![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
- Igen? Bocsesz, de ad1: te voltál az, aki nem ezzel kezdett, hanem a csomagtartóval, ad2: nem fogok az Ügynökségnek dolgozni azért, mert te azt mondod, segítsek neked, mert egyedül gyenge vagy hozzájuk, és ad3, nem tudom, te melyik adót nézted, kedves Nemo, de nem voltak fegyvereim. Tehát, így jártál. Kósza biztosan segít, ha szépen kéred, de rám ne számíts. Nincs okom, hogy segítsek neked. Bár, ha csak egy nyomós érvet fel tudsz hozni, talán hazamegyek a fegyvereimért, és átöltözni, de nem garantálom. Te döntesz - néz a bérgyilkosra. ~Ez nem komplett, mégis mit gondol? Csak úgy, segítek neki? Hülye marha~
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-07 23:57:12
-Az én nevem C2.0-mondja Kószának.-és elfogadja a kézfogást. Utána Arishima felé fordul:
-Egyébként, ha hagytad volna elmondani, egy feladat miatt hoztalak ide. Az ügynökség azt akarja, hogy megöljek két bérgyilkost. C3.0-át és C5.0-át. Ez egyedül nem menne, nem vagyok elég erős. Ők jobban képzettek, erősebbek és gyorsabbak, mint én. És ami a legfurcsább, hogy nekik fekete a hajuk és vörös szemük van. Nem olyanok mint én. Ja és a kis piromán bűvészmutatványod nem hat rájuk. Ők...sebezhetetlenek. Már, ha nem szeded le a fejüket. Ó és majd elfelejtettem. Odalettek, a fegyvereid.-majd Takehiko felé fordul:
-Te is csatlakozhatsz, ha akarsz. Elkél a plusz segítség.
-Egyébként, ha hagytad volna elmondani, egy feladat miatt hoztalak ide. Az ügynökség azt akarja, hogy megöljek két bérgyilkost. C3.0-át és C5.0-át. Ez egyedül nem menne, nem vagyok elég erős. Ők jobban képzettek, erősebbek és gyorsabbak, mint én. És ami a legfurcsább, hogy nekik fekete a hajuk és vörös szemük van. Nem olyanok mint én. Ja és a kis piromán bűvészmutatványod nem hat rájuk. Ők...sebezhetetlenek. Már, ha nem szeded le a fejüket. Ó és majd elfelejtettem. Odalettek, a fegyvereid.-majd Takehiko felé fordul:
-Te is csatlakozhatsz, ha akarsz. Elkél a plusz segítség.
beküldve: 2007-07-07 23:37:29
(#406) *Felkel a földről és leporolja magát.Minden rendben,senki sem sérült meg.Arishima szavait hallgatja,majd leesik az álla:
-Szóval, ezt a tüzet te...gerjesztetted?A testedből fakad?Hát ez érdekes...Ugyanis,mert én...nos...á,mindegy,felejsd el...
A fehér hajú férfira néz.Az előbb,mintha fekete lett volna neki a haja.~Képzelődtem talán?~-fut át az agyán.
-A nevem Takehiko,de csak Kószának becéznek-nyújtja a jobb kezét a fehér hajúnak.*
-Szóval, ezt a tüzet te...gerjesztetted?A testedből fakad?Hát ez érdekes...Ugyanis,mert én...nos...á,mindegy,felejsd el...
A fehér hajú férfira néz.Az előbb,mintha fekete lett volna neki a haja.~Képzelődtem talán?~-fut át az agyán.
-A nevem Takehiko,de csak Kószának becéznek-nyújtja a jobb kezét a fehér hajúnak.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Feltápászkodik, először a roncsra, majd a férfira néz:
- Feleslegesen játszottad a hőst, engem nem kellett volna megmentened. A tűz belőlem származik, nem bántott volna. Az üvegszilánkok meg... hát te is láttad nem rég - von vállat - De azért kösz.
Veti oda foghegyről, majd végignéz magán. Nem a legjobb állapot, de legalább a fürdőruha valamennyire még egyben van. A férfinak sincs semmi baja, és Kósza is egyben van. Tehát, minden rendben.
- Az esetből pedig, remélem tanultál. Legközelebb, ha nem tudod, mi az ésszerű viselkedés, téged foglak máglyaként használni, halhatatlanság ide, vagy oda.
Csak biccent Kószának, majd járkálni kezd. A kocsinak ugyan kampec, de a motorja nincs annyira messze, max pár tíz kilométerre. Az pedig, a Surranó-vérnek meg sem kottyan.
