Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
beküldve: 2010-05-18 19:20:04
(#171) de jó azok is nagyon szupik!sorstárs!!végre valaki aki nem otthon lógatja a .....ét(azt nem írtad hogy csak szereted vagy csinálod(gondolom igen))hanem csinál valamit
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-05-10 22:51:51
(#170) gyerkek én sokkot kaptam!!!!!!!nem tudom ti hogy vagytok Tabánival vagy ismeritek-e egyáltalán aki ismeri talán szereti de én sokkot kaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALÁ ÍRTA A DIABOLÓM!!!!!!!!!2010április 22-én!!(amugy is róla neveztem el )hu ez sokkoló!!a diabolómat és élőben látni....na nálam kiakadt a mérő....ennyi
Én egészen kedvelem. Jó hangja van. A keresztanyám egyenesen oda van érte. xD
Amúgy nem művész suliba járok, csak az igazgatónő férje rajztanár, ezért nálunk "nagyobb" figyelmet fordítanak az ilyenre. Remélem érted mire gondolok.
Ha már a szenvedélyekről van szó, én a lovaglással és a vívással vagyok így. Imádom őket, ezért meg tudom érteni, hogy te mennyire szeretsz diabolózni. Mondom egyszer próbáltam, de elég nehéznek bizonyult. :/
beküldve: 2010-05-09 16:26:11
(#169) ördögbotom nekem is van ha még mindig azt a két pálcát hívjuk úgy amivel a levegőben kell tartani egy harmadik botot:)
ez az nekem is ilyenem van kékben:)
ez az nekem is ilyenem van kékben:)
"Dattebayo"
ez mind szuper! de mi az az ördögbot??
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:41:38
am 16 leszek és 1 éve és 5 hónapja de én betegesen szeretek Diabolózni ma is gyakoroltam!!minden nap(még a fiúk helyett is a Diabolóimat választom ezért mondom hogy betegesen(de néha remélem hogy eljön a fekete,hosszú hajú herceg ))..úgyhogy a kérdésedre ez a válaszom,de mással is foglalkozom ördögbot,meteor,zsonglőr tányér és az FTC-be járok talajozni úgyhogy...bocsi..megint a Kaleido szelem
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:42:16
de ügyiii
hány éve csinálod??és mennyi idős vagy??
hány éve csinálod??és mennyi idős vagy??
Kamilla
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:41:57
beküldve: 2010-05-01 19:15:28
(#165) fuuu most úgy megszállt a KaleidoStar szelleme!!most nagyon és már free stly-ban nyomom a Diabolót 2 vel nagyon jóóó annyira happy!!
Rosetta-ch@n
fuu grat nagyon ügyi lehetsz:)
Kamilla kitartás:)
fúú köszönöm!!
legtöbb időm leköti a tanulás és a rajzolás de majd igyekszem!!
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Kamilla
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:43:11
köszi hát most vasárnap kértek fel egy zsurra hogy lépjek föl elfogadtam és nem is fizet rosszul(na jó nem ezért csinálom,de vicces volt)na azért ahogy látom te is ügyi vagy müvész suliba jársz és ha igen melyikbe?(én is müv.suliba járok
---
gyerkek én sokkot kaptam!!!!!!!nem tudom ti hogy vagytok Tabánival vagy ismeritek-e egyáltalán aki ismeri talán szereti de én sokkot kaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALÁ ÍRTA A DIABOLÓM!!!!!!!!!2010április 22-én!!(amugy is róla neveztem el )hu ez sokkoló!!a diabolómat és élőben látni....na nálam kiakadt a mérő....ennyi
---
gyerkek én sokkot kaptam!!!!!!!nem tudom ti hogy vagytok Tabánival vagy ismeritek-e egyáltalán aki ismeri talán szereti de én sokkot kaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALÁ ÍRTA A DIABOLÓM!!!!!!!!!2010április 22-én!!(amugy is róla neveztem el )hu ez sokkoló!!a diabolómat és élőben látni....na nálam kiakadt a mérő....ennyi
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2011-05-13 22:44:11
Jó látni, hogy itt milyen tevékenyek az emberek.^^
Én csak a manga rajzolással próbálkozom. Néhány iskolai versenyt nyertem de sajnos még semmi komolyabb. :/
De azért nem adom fel. *nevet*
Én csak a manga rajzolással próbálkozom. Néhány iskolai versenyt nyertem de sajnos még semmi komolyabb. :/
De azért nem adom fel. *nevet*
Szerk: Moderátor 2010-04-22 19:55:55
ma már nagyobb fellépéseim vannak úgyhogy megéri az álmainkért küzdeni
fuu grat nagyon ügyi lehetsz:)
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-04-22 19:56:55
beküldve: 2010-04-19 08:39:14
(#159) Sziasztok én nagyon szeretem a Kaleido Star-t és benne Mia a kedvencem! Azért ő mert jók a történetei és nekem azok nagyon bejönnek!
az szupi én Rosetta fan vok és hát ma már nagyobb fellépéseim vannak úgyhogy megéri az álmainkért küzdeni
Rosetta-ch@n
Szerk: Moderátor 2010-04-22 19:55:19
beküldve: 2010-04-18 12:19:14
(#157) Én imádom az egészet!!
Teljes Layla rajongó vagyok!!
Elkesztem légtornázni , nagyon nehéz és még csak az egyszerű dolgokat tudom
De imádom
Teljes Layla rajongó vagyok!!
Elkesztem légtornázni , nagyon nehéz és még csak az egyszerű dolgokat tudom
De imádom
Kamilla
beküldve: 2010-04-18 11:10:01
(#156) köszi...hát nem olyan nagy ördöngösség,ha az alapokat megtanulja az ember utána már csak tőled függ,amibe most belekezdted az a zsonglőr tányér de nagyon jó!karácsonyra kaptam egy zsonglör tányért de nem volt hozzá pálca én meg nem mertem szólni hogy nincs hozzá pálca erre anyám tegnap előkotorta és áthozta jó hogy a karácsonyi ajándékom másik felét áprilisban kapom meg de már tervezem hogy veszek még egyet..sokan betegnek tartanak szerintetek baj hogy így szeretek zsonglőrködni?
Rosetta-ch@n