Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
A draculásra nem emlékszem
Neeem?? Az a 35 és a 36. rész Nagyon szeretem...főleg a 36. részt
mikor Leon nem kapja el Mayt
..mármint nem kárörvendő vagyok vagy ilyesmi de azért az jól meglett csinálva xD"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Nem butaság én is így voltam vele.Mondjuk én a Sámán királyt láttam először.
meh....
beküldve: 2009-07-28 19:57:32
(#138) A draculásra nem emlékszem
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-09 17:02:53
(#137) Az angyalok tánca részt néztem meg egyedül,amúgy nem az esetem.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-07-09 17:03:10
beküldve: 2009-07-07 19:48:05
(#136) A Kaleido Star volt az 1. anime amit láttam, és nagyon nagyon szerettem.
Lehet hogy butaságnak fog tűnni, de amikor láttam, hogy Sora folyamatosan küzd, és nm adja fel, olyan érzésem volt, hogy én is meg tudnék csinálni bármit, csak akarnom kell.
Lehet hogy butaságnak fog tűnni, de amikor láttam, hogy Sora folyamatosan küzd, és nm adja fel, olyan érzésem volt, hogy én is meg tudnék csinálni bármit, csak akarnom kell.
beküldve: 2009-06-11 21:15:11
(#135) Én is imádom a Kaleido Start Szerintem egy nagyon dinamikus anime A kedvencem Layla és Leon...meg May is, de ő, mint "a kis gonosz"
Olyan jó mikor Dracula c. előadásban szerepel Leonnal *.*
Amúgy kár, hogy nincs belőle II. évad kíváncsi lettem volna, hogy az milyen "Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Igen jó film. El lehet viselni! Jók a szereplők, és nem egy részes!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-11 18:38:55
(#133) beküldve: 2009-05-19 16:03:15
(#132) A kedvenc részeim, amikor
Leon lassan megszereti Sorát.
És az 1. ova!*Hiányzó spoiler tag pótolva. A jövőben erre figyelj oda!
A moderátor*
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
Szerk: Moderátor 2009-05-19 16:16:41
Feltételezem, nem. De az edzés bizonyára csodákra képes. Amúgy az nagyobb nehézséget okozna, hogy ugorni merjek.
Akárhogy is, de a Kaleido Star az egyik kedvencem.
Szerk: Yumi 2009-05-18 20:43:30
beküldve: 2009-05-18 20:39:57
(#130) Én úgy szeretem mikor May mérges kutyapofit vág de mikor még morog is hozzá akkor már a földön fekszem a röhögéstől.
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé."
Ahhoz hatalmas fizikai erő kell. Te el tudod kapni, és visszalökni a saját súlyodat?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:57:58
Végülis....egyszer minden megcsinálható....XD
Más kérdés már, hogy ha műsoronként halnának az artisták, akkor a színpad elég hamar lehúzhatná a rolót
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-29 10:49:53
beküldve: 2009-05-18 20:18:33
(#127) Abban az van, hogy még a legendás menőver is kivitelezhető.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2009-05-18 20:15:50
(#126) a Mondo augusztusi számában le van írva melyiket lehet megcsinálni és melyiket nem de nem az összes manőver
A világon 10 féle ember létezik.Azok,akik értik a bináris számokat,meg azok akik, nem.