- Feleslegesen játszottad a hőst, engem nem kellett volna megmentened. A tűz belőlem származik, nem bántott volna. Az üvegszilánkok meg... hát te is láttad nem rég - von vállat - De azért kösz.
Veti oda foghegyről, majd végignéz magán. Nem a legjobb állapot, de legalább a fürdőruha valamennyire még egyben van. A férfinak sincs semmi baja, és Kósza is egyben van. Tehát, minden rendben.
- Az esetből pedig, remélem tanultál. Legközelebb, ha nem tudod, mi az ésszerű viselkedés, téged foglak máglyaként használni, halhatatlanság ide, vagy oda.
Csak biccent Kószának, majd járkálni kezd. A kocsinak ugyan kampec, de a motorja nincs annyira messze, max pár tíz kilométerre. Az pedig, a Surranó-vérnek meg sem kottyan.
A bérgyilkos megigazítja a zakóját. " Még ez is, őt is ismerem. Ettól függetlenül igaza van."-gondolja magában. Egyszercsak megmagyarázhatatlan érzés támad benne."Késő... Mindjárt robbanik." A düh, ami felgyülemlett benne, hirtelen testet ölt. A szeme ismét vörössé válik és a haja elkezd szürkülni, míg végül telejsen fekete nem lesz és mintha hosszabb is lenne. Ekkor felrobbanik a kocsi. Látja Arishimát és fél szemmel látja a másik lányt is. Az egész olyan, mintha egy lassított felvétel lenne. Látja az Arishima felé repülő fémdarabokat és üvegszilánlokat. Majd egy pillanat alatt a lány mellett terem és felkapja, ezután szemmel követhetetlen sebességgel a magas lány előtt terem és a földre rántja Arishimával együtt. A robbanásban a háta és a jobb keze nagyon leégett, de már gyógyul is neki. Sokkal gyorsabban mint máskor. Mikor vége az egésznek, felkel és az égő roncsot nézi. Fekete hajába belekap a szél, majd elkezd visszafehéredni. Közben már teljesen meggyógyult...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-07 23:27:53
beküldve: 2007-07-07 23:03:18
(#403) *Meglepődve látja,hogy a kocsi hirtelen lefékez és kiugrik belőle egy alak.Mereszti a szemét és felismeri a fehér hajú fickót.Vár egy kicsit,figyeli az eseményeket.Kiveszi a füléből az iPOD fülhallgatóját,majd ledöbbenve néz,mikor meghallja Arishima kiabálását..Amikor Arishima megrugja a fickót,halványan elmosolyodik,majd odakiált:
-Az az autó fel fog robbani,szóval gyertek el onnan,ha nem akartok pirosra sülni!!*
-Az az autó fel fog robbani,szóval gyertek el onnan,ha nem akartok pirosra sülni!!*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
- Te mit csináltál, te állat! - pattan ki a csomagtartóból, majd két kézzel megfogja annak vállát, és kétszer beletérdel annak gyomrába, egyszer az egyik, egyszer pedig a másik térdkalácsával.
- Baromarcú, hogy lehet annyi eszed, hogy engem raksz a csomagtartóba, a fegyvereid helyett? Meg is fulladhattam volna! Nem halhatatlan vagyok, te szerencsétlen! - azzal még egyszer gyomorszájon rúgja, majd elengedi. Távolabb húzódik a férfitól, és düjtől szikrázó szemekkel néz a másikra:
- Hogy lehet valaki ennyire... ennyire elmebeteg?
- Baromarcú, hogy lehet annyi eszed, hogy engem raksz a csomagtartóba, a fegyvereid helyett? Meg is fulladhattam volna! Nem halhatatlan vagyok, te szerencsétlen! - azzal még egyszer gyomorszájon rúgja, majd elengedi. Távolabb húzódik a férfitól, és düjtől szikrázó szemekkel néz a másikra:
- Hogy lehet valaki ennyire... ennyire elmebeteg?
beküldve: 2007-07-07 22:48:49
(#401) Miközben vezet, egyszercsak egy lángra lesz figyelmes. "Ezt nem hiszem el. Mindig csak bajt csinál. "-gondolja magában. Ez a kocsi sokba került neki, hiszen teljesen fel volt újítva. A tükörben a hátsó ülésen keresztül látja Arishima mefcsillanó szemét. Elhúz egy az út szélén sétáló lány mellett és hirtelen lefékez. Amikor ismét a tükörbe néz, a szeme vörösen izzik, persze ez a bérgyilkosnak nem tűnik fel, hanem hirtelen kiüti az ajtót, ami jóval az úton túl is csúszik a homokban. A kocsiból dől a füst. Odaugrik a csomagtartóhoz és letépi a tetejét, majd előrántja a pisztolyát és rászegezei a lányra. Aztán eltűnik a vörös szín a szeméből és furcsán néz a lányra:
-Mi a francot csináltál?-kérdezi tőle, majd elteszi a pisztolyát.
