Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-09 21:28:28
(#483) Sziasztok!
Én is vagyok, de én kiírtam magam ebből a verekedős részből, én majd csak akkor írok, ha esetleg kellek..
Most csak inkább olvasni fogok.... ha kell valami szóljatok!
Én is vagyok, de én kiírtam magam ebből a verekedős részből, én majd csak akkor írok, ha esetleg kellek..
Most csak inkább olvasni fogok.... ha kell valami szóljatok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-09 21:26:18
(#482) Jelentem uraim, én is vok
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-09 21:24:14
(#481) beküldve: 2007-07-09 21:23:53
(#480) Nagyon sajnálom gyerekek, de ma este nem tudok lenni,sajnos.
Pedig elhihetitek,hogy nagyon szívesen játszanék,de sajnos ez van.
Bocsi.
Bocsi.
Semmi gond, de akkor kimaradsz az akcióból, sajna
beküldve: 2007-07-09 20:40:53
(#478) Nagyon sajnálom gyerekek, de ma este nem tudok lenni,sajnos.
Bocsi.
Bocsi.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-09 20:41:16
beküldve: 2007-07-09 00:24:13
(#477) beküldve: 2007-07-09 00:22:19
(#476) ***Asszem én is lépek!***
A lány csak nagy szemekkel bámult Kazuyára. Talán mégis vanna jó emberek?
- Köszönöm. - majd elvette a kulcsokat és eltette a zsebébe a fecnivel együtt.
-Sajnálom, de most nem tudok segíteni... - majd lehajtotta a fejét.
Nagyot sóhajtott.
- Sok sikert!
Majd egy utolsót mosolygott mindenkire.
- Sziasztok!
majd sarkon fordult és elindult a bódé felé. Ott sikeresen vett egy térképet, és elindult a lakás felé.
A lakás egy eldugott, kényelmes helyen volt. Kinyitotta az ajtót, majd körbepillantva megszemlélte a lakást.
majd mosolygott.
- Hát mégis vannak jó emberek. Levette a cipőjét, majd a nappaliban ledőlt a kanapéra.
Aranyos kis lakás...
A lány csak nagy szemekkel bámult Kazuyára. Talán mégis vanna jó emberek?
- Köszönöm. - majd elvette a kulcsokat és eltette a zsebébe a fecnivel együtt.
-Sajnálom, de most nem tudok segíteni... - majd lehajtotta a fejét.
Nagyot sóhajtott.
- Sok sikert!
Majd egy utolsót mosolygott mindenkire.
- Sziasztok!
majd sarkon fordult és elindult a bódé felé. Ott sikeresen vett egy térképet, és elindult a lakás felé.
A lakás egy eldugott, kényelmes helyen volt. Kinyitotta az ajtót, majd körbepillantva megszemlélte a lakást.
majd mosolygott.
- Hát mégis vannak jó emberek. Levette a cipőjét, majd a nappaliban ledőlt a kanapéra.
Aranyos kis lakás...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
- Na jó, azt hiszem, egyenlőre én is maradok, elvégre azt hiszem, csapatmunka kell majd ide, ha jönnek.
Kezében azonnal ott van Nemo és a saját pisztolya, ám ő nem bír egyhelyben maradni, csak járkál fel alá. Hosszú és véres éjszakának néznek elébe.
Ha már ien szépen megcsappantunk, én is meek, hnap este folyt köv, de akkor mindenki időben jöjjön
Szerk: Arishima 2007-07-09 00:19:26
-Én maradok itt. Jönni fognak.- mondta a bérgyilkos és elővette a pisztolyát, majd nekitámaszkodott a falnak.
