jo kis mese volt .Nekem az a szatír fantom tetszet a legjobban!
Csak kár hogy már nincs
Pedik tök jo kis mese volt .Nekem az a szatír fantom tetszet a legjobban!
egyébként újra kezdték az animaxen.. asszem h eddig 4 részt adtak le
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-05-08 15:28:41
(#51) Ha mese ha nem mese akkor is nagyon király!! és ez a lényeg!!! és szerintem is szépek a produkciók! a kedvencem az ANGYALOK TÁNCA! húh... halljátok amikor azzt a részt láttam elösször akkor nálunk nagy vihar volt és nem láttam teljesen. Aztán rá kb fél évre vagy kicsit többre +néztem és nagyon ámulatba ejtett!!! Olyannyira, h (nem kiröhögni oké???) én szerettem volna artista lenni kb fél évig. aztán felvilágosítottak h ez nem teljesen így működik... hehe azért szép álom lett volna!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "