Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-05 14:52:58
(#303) *Meglepődve néz a fába állt tőrre,majd elismerően bólint hozzá.
-Nem rossz.
Beleharap még egyet a kajába,majd pár kaviccsal kacsázni kezd,amikor észreveszi a megérkező Kazuyát.
-Azt hiszem mondtam valamit neked múltkor-mondja a katanásnak-,de ma nincs kedvem ölni.
Majd odafordul a másik kettőhöz.
-Kicsit meguntam,hogy ebben a városba mindig csak veletek futok össze-mondja nagy sóhajtás közepette-,szóval elhagyom a várost.Csak hát...eltévedtem.Valaki meg tudná mondani,hogy merre menjek,hogy kikeveredjek ebből az erdőből?*
-Nem rossz.
Beleharap még egyet a kajába,majd pár kaviccsal kacsázni kezd,amikor észreveszi a megérkező Kazuyát.
-Azt hiszem mondtam valamit neked múltkor-mondja a katanásnak-,de ma nincs kedvem ölni.
Majd odafordul a másik kettőhöz.
-Kicsit meguntam,hogy ebben a városba mindig csak veletek futok össze-mondja nagy sóhajtás közepette-,szóval elhagyom a várost.Csak hát...eltévedtem.Valaki meg tudná mondani,hogy merre menjek,hogy kikeveredjek ebből az erdőből?*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
*Mit mi volt az?-kérdezi.-Nem veszem sértésnek, ha nem jegyzed meg.-mn
mondja, közben látja, hogy egy fickó jött oda hozzájuk és a nevét kérdezi.-Sajnálom, de a nevemmel nem szolgálhatok.-mondja a fickónak. Ezután eőhúz a zakójából egy katonai kést és hihetetlenül gyorsan a magas lány felé dobja, úgy hogy az a feje mellett megy el és mögötte egy fában áll meg.-Ezt a múltkoriért.-mondja neki.*
mondja, közben látja, hogy egy fickó jött oda hozzájuk és a nevét kérdezi.-Sajnálom, de a nevemmel nem szolgálhatok.-mondja a fickónak. Ezután eőhúz a zakójából egy katonai kést és hihetetlenül gyorsan a magas lány felé dobja, úgy hogy az a feje mellett megy el és mögötte egy fában áll meg.-Ezt a múltkoriért.-mondja neki.*
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-05 14:50:35
És mi volt az? - *vonja fel a szemöldökét. Sosem szerette az ilyen titkolózó alakokat, leginkább a hideg rázta tőlük. A sorozatszámot hallva csak vállat von*:
- Ne vedd sértésnek, de sorozatszámot nem fogok megjegyzni.
*Kósza időközben odaér hozzájuk, bivccent felé, majd kérdőn pillant rá. Ugyan mihez kellene a segítségük? Azon, hogy nem sokkal később Kazuya is megjelenik, már nem is döbben meg, teljesen természetesnek tűnik számára. Kezdi megszokni, hogy ez a három ember mindig az útjába kerül.*
- Ne vedd sértésnek, de sorozatszámot nem fogok megjegyzni.
*Kósza időközben odaér hozzájuk, bivccent felé, majd kérdőn pillant rá. Ugyan mihez kellene a segítségük? Azon, hogy nem sokkal később Kazuya is megjelenik, már nem is döbben meg, teljesen természetesnek tűnik számára. Kezdi megszokni, hogy ez a három ember mindig az útjába kerül.*
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-05 14:25:29
(#300) *Kazuya fel kell és meg kerüli a tót, hogy oda menjen köszöni nekik.Mikor oda ér megál és mondja nekik:
"-Hello mindenkinek, ismét találkoznak utjaink..."
El mosolyodik,rá nézz a fickóra akit nem ismer...és udvariasan bemutatkozik.
"-Hello, a nevem Kazuya Kazama."
Kazuya utána meg kérdezi a fickótól..."-És az ön neve?"*
"-Hello mindenkinek, ismét találkoznak utjaink..."
El mosolyodik,rá nézz a fickóra akit nem ismer...és udvariasan bemutatkozik.
"-Hello, a nevem Kazuya Kazama."
Kazuya utána meg kérdezi a fickótól..."-És az ön neve?"*
Szerk: Kazuya 2007-07-05 14:29:31
beküldve: 2007-07-05 14:18:25
(#299) *Odalép a pároshoz.
-Üdv-mondja halkan-Kellene egy kis segítség.
Várja,hogy a másik kettő mit válaszol,addig átnéz a túlparta.Valaki a napsütésben heverészik.Mereszti a szemét,de nem látja pontosan az illetőt.*
-Üdv-mondja halkan-Kellene egy kis segítség.
Várja,hogy a másik kettő mit válaszol,addig átnéz a túlparta.Valaki a napsütésben heverészik.Mereszti a szemét,de nem látja pontosan az illetőt.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-05 14:19:52
Bocs a késésért, csak ledobott a szerver.
*Az hiszem tudom, hogy miért tetted-mondja a lánynak.-A nevemet viszont még én sem tudom, csak a sorozatszámomat adhatom meg, ami C2.0. Közben észreveszi az új jövevényt."Nahát, őt is ismerem. Mi ez valami találkozó?"-gondolja magában.
- A sajátodra se? Igazán szép teljesítmény - *jegyzi meg szárazon, miközben észreveszi a közelben őgyelgő Kószát.* ~Nahát, kit látnak szemeim...~ *gondolja, ám nem pazarol rá többet, inkább a férfi szavaira figyel.*
- Igen, pozitív irányban tettem... de te vajon ráébredtél, miért vágtalak tarkón? - *kérdi, majd ha már kérte a másik, bemutatkozik*:
- Arishima Sagara vagyok. És te? Vagy neked már neved sincs?