Én is mentem. Ma este nem biztos, hogy leszek, szal ha lehet, nélkülem ne fejezzétek be. Jó éjszakát mindenkinek.
beküldve: 2007-07-09 00:09:08
(#473) *Kazuya csak elmosolyodot Kósza képeségén:~Jaj hogy ne te akkarsz nekem segíteni Kósza???mikor meg akkartál ölni???vagy csak azért teszed hogy a tartózást vissza ad???~.Ekkor hallota Mya mondatát és erre Kazuya mondja neki~Gyere!!!!!~.Fél óra múlva a városba értek,Myának mondja:~Ha akkarsz maradhatsz...de ha nem akkor fogd ezt a kulcsot és ezt a fecnit,ha nem találnád a helyet ennek az utca végén van egy éjjel-nappali bolt ott ingyen újságok vannak abban találsz város térképet ott meg találod a helyet és ki pihenheted magad...~.Nem tudni miért de Kazuya sajnálta Myát ami történt vele,és furcsa módon alig ismeri de szeretne neki segíteni.*
Szerk: Kazuya 2007-07-09 00:18:58
Na jó,gyerekek nekem most mennem kell.Gyorsan elküldöm a karakterem.
*A gyártelephez érve körbenéz,majd odakiáltja a többieknek:
-Én elmegyek körbenézek a gyár másik oldalán.
Azzal elsiet.Csak távolodó léptei halatszódnak.*
Ha lehet,várjatok meg a harccal.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Jó éjt
beküldve: 2007-07-09 00:05:21
(#471) Na jó,gyerekek nekem most mennem kell.Gyorsan elküldöm a karakterem.
Jó éjszakát!
Jó éjszakát!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-08 23:50:13
(#470) * az időben visszaugorva kicsit...*
- Én is örvendek Kósza. Igen Mya vagyok. - majd egy mosolyt kísérelt meg.
*vissza a jelen korba*
- öhm... nem csak az a kérdés, hogy merre, de egyébként, én nem tudom, hogyan segíthetnék nektek, mert nem vagyok bérgyilkos, vagy ilyesmi, nincsenek semmi különleges képességeim, csak úgy vagyok... - mondta hangosan, bár kicsit furcsán érezte magát, mintha kilógna a sórból...
- Sajnálom, de szívesen segítenék.... - majd a lány lehajtotta a fejét...
Ő mindig csak kolonc volt. már nem volt semmiben sem jó... sokszor kihasználták, megalázták... de most ért egy olyan bandához, ahol normálisak az emberek, (leszámítva a képességüket,) mégis érezte, hogy itt sem tud sokat segíteni...- gondolta magában.
Majd egy nagyot sóhajtott és várta a többiek reakcióját.
- Én is örvendek Kósza. Igen Mya vagyok. - majd egy mosolyt kísérelt meg.
*vissza a jelen korba*
- öhm... nem csak az a kérdés, hogy merre, de egyébként, én nem tudom, hogyan segíthetnék nektek, mert nem vagyok bérgyilkos, vagy ilyesmi, nincsenek semmi különleges képességeim, csak úgy vagyok... - mondta hangosan, bár kicsit furcsán érezte magát, mintha kilógna a sórból...
- Sajnálom, de szívesen segítenék.... - majd a lány lehajtotta a fejét...
Ő mindig csak kolonc volt. már nem volt semmiben sem jó... sokszor kihasználták, megalázták... de most ért egy olyan bandához, ahol normálisak az emberek, (leszámítva a képességüket,) mégis érezte, hogy itt sem tud sokat segíteni...- gondolta magában.
Majd egy nagyot sóhajtott és várta a többiek reakcióját.
Persze, mielőtt még több vér fog folyni
Valóban, fél óra kitartó gyaloglás után elérték a város szélét. Ő maga egész úton szótlan volt, és bár elől járt, nem is nagyon figyelte, merre megy. Belülről fojtogatta a düh, és egyre jobban érezte, hogy jól jönne neki egy kevés abból a szérumból, amiről Nemo beszélt. Amikor az egyik gyártelephez érnek, megáll, majd Nemora néz:
- És most merre?
Szerk: Arishima 2007-07-08 23:39:02