Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
beküldve: 2008-09-29 18:38:40
(#95) Biztos, hogy nem lesz folytatása, de sebaj, mert az anime így tökéletes! Habár lehet, hogy a most készülő mangát követi majd valamikor anime.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-08-23 19:59:14
(#94) én is csak vágyom rá ez volt a lényeg de köszi h kioktatsz....bár elég világosnak tűnt sztem h tudom miről van szó
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-08-23 19:53:43
(#93) uu énis bár nem tejesen láttam minden részt
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
várom a folytatást mikor rozetta lesz a főszereplő:P...^^
Szerintem nem lesz folytatás. de nem bizti hidd el én is nagyon várom.
Nálam Yuri és Leon egy szinten van, vagyis mindkettő megunhatatlan. Egyszer az egyiknek, másszor a másiknak szurkolok. Mindkettőt el tudtam képzelni Sora "tökéletes" partnerének.
"Az ördög, mely előcsalogatja az angyalt.
Azt hiszem így volt hallható az egyik epizódban. aha, szerintem így volt, ahogy írtad...
csak sajnos se Leon se Yuri nem vált ördöggé...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Nálam Yuri és Leon egy szinten van, vagyis mindkettő megunhatatlan. Egyszer az egyiknek, másszor a másiknak szurkolok. Mindkettőt el tudtam képzelni Sora "tökéletes" partnerének.
"Az ördög, mely előcsalogatja az angyalt.
Azt hiszem így volt hallható az egyik epizódban. beküldve: 2008-08-23 18:54:00
(#89) És Yurival mi a helyzet??öt meglehet unni vagy nem szerintetek??
beküldve: 2008-08-23 17:24:44
(#88) Leont én sem tudom megunni soha
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-28 08:56:27
(#87) Igazán folytathatnák, mert nekem kicsit hiányérzetem van! Mintha nem lenne teljes! És Leont soha nem tudom megunni!
Leont én sem ttudom megunni...vagyis öt nem lehet....
beküldve: 2008-07-25 12:50:16
(#85) Igazán folytathatnák, mert nekem kicsit hiányérzetem van! Mintha nem lenne teljes! És Leont soha nem tudom megunni!
beküldve: 2008-07-24 15:11:53
(#84) várom a folytatást mikor rozetta lesz a főszereplő:P...^^
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-07-24 15:08:49
(#83) Kár hogy vége lett! Szerintem ez az eggyik legjobb anime a világon. (sok más mellett!)
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Sajnos ma lesz az uccsó rész...igaz hogy már sokszor láttam, de még tudnám nézzni....
Én is. Mert valamiért nem tom megunni.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Húúú, de régen írtatok már ide...A legendás manöver tényleg jó, de most jön hamarosan a másik fantasztikus manöver, méghozzá az Angyalok tánca...Ez kinek hogy tetszik????
Én már nagyon várom, hogy láthassam
Én már az angyalok táncát legalább ötször láttam.
De én még egyszer sem ezelőtt, mint gondolhatod.
Fogd fel tenyeredben a végtelent,s egy percben élj évezredet