Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kaleido Star
beküldve: 2007-10-24 14:41:16
(#35) Ha a kételkedő szülőket valamivel le lehet győzni anime-téren, az a Kaleido. Ez ellen tuti, hogy nem tudnak semmi érvet felhozni.
Szexualitás hiánya, hm, van néhány olyan sorozat, amiből szintén hiányzik, mégis nagy siker. Egyébként a molesztáló Fantom azért tényleg jelent valamit.
Szvsz nem ezen múlik, hanem azon, megértik-e, hogy mit üzen az egész sztori, vagy egyáltalán meg akarják-e érteni. Valamin azért néha gondolkodni is kell, s gyanítom, sokaknak ehhez nem füllik a foguk...
Szexualitás hiánya, hm, van néhány olyan sorozat, amiből szintén hiányzik, mégis nagy siker. Egyébként a molesztáló Fantom azért tényleg jelent valamit.
Szvsz nem ezen múlik, hanem azon, megértik-e, hogy mit üzen az egész sztori, vagy egyáltalán meg akarják-e érteni. Valamin azért néha gondolkodni is kell, s gyanítom, sokaknak ehhez nem füllik a foguk...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-10-23 18:22:26
(#34) Ez volt az egyetlen anime amiből anyum hajlandó volt 5 percnél többet nézni. Igaz nekem nem annyira jött be de ezt sose mondtam neki. (Helyete azt mondogatam, hogy "látod van olyan anime ami még neked is tetszik ")
beküldve: 2007-10-23 10:56:49
(#33) Én imádom
életem 3.animáje volt és még mindig szeretem
nekm föleg az előadások teccenek,mert azok nagyon szépen vannak megcsinálva
életem 3.animáje volt és még mindig szeretem
nekm föleg az előadások teccenek,mert azok nagyon szépen vannak megcsinálva
A művészet olyan dolog ami csak 1 pillanatra virágzik ki mielőtt elhervadna.A művészet 1 pillanat szépsége az én műcvészetem a ROBBANTÁS hmmm...
Ó, igen. A maga műfajában első, de körön kívül nem túl népszerű. Ennek oka lehet hogy a műfaja nagyon korlátolt, szinte semmilyen más műfajjal nem keveredik, vagy a szexualitás szinte teljes hiánya. Egyébként én is nagyon szerettem, de sajnos kinőttem belőle.
Miről beszélsz? Fantom perverzkedése nem volt elég? :-S
beküldve: 2007-10-22 18:52:50
(#31) Ó, igen. A maga műfajában első, de körön kívül nem túl népszerű. Ennek oka lehet hogy a műfaja nagyon korlátolt, szinte semmilyen más műfajjal nem keveredik, vagy a szexualitás szinte teljes hiánya. Egyébként én is nagyon szerettem, de sajnos kinőttem belőle.
Egy keménytetőset, jókora motorral!
beküldve: 2007-10-22 18:38:13
(#30) Nekem ez a kedvenc animém. Azt szeretem benne, hogy nagyon sok minden van benne a valós életből, de átvitt értelemben.
Ráadásul ez volt az első, ésmáig az egyetlen olyan anime, melynek a 26. része, és a vége képes volt könnyt fakasztani belőlem férfi létemre!
Ráadásul ez volt az első, ésmáig az egyetlen olyan anime, melynek a 26. része, és a vége képes volt könnyt fakasztani belőlem férfi létemre!
S
Köszi a bisztatást, de ha idől lenne rá, sem menne mert 60km-es körzetben nincs olyan hely ahol akrobatikát lehetne tanulni. meg aztán, el is lustultam rendesen... de éjjel, álltalában amikor a YuYuHakusho megy, ülök a kanapén, szemem a képernyőre függesztve emelgetem a súlyt(minden izmom leépülhetett, de a karizmomat nemhogy megtartom, de még fejleszteni akarom) beleélem magam yusuke helyzetébe, és amikor bemos egyet valakinek akkor mintha könnyebb lenne a súlyzó
beküldve: 2007-07-23 22:14:32
(#28) Sziasztok!
Hm.. bár akkor én is kicsit kicsúsztam a korból, de azt modom, hogy nagyon jó történet, és érdemes legalább egyszer megnézni!
Igazából, nekem is sokat segített ez az anime, mert tényleg Sora se adta fel, és én sem adtam fel. Én is úgy döntöttem, hogy az álmaim után megyek....
És most legalább itt vagyok, hogy sulit váltottam, és az álmaim felé repülök! (az már más kérdés, hogy közben lezuhanok e...... )
Hm.. bár akkor én is kicsit kicsúsztam a korból, de azt modom, hogy nagyon jó történet, és érdemes legalább egyszer megnézni!
Igazából, nekem is sokat segített ez az anime, mert tényleg Sora se adta fel, és én sem adtam fel. Én is úgy döntöttem, hogy az álmaim után megyek....
És most legalább itt vagyok, hogy sulit váltottam, és az álmaim felé repülök! (az már más kérdés, hogy közben lezuhanok e...... )
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Én még csak most fogok nekiállni ennek az anime-nek. Remélem jó.
Hohó, hát persze h jóó! Amenniben lány vagy, és lehetőleg 10-13 éves körül, mert ez egy lányoknak készült dolog, abból is az éppenhogycsak serdülő korosztályt célozza meg leginkább. Nagyon szórakoztató, nekem 16 éves fejjel is az egyik nagy kedvencem lett!
