Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
*A háta mögött egy ismerős hang szólal meg. Sarkonperdül, majd a bérgyilkossal találja szemben magát.*
- Már megint te? - *kérdi hűvösen, majd a kérdést halva keserűen elmosolyodik* - Úgy nézek én ki, mint aki szórakozni jött ide? -* emeli fel a karját, így körvonalazódik a blúz alatt viselt fegyvertartó.*
- Gondolom te se bulizni vagy itt.
*Leengedi a karját, majd egy pillanatig még a férfit nézi, végül egyetlen szó nélkül fordul meg, fekete haja valósággal repül utánna, ahogy újra elindul.*
- Már megint te? - *kérdi hűvösen, majd a kérdést halva keserűen elmosolyodik* - Úgy nézek én ki, mint aki szórakozni jött ide? -* emeli fel a karját, így körvonalazódik a blúz alatt viselt fegyvertartó.*
- Gondolom te se bulizni vagy itt.
*Leengedi a karját, majd egy pillanatig még a férfit nézi, végül egyetlen szó nélkül fordul meg, fekete haja valósággal repül utánna, ahogy újra elindul.*
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
*Mikor belép az ajtón, egy ismerős arcra lesz figyelmes."Na, ne megint, ez a lány. Nem akarok vérfürdőt"-gondolja, majd amikor látja, hogy a lány továbbmegy, utánasiet és megszólítja:-Üdv Arishima, csak nem szórakozni jöttél ide?*
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-05 22:28:48
beküldve: 2007-07-05 22:23:54
(#316) *Kazuya a sötét erdő mélyén sétálgat mikor furcsa hangokkat hall...ismét kommandosok voltak de most velük volt a főnökük is.Kazuya egy száll cigit elővesz és rágyújt...hosszas beszélgetés után a volt főnöke a tárgyra tér.Kazuyat meg kéri hogy ismét legyen tagja az alakulatnak persze magas fizetéssel.
Kazuya kicsit gondolkodik,és elfogadja...meg is kapja a küldetést amitt végre kell hajtania...egy helikopter várja őt hogy elvigye a küldetés helyszínére.
A küldetés:városban egy maffiavezér kaszinójában fontos lopot információk vannak,amiket vissza kell szerezni még mielőtt rossz kezekbe kerülnének...Kazuya meg kapja a régi öltőzékét.
Mikor oda érnek Kazuya egy kötélen át le ereszkedik...és a tetőn be megy a kaszinóba.*
Kazuya kicsit gondolkodik,és elfogadja...meg is kapja a küldetést amitt végre kell hajtania...egy helikopter várja őt hogy elvigye a küldetés helyszínére.
A küldetés:városban egy maffiavezér kaszinójában fontos lopot információk vannak,amiket vissza kell szerezni még mielőtt rossz kezekbe kerülnének...Kazuya meg kapja a régi öltőzékét.
Mikor oda érnek Kazuya egy kötélen át le ereszkedik...és a tetőn be megy a kaszinóba.*
Szerk: Kazuya 2007-07-05 22:25:52
*Sose szerette a bűzös, szivarfüstös kaszinókat. Volt bennük valami, ami kifejezetten taszította. De nem volt mit tenni, a munkája most ide hozta. Kivételesen Mélyvörös topot, és hozzá illő, átetsző fekete blúzt viselt, egy koptatott farmer társaságában. Könnyed léptekkel sétált a helyiségben, mintha csak nézelődne, felmérné a terepet. Ekkor veszi észre, hogy a hátsó ajtón belép valaki. Beletelik némi időbe, amire felfogja, hogy a fehérhajút látja.* ~Nem hittem volna, hogy itt is belébotlok... Biztos megint dolgozik~ *Ám nem foglalkozik vele, inkább továbbmegy*
Szerk: Arishima 2007-07-05 22:17:30
beküldve: 2007-07-05 21:51:22
(#314) Akkor most én kezdek.
(éjjel egy füstös városban, majd a kaszinóban)
Egy ember jár a többiek között, aki sokaknak a végső megnyugvást jelenti. Fehér haja kissé feltűnő ugyan, de ez egy ilyen mocskos városban, mint amilyen ez is, nem feltűnő.Itt csak az aljanép van és persze egy bizonyos maffiavezér, aki a bérgyilkos elsődleges célpontja. A fickó a helyi kaszinóban van. Ma egy különleges este van. Itt van mindenki, aki számít:drogbárók, maffiafőnökök, fegyverkereskedők stb. Emiatt, csak meghívóval lehet bemenni. A hátsó ajtónál nincs fény és csak egy ember őrzi. A fehérhajú alak csendben mögé oson, közben megcsillan a kezében egy injekciós tű. Hirtelen elkapja a fickót és elaltatja. "Holnap ilyenkor is aludni fog."-gondolja magában, azzal belép a kaszinóba.
beküldve: 2007-07-05 21:40:06
(#313) Egyetértek, bár én mostanság gyakran vok fent
Ketten ugyan kicsit kevesen vagyunk, de így is kreálhatunk valami jó történetet.