- Igen, pozitív irányban tettem... de te vajon ráébredtél, miért vágtalak tarkón? - *kérdi, majd ha már kérte a másik, bemutatkozik*:
- Arishima Sagara vagyok. És te? Vagy neked már neved sincs?
Szerk: Arishima 2007-07-05 13:36:41
beküldve: 2007-07-05 13:30:55
(#296) *A katanás fickó csak üldögél...mikor valaki felkiált hogy"-Ilyen nincs!!!!!" ekkor gyorsan átnézz a túlpartra és látja Kószát...
a katanás fickó meglepetten mondja:
"-Hát igen...ilyen tényleg nincs!!!!!."
"-Mindenki itt van, csodás...na mind1."
A katanás fickó visszaül a helyére és a távolból figyeli őket.
Közben azon gondolkodik hogy oda menjen-e...*
a katanás fickó meglepetten mondja:
"-Hát igen...ilyen tényleg nincs!!!!!."
"-Mindenki itt van, csodás...na mind1."
A katanás fickó visszaül a helyére és a távolból figyeli őket.
Közben azon gondolkodik hogy oda menjen-e...*
Szerk: Kazuya 2007-07-05 13:33:49
beküldve: 2007-07-05 13:24:06
(#295) *Lassú léptekkel érkezik a tópartra.Távolabb két alak üldögél és beszélget.Nagyot harap a kajájába és elindul feléjük.~Talán útba tudnak igazítani~gondolja magában és lassú léptekkel közeledik a fák alatt.Mikor közelebb ér kiesik a kezéből az étel.~Ilyen nincs!!!!~kiált fel.Felismeri a párost.*
Szerk: Nimlodel 2007-07-05 13:34:12
*-Nem járok temetésekre. Még a sajátomon sem voltam ott.-mondja unottan.-Mi a neved? Csak azért kérdezem, mert szeretem tudni azok nevét, akik belekontárkodnak a munkámba, bár te ezt pozitív irányba tetted.-mondja a lánynak, majd leül mellé.*
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-05 13:17:23
*Léptek zaját, majd egy félig ismerős hangot hall maga mellett felcsendülni. Nem kis meglepetésére a fehérhajút látja maga mellett, akit tarkónvágott. Ahogyan felidézi magában a jelenetet, futólag elmosolyodik.*
- Hello, igen újból. Mit keresek itt? Kérlek szépen, pihenek. És te? Látom, megint temetéshez öltöztél -*pillant végig a másik öltözékén, majd visszafordul a vízhez, és újra azt kezdi el szemlélni.*
- Hello, igen újból. Mit keresek itt? Kérlek szépen, pihenek. És te? Látom, megint temetéshez öltöztél -*pillant végig a másik öltözékén, majd visszafordul a vízhez, és újra azt kezdi el szemlélni.*
Szerk: Arishima 2007-07-05 13:11:24
beküldve: 2007-07-05 13:06:05
(#292) *A katanás fickó, egy tónál ücsörészik és szokásához híven cigi a szájában és az egett pásztázza mikor letekint látja hogy a túl parton két ember van.
Mikor jobban megfigyeli látja hogy az egyik Arishima és melete pedig egy férfi áll...őt viszont nem ismeri.
A katanás fickó felsóhajt, és mond valamit:
"Csodás...ez hiányzot nekem is már csak Kósza kell ide és teljes lesz a káosz."
A katanás fickó el mosolyodik,felemeli a fejét és tovább pásztázza az eget.*
Mikor jobban megfigyeli látja hogy az egyik Arishima és melete pedig egy férfi áll...őt viszont nem ismeri.
A katanás fickó felsóhajt, és mond valamit:
"Csodás...ez hiányzot nekem is már csak Kósza kell ide és teljes lesz a káosz."
A katanás fickó el mosolyodik,felemeli a fejét és tovább pásztázza az eget.*
Szerk: Kazuya 2007-07-05 13:09:13
beküldve: 2007-07-05 12:54:30
(#291) *A vöröses szemű lány izzadságtól gyöngyöző homlokkal áll a fák között.Délutánra jár az idő,de ő reggel óta úton van.Elhagyta a várost,de mivel a pénze teljesen elfogyott,gyalog indult útnak.~Már így is túl sok időt töltöttem ott~gondolja magában.Hátizsákját szétnyitja és kivesz belőle egy kis ennivalót.Körbenéz,majd hatalmasat sóhajt.~Eltévedtem~.
A kellemes szél víz illatát hozza.Valahol a közelben egy tó fekszik.Tájékozódási pontnak tökéletes*
A kellemes szél víz illatát hozza.Valahol a közelben egy tó fekszik.Tájékozódási pontnak tökéletes*
OK
Nem messze a tótól a fának támaszkodva egy fehér hajú alak áll. Meglibbenti a szél a vörös nyakkendőjét. *Nocsak a múltkori lány, aki elvégezte a munkámat.* Még figyeli egy kicsit majd elindul felé. -Hello, hát újból találkoztunk. Te mint csinálsz itt?-kérdezi tőle, de közben nem néz a szemébe, hanem a tavat figyeli.
Hello!
Én is itt vagyok ám!
Én is itt vagyok ám!
ok, kéne a sorrend
Én leszek az utolsó
Na,megelőztél.Akkor leszek utolsó előtti,így Nemes jön.