Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Hé, ha kíváncsivá teszel, az nem jó... mondjuk Arishimának is van még pár titka, de akkor is
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-06 22:00:45
Már nem hulla és még van pár titka, amiről, ha úgy alakul a story, akkor később kiderül, hogy mik azok.
beküldve: 2007-07-06 21:52:33
(#346) Annyit tok, h a bérgyilkos hullának (sorry, ezt nem tudtam kihagyni XD) nagy szerepe lesz benne... De hogy mi lesz az...
Már csak egy ember hiányzik.
Sztem nemsokára ő is befut... remélem Kíváncsi vok, mit talált ki...
Nah, itt vagyok.
Én is Úgy kellett könyörögnöm, h idejében hazahozzanak
beküldve: 2007-07-06 21:27:49
(#341) Hello,én majd csak este fele leszek szerintem...juj Nemesis valamit most nagyon kitaláltam... veled lesz kapcsolatos.
Na gyerekek, akkor gatyamadzagot felkötni . Most sztem huzamosabb ideig én is csak oan 8 v 9 után leszek...
beküldve: 2007-07-06 08:23:23
(#338) Hello,én majd csak este fele leszek szerintem...juj Nemesis valamit most nagyon kitaláltam... veled lesz kapcsolatos.
Szerk: Kazuya 2007-07-06 08:23:49
Nincs mit. A folytatás, pedig részemről csak estefelé jó,mert napközben csak percekre lesz időm feljönni.
beküldve: 2007-07-06 00:23:11
(#336) Nah asszem én is lépek, kösz a játékot, remélem még lesz majd folytatása
- Ez hízelgő - mosolyodik el - Nem hittem volna, hogy valakinek is a bizalmát élvezhetem majd egyszer.
Amikor a férfi elindul az ajtó felé, halkan megjegyzi:
- Te tényleg nem fejlődsz előre... - mondja szárazon, majd a hátsó ajtóhoz lép, és azon keresztül lép ki az éjszakába. Az ajtó pedig halkan csukódik be mögötte.
Amikor a férfi elindul az ajtó felé, halkan megjegyzi:
- Te tényleg nem fejlődsz előre... - mondja szárazon, majd a hátsó ajtóhoz lép, és azon keresztül lép ki az éjszakába. Az ajtó pedig halkan csukódik be mögötte.
-Nem vagyok zombi. Bár ami azt illeti, a hajam meg a szemem színét a halálomnak köszönhetem.De legalább nem öregszem.-mondja és elmosolyodik.-Az Ügynökségnek dolgozom. Miután megszöktem a laborból, ahol létrehoztak, ők karoltak fel. Szép pénzt fizetnek a célszemélyekért.De ezt csak azért mondom el neked, mert úgy qondolom, hogy bízhatok benned.Remélem ez továbbra is így marad. Kinéz a kaszinó ajtaján és látja, hogy megáll egy fekete limuzin.-Ez az én taxim-teszi hozzá. Mennem kell.-majd megfordul és elindul az ajtó felé.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-06 00:16:25