Én benne vok, azt max később csatlakozik vki, ha akar
Egyetértek, bár én mostanság gyakran vok fent
Ketten ugyan kicsit kevesen vagyunk, de így is kreálhatunk valami jó történetet.
Szerintem végeztünk.Ez elég light-osra sikeredett,nem?
Egy kicsit, de épp az volt a lényeg, hogy ne fröcsögjön nem? Nekem mondjuk jobbak lennének az esti időpontok. Akkor többször vagyok fent.
Egyetértek, bár én mostanság gyakran vok fent
Szerintem végeztünk.Ez elég light-osra sikeredett,nem?
Egy kicsit, de épp az volt a lényeg, hogy ne fröcsögjön nem? Nekem mondjuk jobbak lennének az esti időpontok. Akkor többször vagyok fent.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-05 21:29:49
*Vállat von, és mit sem törődve Kósza szavaival elindul a fák közt. Másodpercekkel később már eltűnik a sűrűben, olyan hirtelenséggel, mintha soha nem is járt volna a tisztáson.*
beküldve: 2007-07-05 15:39:02
(#307) *Hidegen pillant a fekete hajú lányra:
-Egy.A becenevem nem véletlenül Kósza.Kettő, más okai is vannak,hogy továbbállok.Három,igen,tényl eg unom,hogy összefutok veletek.
Hirtelen nagy zúgás hallatszik fel és feltűnik egy helikopter.A fehér hajú fickó eltűnik és mire oldalrafordul Kazuya sincs már ott.
-Ha nem tudsz segíteni,én megyek is-mondja és kihúz egy könyvet a hátizsákból.-Most visszamegyek a városba.Lehet,hogy még találkozunk.Vagy nem.Viszlát.
Mondja,majd a könyvét olvasva eltűnik a fák között.*
-Egy.A becenevem nem véletlenül Kósza.Kettő, más okai is vannak,hogy továbbállok.Három,igen,tényl eg unom,hogy összefutok veletek.
Hirtelen nagy zúgás hallatszik fel és feltűnik egy helikopter.A fehér hajú fickó eltűnik és mire oldalrafordul Kazuya sincs már ott.
-Ha nem tudsz segíteni,én megyek is-mondja és kihúz egy könyvet a hátizsákból.-Most visszamegyek a városba.Lehet,hogy még találkozunk.Vagy nem.Viszlát.
Mondja,majd a könyvét olvasva eltűnik a fák között.*
Szerintem végeztünk.Ez elég light-osra sikeredett,nem? Mindegy.Én is lépek.Csövi!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-05 15:39:37
*Közben egy helikopter érkezik. Az ügynökség.- mondja a bérgyilkos.-Munka vanViszlát mindenki.-mondja Azzal felmászik a kötéllétrára és elviszik.*
Mennem kell.Csao mindenki.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-05 15:33:37
- Egy szó, amit nem hallottam tőled, pedig talán illett volna. Tömören annyit, hogy kösz, vagy valami hasonlót, nem gondolod? -*néz féloldalasan a fehér hajúra, majd újra Kószára tekint*:
- Elmész azért, mert mindig belénk botlasz? Elég nevetséges indok, már ne is haragudj. Mindenesetre én innen csak a városba vezető utat ismerem. Azt, ami kivisz a városból az erdőn keresztül, nem. Sajnálom - *teszi még hozzá, majd feláll, hogy kissé kinyújtóztassa elgémberedett tagjait.*
- Elmész azért, mert mindig belénk botlasz? Elég nevetséges indok, már ne is haragudj. Mindenesetre én innen csak a városba vezető utat ismerem. Azt, ami kivisz a városból az erdőn keresztül, nem. Sajnálom - *teszi még hozzá, majd feláll, hogy kissé kinyújtóztassa elgémberedett tagjait.*
beküldve: 2007-07-05 15:12:03
(#304) *A fickó nem mondta meg a nevét,Kazuya csak mosolyog amitt Kósza mond neki :"-Neked azt hiszem mondtam valamit múltkor" Kazuya felel:"-ne félj jól emlékszem mit mondtál...".
Ekkor Kazuya vigyorgó arccal sarkon fordul, és el kezd lassan balagni.Így hát Kazuya,olyan hely felé vette az irányt ahol ki tudja deríteni azt hogy vajon mit akkarhat tőle a titkos alakulat amelynek a kommandosai meg támadták...és ahol ő is egykoron a tagja volt.
Még mindig vigyorgó arccal rágyújt egy száll cigire.Halk léptekkel eltűnik a fák között.*
Ekkor Kazuya vigyorgó arccal sarkon fordul, és el kezd lassan balagni.Így hát Kazuya,olyan hely felé vette az irányt ahol ki tudja deríteni azt hogy vajon mit akkarhat tőle a titkos alakulat amelynek a kommandosai meg támadták...és ahol ő is egykoron a tagja volt.
Még mindig vigyorgó arccal rágyújt egy száll cigire.Halk léptekkel eltűnik a fák között.*
Na sziasztok.
Szerk: Kazuya 2007-07-05 15:14:08