Hajaj...akkor én már "kicsit" kicsúsztam ebből a kategóriából...korügyileg
Nem baj...egy esélyt minden megérdemel!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-07-20 14:28:15
(#26) Shimohira!
Sose add föl! Az egész nekem is így kezdődött, hogy nem akart összejönni semmi! A felvételi napja előtt otthon gyakoroltam az átfordulásokat, és eltört a lábujjam, ( tudom, hogy viccesen hangzik, de nam az) és nem vettek be a csapatba. Aztán az egyik fellépésük előtt megkértek, hogy legyek valamien szervező asszisztens-akármi... Persze a csapat csillaga véletlen rosszul lépett, és a főpróbán eltört a lába. Mivel én minden próbán ott voltam, tudtam, hogy nagyjából mien lépés jön... Így megkértek, hogy mentsem + a műsort... Így kezdődött a pályafutásom... Pesze nekem sem fenékig tejfel, mert már ígyis veszekednek rajtam a tanárok, hogy milyen versenyen induljak...Pedig nekem a tánc az igazi elfoglaltság...Sajnos idén megszűnik az akrobatika oktatás, mert az iskola igazgatója nem tart igényt erre a szakkörre ( sajnos)...
Nah egy szó mint száz, nagyon szurkolok neked, hogy minden összejöjjön
Sok sikert kíván: Daimoon
Sose add föl! Az egész nekem is így kezdődött, hogy nem akart összejönni semmi! A felvételi napja előtt otthon gyakoroltam az átfordulásokat, és eltört a lábujjam, ( tudom, hogy viccesen hangzik, de nam az) és nem vettek be a csapatba. Aztán az egyik fellépésük előtt megkértek, hogy legyek valamien szervező asszisztens-akármi... Persze a csapat csillaga véletlen rosszul lépett, és a főpróbán eltört a lába. Mivel én minden próbán ott voltam, tudtam, hogy nagyjából mien lépés jön... Így megkértek, hogy mentsem + a műsort... Így kezdődött a pályafutásom... Pesze nekem sem fenékig tejfel, mert már ígyis veszekednek rajtam a tanárok, hogy milyen versenyen induljak...Pedig nekem a tánc az igazi elfoglaltság...Sajnos idén megszűnik az akrobatika oktatás, mert az iskola igazgatója nem tart igényt erre a szakkörre ( sajnos)...
Nah egy szó mint száz, nagyon szurkolok neked, hogy minden összejöjjön
Sok sikert kíván: Daimoon
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Sziasztok! Az animével kapcsolatban: Az egyik szemem sír, a másik meg üveg Kicsit sajnáltam, amikor vége lett, mert az uccsó részek + a Főnixes dolog nagyon bejött. A story közepén kb. 10 részt kihagytam :@ Nagy hiba volt.... nekem azért tetszik a K.S. , mert kb. hasonlít arra a dologra, amit én az életemnek nevezek. Amióta az eszemet tudom táncolok, meg ugye van ez az akrobatika is. Számomra kicsit fura volt, hogy mindenki hopp le tudott menni spárgába, meg ilyenek...( nekem ott kezdődött, hogy 1x véletlen lecsúsztam- a jégen azóta megy ) Néhány táncórán mi is átalakítjuk a tesitermet ( a tanárok nagy örömére) és mindenféle Kaleido-s dolgot csinálunk D Persze nekem teljesen természetes dolog pl. a szaltó meg ezek, tehát nem nyűgözött le a látványvilág....De mégis!!! Összetéve jó kis anime + az OVÁk is ( vagy mik, ne harapjátok le a fejemet) kb. 89%-osra értékelem :
ó, de jó neked, h akrobatikát tanulsz! bár nem rontottam volna el az életem... lehettem volna úszó, de a felvételi napján skarlátos lettem (nagyon fertőző, néha halálos is lehet), az nem jött össze. lehettem volna énekes, mert van hozzá tehetségem, jól tudok énekelni, csak nem szépen, mert hangom nincs hozzá . lehettem volna tornász, ha időben felfedeznek . apámtól örököltem azt hogy alacsony vagyok, erős és hajlékony, kiváló mozgáskoordinációval. de 16 évesen azt hiszem már késő nekiállni, pláne h időm sincs rá mert az iskolában 6-kor végzek, (+ kollégista vok, szal van egy nap 2 órám, amikor ráérek)(utolsó kiemelkedően jó képességemet, a kézügyességet kihasznélva képzőművészeti szakközépbe mentem, abból még lehetek valaki)
Én még csak most fogok nekiállni ennek az anime-nek. Remélem jó.
Hohó, hát persze h jóó! Amenniben lány vagy, és lehetőleg 10-13 éves körül, mert ez egy lányoknak készült dolog, abból is az éppenhogycsak serdülő korosztályt célozza meg leginkább. Nagyon szórakoztató, nekem 16 éves fejjel is az egyik nagy kedvencem lett!
beküldve: 2007-07-19 23:44:03
(#23) Én még csak most fogok nekiállni ennek az anime-nek. Remélem jó.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ok ok !
Megjegyeztem ,de én hívhatlak Mya-nak?
Vagy én is ívjalak Sophie-nak?
Nekem mindegy, mert lehet cserélgetni fogom még néha...
Ahogy akarod!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-19 20:05:49
(#21) Ok ok !
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor