![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Kaleido Star
Ha már a témánál vagyunk, van egy barátnőm, akinek van diablója, és egyszer kipróbáltam. Hát mit mondjak, szerintem elég nehéz vele bánni, de ha az ember egyszer gyakorlatot szerez, isteni élmény. ^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:34:56
Nem látszol őrültnek szentem ez tök jó dolog. És bizti jó lehet a Diabolózás
Egyszer kipróbálnám. Egyébként nálam csak a top 10-ben van benne. De tényleg nagyon jó.
![](/var/images/emotions/14.png)
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:34:45
beküldve: 2010-04-12 17:30:06
(#153) nekem az összes része megvan DVD és imádok Diabolózni!!!!!igaz még csak 2 Diabolóval tudok,de sztem a KaleidoStar a legjobb anime
és annak köszönhetem hogy megismertem a Diabolót.nagyon szeretem és tervezem hogy minden szereplöt végig cosplayelek
(bocsi ha örültnek látszom de imádom)
![](/var/images/emotions/19.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-12 17:03:03
(#152) beküldve: 2010-04-12 16:49:39
(#151) Igaz, hogy nem ez volt az első animém, de olyan nagy hatással volt rám, és annyira tetszett, hogy már többször is megnéztem!És szinte mindegyik karaktert megkedveltem benne!
![](/var/images/emotions/16.png)
....me wo mite...
Tényleg elég fura.
Nekem ez már a több századik animém volt, de tény és való, hogy nagy magával ragadó kis történet.
![](/var/images/emotions/01.png)
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:35:09
beküldve: 2010-03-20 15:45:07
(#149) Nálam 2. anime volt, amit néztem. Yuri-sama... *.* (így utólag kicsit fura neve van
)
![](/var/images/emotions/20.png)
Szerk: Aeline 2010-03-20 15:46:46
beküldve: 2010-03-20 10:31:09
(#148) beküldve: 2010-03-17 16:01:43
(#147) beküldve: 2009-12-03 13:40:43
(#146) Sziasztok!! Nekem nagyon tetszik ez az Anime, nálam Leon a favorit xD
Clau-chan
beküldve: 2009-12-01 15:52:51
(#145) Hát egy II. évadnak én is nagyon nagyon nagyon örülnék!!! Mondjuk ott lehetnének egy kicsit kidolgozottabbak a karakterek és kicsit több betekintést is nyerhetnénk az előadásokba =D Am ha a gyerekeikről szólva az már nem lenne annyira az igazi
Meg most még az is eszembe jutott, hogy ugye Rosetta meglátta fantomot....Rosetta nem a kedvenc karim úgy, hogy nem örülnék ha ő lenne a kövi sztár...ha persze lenne II. évad![](/var/images/emotions/12.png)
![](/var/images/emotions/02.png)
Meg most még az is eszembe jutott, hogy ugye Rosetta meglátta fantomot....Rosetta nem a kedvenc karim úgy, hogy nem örülnék ha ő lenne a kövi sztár...ha persze lenne II. évad
![](/var/images/emotions/12.png)
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Lehetne nyugótan folytatása is,mint pl 15-20 ével később.S netán a gyerekeik folytatnák tovább,és soráék lennének a tanárok vagy a producer
Elvileg a mangában az van hogy Sora huga Yume elmegy a Kaleido színpadhoz hogy ő is belépjen a csapatba... Sora nem ment haza már vagy 10 éve és ezért a huga fel akarja keresni... Sora azóta is sztár!!!! :) Jóó lenne ha megcsinálnák az animét !!!!
Amúgy találtam egy KS pc játékot amiben létre lehet hozni saját karaktert, színpadot és előadást !!!! Biztos naon jóó csak az a kár h fizetős a letöltés :S
Rika-neko: elvileg akartak csinálni egy mozifilmet az előzetest meg is csinálták de a teljes verzió végul (sajnos!!!) nem készült el !!!
Én ennyit tok !!!! ^^"
Szerk: Dooo 2009-11-22 19:06:41
beküldve: 2009-11-22 17:56:14
(#143) Sajnos vége lett a tévében a Kaleido sorozat.Főleg mert leadták a másodi évadot ée a kettő ovát is.Nyugóttan folytathatnák, mert nagyon szerettem nézni.Lehetne nyugótan folytatása is,mint pl 15-20 ével később.S netán a gyerekeik folytatnák tovább,és soráék lennének a tanárok vagy a producer.
![](/var/images/emotions/26.png)
gall
beküldve: 2009-11-01 00:58:44
(#142) beküldve: 2009-10-07 19:28:59
(#141) A Kaleido Start már én is láttam végig, nagyon tetszett.Jelelleg is megy a tévében.Ha éppen nem raknak be éppen helyette valami más müsort,szokás szerint.
gall