Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-08 19:32:04
(#423) Rendben! Benne vagyok!
Pillanat és írom is!
Pillanat és írom is!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Akkor majd egy következőben.. ebbe már szerintem nem tok bekapcsolódni!
Mya hallod, kéne egy történetet inditanuk most és úgy kéne ezt a történetet vinni hogy egybe folyon a miénk és ez...benne vagy???mert még amugy se ismerjük egymást.
beküldve: 2007-07-08 19:13:31
(#421) Akkor majd egy következőben.. ebbe már szerintem nem tok bekapcsolódni!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Sziasztok!!
Ha nem gond, akkor én is szeretnék beszálni!
Jöhetek???
Jöhetek???
szia, ebbe ami most megy? Hát én nem tom... Felőlem jöhetsz nyugodtan, de még a másik kettő nincs itt, h folytassuk.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-08 18:49:26
(#419) Sziasztok!!
Jöhetek???
Jöhetek???
Sziasztok...ha valaki van írjon.
Én már vok, de a többiek sztem csak jóval később jönnek
beküldve: 2007-07-08 18:05:04
(#417)
Szerk: Kazuya 2007-07-08 18:14:23
Én most gyorban írok egy bejegyzést, hogy este már a tanítás után ne Arishimára kelljen várni
Először csak halk zúgást hallani a távolból, majd ez a zaj egyre jobban közeledik. Végül már fülsértő berregésbe megy át, és nem messze feltűnik egy metálkék motor. A nyergében egy tetőtől - talpig feketébe öltözött alak ül. Nem sokkal később lefékez a másik kettő előtt, és leveszi a bukósisakot. Megrázza a fejét, majd leszáll a motorról, és a hátsó részre szerelt csomagtartóhoz meg. Felpattintja a fedelét, és szépen kipakolja a benne lévő dolgokat: két pisztoly (az egyik a bérgyilkosé, a másik az övé), a csuklóra szíjjazható tőröket, és a két jatagánt. Miközben felcsatolja magára a fegyvereket, a férfira néz:
- Egyvalamit nem értek: miért pont rám van szükséged? Te magad mondtad, hogy a piromágia és a fegyverek mit sem érnek ellenük. Én pedig ezen kívül maximum a gyorsaságomat tudom felhasználni. De az se nagy etwas.
Miuzán végez a felfegyverkezéssel, elteszi a bukósisakot, és lecsapja a csomagtartó tetejét.
Szerk: Arishima 2007-07-08 10:11:13
beküldve: 2007-07-08 00:42:54
(#415) -Remélem tényleg meg tudod tanítani, hogy hogyan érjem el a következő szintet.-mondja, aztán leül az úton és vár...
Akkor ennyi. Jó éjszakát Nimlodel.
beküldve: 2007-07-08 00:36:07
(#413) *A másik kettő reakcióján egyszerűen csak elmosolyodik.Nem hitte volna,hogy bárkinek is meg meri mutatni a képességeit.És most eg kemény harc előtt áll,be kell vetnie minden tudását.
Mikor Arishima elmegy,C2.0-hoz fordul.
-Azt hiszem én leszek az,aki tanítani fog téged,amíg Arishima vissza nem tér.-mondja és elmosolyodik.*
Mikor Arishima elmegy,C2.0-hoz fordul.
-Azt hiszem én leszek az,aki tanítani fog téged,amíg Arishima vissza nem tér.-mondja és elmosolyodik.*
Azt hiszem,én is befejezem.Holnap,vagyis ma folytatjuk.Gondolom a harc jön majd.Az jó lesz.
Jó éjszakát mindenkinek!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Részemről ez fagy, hnap innen folyt, már ha nektek is megfelel Jóéjt, sziasztok. Ja és Nemes: sztem ez a két kari a végén v kinyírják egymást, v csinálnak vmi hatalmas baromságot (az egymás agyára megyünkön kívül)
Majd kiderül, hogy mi lesz velük. Neked is jó éjt szia.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-08 00:41:33
Kósza bemutatjóján elmosolyodik:
- Asszem ez még hasznos lehet.
Azzal a férfi felé fordul:
- Ja persze... elég gyatra indok. Éjszaka van az Istenért! Itt ilyenkor már nem járnak rendőrök.
A pisztolyt átveszi, egy darabig forgatja a kezében, majd így szól:
- Hékás, szerinted én ilyen cuccban megyek halhatatlanokat ölni? - mutat magára - Jó vicc lenne, azt hiszem. Én most elmegyek pár cuccomért, egy óra múlva itt vagyok.
Azzal másodpercek alatt eltűnik a kettős mellől.
- Asszem ez még hasznos lehet.
Azzal a férfi felé fordul:
- Ja persze... elég gyatra indok. Éjszaka van az Istenért! Itt ilyenkor már nem járnak rendőrök.
A pisztolyt átveszi, egy darabig forgatja a kezében, majd így szól:
- Hékás, szerinted én ilyen cuccban megyek halhatatlanokat ölni? - mutat magára - Jó vicc lenne, azt hiszem. Én most elmegyek pár cuccomért, egy óra múlva itt vagyok.