-Mi a francot csináltál?-kérdezi tőle, majd elteszi a pisztolyát.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-07 22:50:31
beküldve: 2007-07-07 22:40:45
(#400) *Egyedül sétál az országúton kellemes szellő fúj a tenger felől,fülében iPOD,amit ügyesen ellopott az egyik bevásárlóközpontban.Egyszer legyen egy jó napja.
Hangosan dübörög a fülében a rockzene,amikor elszáguld mellette egy fekete kocsi.~Ez egy Chevrolet Camaro volt!!!Egyszer de vezetnék egy ilyet.~gondolja magában.Amikor a kocsi elhúz mellette vörös lángokat pillant meg,amik a csomagtartóból csapnak elő.~Hát ez bizony kellemetlen~gondolja magában kárörvendően és tovább sétál az út mentén.*
Hangosan dübörög a fülében a rockzene,amikor elszáguld mellette egy fekete kocsi.~Ez egy Chevrolet Camaro volt!!!Egyszer de vezetnék egy ilyet.~gondolja magában.Amikor a kocsi elhúz mellette vörös lángokat pillant meg,amik a csomagtartóból csapnak elő.~Hát ez bizony kellemetlen~gondolja magában kárörvendően és tovább sétál az út mentén.*
Nem kopogni fogok, nyugi...
* Sötétség. Ez az első, ami feltűnik neki, amikor kinyitja a szemét. A kevés levegő, és egy halk, berregő hang. Egy motoré. ~Egy csomagtartó? Hogy a fenébe kerülök én egy csomagtartóba... Valakit ki fogok ezért belezni~ gondolja, miközben a kezével végigsimít a tőle messzebb lévő, a hátsó ülésekhez simuló falon. Az azonnal meggyullad, sárga lángnyelvek kelnek életre, és másodpercekkel később már égett szag terjeng az egész autóban. Ő azonban nem aggódik, a saját magából származó tűz őt nem bántja. Ám a karosszériát igen.
OK, akkor kezdem.
(az országúton, később egy kisvárosban)
Egy fekete Camaro halad a végeláthatatlan országúton. A kocsi ablakai teljesen feketék, nem látni be. Az autó sofőrje a tengerpartról jön már egy ideje. A fehér haját most nem látja senki. A hátsó ülésen vannak a fegyverei és még másvalaki felszerelése is ott van. Mikor a kocsija felé tartott, akkor vette észre az eszméletlen lányt. "Nemsokára felgyógyul."-gondolta magában. Ezért megfogta a lányt és betette a csomagtartóba."Még a végén összevérzi az ülésemet gondolta."-A ruháit a csomagtartóba tette, a fegyvereit, viszont a kocsiba. Kb. fél órája lehetett úton és most arra várt, hogy mikor hall valami hangot a csomagtartóból." Elvileg már felgyógyult, de a fejsérülés lassíthatja a folyamatot. Majd kopog, ha ki akar szállni."-gondolja magában. Most nincs ideje megállni, mert feladata van.
Nah, ez lenne az.
beküldve: 2007-07-07 22:19:38
(#397) Vissza is jöttem.Nem tartott sokáig...szerencsére.
Nos,akkor vágjunk bele.Már két napja nem játszottam,elvonási tüneteim vannak.
Nos,akkor vágjunk bele.Már két napja nem játszottam,elvonási tüneteim vannak.
![](/var/images/emotions/17.png)
![](/var/images/emotions/12.png)
Kissé és te is érdekes helyen ébrednél.
![](/var/images/emotions/14.png)
Na nem baj, erre kivi vok... de remélem nem ott fogok ébredni, ahol gondolom, bár ki tudja
![](/var/images/emotions/19.png)
beküldve: 2007-07-07 22:11:32
(#394) Sziasztok!
Én is itt vagyok.Remélem hiányoztam...
Én is beszállok ám,csak most pár percre eltűnök.
Mindjárt jövök vissza...
Én is itt vagyok.Remélem hiányoztam...
Én is beszállok ám,csak most pár percre eltűnök.
Mindjárt jövök vissza...
![](/var/images/emotions/19.png)