Azzal másodpercek alatt eltűnik a kettős mellől.
Részemről ez fagy, hnap innen folyt, már ha nektek is megfelel Jóéjt, sziasztok. Ja és Nemes: sztem ez a két kari a végén v kinyírják egymást, v csinálnak vmi hatalmas baromságot (az egymás agyára megyünkön kívül)
Szerk: Arishima 2007-07-08 00:32:21
A fehér hajú Kószát nézi, egy pillanatig, majd azt mondja:
-Érdekes. Gondoltam, hogy nem vagy átlagos, láttam a szemedben.-ezután Arishima felé fordul:
-Bocs, akkor az mind az én fegyverem volt. El is felejtettem, hogy ilyen sokat hoztam magammal.-mondja, közben az egyik kezével a fejét dörzsöli és vigyorog. Aztán folytatja:
-A csomagtartóba a saját érdekedben tettelek be. Mi lett volna, ha megállít egy rendőr és látja, hogy vérzel, de mégse? Egyébként pedig az ügynökség szép pénzt ad mindenkinek, aki segít az akcióban. a fegyvereid pedig használhatatlanok.-mondja, majd odanyújtja neki a sajátját.
-Ezzel már mész valamire. Direkt nekem gyártott parabellum lőszeres pisztoly. Akkora lyukat csinál, mint a fejed. És van belőle még egy.-mondja vigyorogva.
-Őőő...és kéne valaki, aki meg tudja tanítani, hogy hogyan használjam a képességeimet. Mert nekem gőzöm sincs, hogy hogyan irányítsam az átalakulást. Azt mondták, ha sikerülne, akkor az lenne a végleges formám.-mondja, majd az egyik utána pedig a másik lányra néz.
-Érdekes. Gondoltam, hogy nem vagy átlagos, láttam a szemedben.-ezután Arishima felé fordul:
-Bocs, akkor az mind az én fegyverem volt. El is felejtettem, hogy ilyen sokat hoztam magammal.-mondja, közben az egyik kezével a fejét dörzsöli és vigyorog. Aztán folytatja:
-A csomagtartóba a saját érdekedben tettelek be. Mi lett volna, ha megállít egy rendőr és látja, hogy vérzel, de mégse? Egyébként pedig az ügynökség szép pénzt ad mindenkinek, aki segít az akcióban. a fegyvereid pedig használhatatlanok.-mondja, majd odanyújtja neki a sajátját.
-Ezzel már mész valamire. Direkt nekem gyártott parabellum lőszeres pisztoly. Akkora lyukat csinál, mint a fejed. És van belőle még egy.-mondja vigyorogva.
-Őőő...és kéne valaki, aki meg tudja tanítani, hogy hogyan használjam a képességeimet. Mert nekem gőzöm sincs, hogy hogyan irányítsam az átalakulást. Azt mondták, ha sikerülne, akkor az lenne a végleges formám.-mondja, majd az egyik utána pedig a másik lányra néz.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-08 00:19:52
beküldve: 2007-07-08 00:07:03
(#409) *-Szívesen segítek,bár nem tudom,hogy ezzel a két tőrrel mire megyek-mondja a fehér hajúnak.-Úgyis rámfér már egy kis testmozgás.-mosolyodik el,majd hirtelen elkomorodik.~Lehet hogy túl sokat vállaltam?Könnyen meghalhatok,hacsaknem...~
Pár másodpercig töpreng,majd úgy dönt megmutatja nekik.
-Mielőtt indulnánk,szeretnék mutatni valamit.Ezt rajtam kívül,csak a családom látta még.Ezért neveztek szörnyetegnek és emiatt aláztak meg mindig-mondja,majd behunyja a szemét.Mikor kinyitja a eltűnik a vöröses írisz,az egész szeme tejfehér.Mintha kifordult volna neki.A tenger felől hirtelen viharos széllökések érkeznek és a csillagokat eltakarják a felhők.Messziről mennydörgés hallatszik és hirtelen szakadni kezd az eső.(
Szótalnul várja a másik kettő reakcióját.*
Pár másodpercig töpreng,majd úgy dönt megmutatja nekik.
-Mielőtt indulnánk,szeretnék mutatni valamit.Ezt rajtam kívül,csak a családom látta még.Ezért neveztek szörnyetegnek és emiatt aláztak meg mindig-mondja,majd behunyja a szemét.Mikor kinyitja a eltűnik a vöröses írisz,az egész szeme tejfehér.Mintha kifordult volna neki.A tenger felől hirtelen viharos széllökések érkeznek és a csillagokat eltakarják a felhők.Messziről mennydörgés hallatszik és hirtelen szakadni kezd az eső.(
Bocs,X-men feeling
)Pár pillanat múlva újra felveszi a szeme a megszokott színt és a vihar is elül,a csillagok újra felragyognak.Szótalnul várja a másik kettő reakcióját.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.