Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
-Látom te sem maradtál ki a jóból. Nem tudom mikor jönnek. Szerintem dél körül itt lesznek. Szeretik a drámaiságot.-mondja Kazuyának. Ezután Arishimához fordul:
-Szóval nem érteném mi? Valószínűleg eddig is ezért nem értettük egymást hm? Mert szerinted nem értem, amit mondasz. Felőlem rendben, nem kell elmondanod. Azért téged hoztalak, mert regenerálódsz és, ha nem választják le a fejed a nyakadról, akkor biztos, hogy megúszod...na meg azért, mert benned megbízom. Furán hangzik mi?-felnéz az égre, majd azt mondja:
-Még 2 óra. Érzem, hogy jönnek.
-Szóval nem érteném mi? Valószínűleg eddig is ezért nem értettük egymást hm? Mert szerinted nem értem, amit mondasz. Felőlem rendben, nem kell elmondanod. Azért téged hoztalak, mert regenerálódsz és, ha nem választják le a fejed a nyakadról, akkor biztos, hogy megúszod...na meg azért, mert benned megbízom. Furán hangzik mi?-felnéz az égre, majd azt mondja:
-Még 2 óra. Érzem, hogy jönnek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-09 22:47:29
beküldve: 2007-07-09 22:30:21
(#497) Kazuya elmosolyodot Nemo mondatán,ekkor a szemét fell nyitota és láttva hogy a többiek már kb. fellkészültek halkan mondta~Most itt az idelye a régi szépidőknek~. Ekkor Kazuya az égre nézz és mindkétt szemgolyója vérvörösre vált átt és a haja szint úgy vérvörös színre változik...nem sokkal ezután megkérdezi Nemotól:~Mikor lesznek itt???~.
Szerk: Kazuya 2007-07-09 22:31:54
- Mire gondolok? Hát, sok mindenre... De te ezt azt hiszem, úgyse értenéd. Szóval nem érdekes - hessegeti el a dolgot, feláll, megint járkál kicsit, majd visszaül a fal tövébe.
- Miért akarod, hogy pont én dolgozzam veled egy csapatban az egyik akármi ellen?
Amint felteszi a kérdést, már meg is bánja, valószínűleg úgyse kap rá egyenes választ.
- Miért akarod, hogy pont én dolgozzam veled egy csapatban az egyik akármi ellen?
Amint felteszi a kérdést, már meg is bánja, valószínűleg úgyse kap rá egyenes választ.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az immár fekete hajú bérgyilkos odaszól Kazuyának:
-Nem egészséges az a sok cigi. Biztos mondtam már ezt neked a halálom elótt is.-mondja vigyorogva, majd vörös szemét Arishimára szegezi. Látja, hogy valamin gondolkodik:
-Mire gondolsz?-kérdezi tőle miközben ellenőrzi, hogy van-e elég töltény a pisztolya tárában.
-Nem egészséges az a sok cigi. Biztos mondtam már ezt neked a halálom elótt is.-mondja vigyorogva, majd vörös szemét Arishimára szegezi. Látja, hogy valamin gondolkodik:
-Mire gondolsz?-kérdezi tőle miközben ellenőrzi, hogy van-e elég töltény a pisztolya tárában.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-09 22:15:21
beküldve: 2007-07-09 22:06:36
(#494) Kazuya, Arishima mondatára csak a vállát vonja és behunyot szemmel tovább cigizik...már nagyon várja a harcot és gondolta is ha Kósza nem érr vissza időben akkor csak egyedül megy,ekkor nagy mosoly lett Kazuya arcán...
Szerk: Kazuya 2007-07-09 22:10:36
Kazuya kérdésére csak vállat von:
- Nem tudom, biztosan elkószált valamerre. Nemsokára biztosan visszajön.
Azon, hogy Nemo életében először, és legnagyobb valószínűséggel utoljára beszél vele, eléggé meglepődik, és ez talán kissé ki is ül az arcára. ~Ilyesmire nem számítottam... Hogy pont vele fogok utoljára beszélni, ha nem élem túl azt, amibe ő belekevert.~
- Rám biztos nem hat, mivel a képesség csak véletlenül fejlődött ki bennem, Sazbah tanításának hála. És nem is vagyok halhatatlan.
Ahogyan ott ül a földön, furcsa gondolatok járnak a fejében...
- Nem tudom, biztosan elkószált valamerre. Nemsokára biztosan visszajön.
Azon, hogy Nemo életében először, és legnagyobb valószínűséggel utoljára beszél vele, eléggé meglepődik, és ez talán kissé ki is ül az arcára. ~Ilyesmire nem számítottam... Hogy pont vele fogok utoljára beszélni, ha nem élem túl azt, amibe ő belekevert.~
- Rám biztos nem hat, mivel a képesség csak véletlenül fejlődött ki bennem, Sazbah tanításának hála. És nem is vagyok halhatatlan.
Ahogyan ott ül a földön, furcsa gondolatok járnak a fejében...
A bérgyilkos Arishimára néz. Ahogy így ül a lány, már-már aranyosnak találja.Elmosolyodik, hiszen végigfutott az agyán, hogy talán most beszélget utoljára valakivel. Nem hitt abban, hogy másodszorra is képesek lesznek életet lehelni a testébe.
-Mint mondtam, van náluk egy szérum, amit előszeretettel használnak. Nem tudom, hogy rád hat-e a cucc, de rám biztosan, mert a sérthetetlenségem biológiai úton van előidézve.
Majd oldalra pillant és kicsit távolabb meglátja Kazuyát.
-Mint mondtam, van náluk egy szérum, amit előszeretettel használnak. Nem tudom, hogy rád hat-e a cucc, de rám biztosan, mert a sérthetetlenségem biológiai úton van előidézve.
Majd oldalra pillant és kicsit távolabb meglátja Kazuyát.
beküldve: 2007-07-09 21:50:11
(#491) Kazuya nem messze a többiektől,neki támaszkodva egy falnak csukott szemmel nem is izgul a harc véget nyugodtan cigizik.Mikor észre veszi hogy Kósza nincs sehol~Na ez meg hova lett?~mondja hangosan.
A felé röppenő tárat fél kézzel elkapja, majd megáll Nemoval szemben, és ránéz:
- Kösz a tárat. Amúgy meg, te elvileg halhatatlan vagy, nem? Hogy a fenébe halhatnál meg? - kérdi, miközben hátával nekidől egy másik épületnek, majd leül, két térdét felhúzza, és arra fekteti az állát. Innen néz fel kíváncsian, a másikra, miközben zsebrevágja a tárat.
- Kösz a tárat. Amúgy meg, te elvileg halhatatlan vagy, nem? Hogy a fenébe halhatnál meg? - kérdi, miközben hátával nekidől egy másik épületnek, majd leül, két térdét felhúzza, és arra fekteti az állát. Innen néz fel kíváncsian, a másikra, miközben zsebrevágja a tárat.
beküldve: 2007-07-09 21:43:49
(#489) A nap felkelőben van.
C2.0 vagyis Nemo még mindig a falnak támaszkodik és a fel-alá járkáló Arishimán szórakozik:
-Nem kell izgulni, vagy meghalunk, vagy nem.-mondja neki és előhúz egy tárat a zakójából, majd odadobja a lánynak:
-Gondolom egy tár nem lesz elég.
C2.0 vagyis Nemo még mindig a falnak támaszkodik és a fel-alá járkáló Arishimán szórakozik:
-Nem kell izgulni, vagy meghalunk, vagy nem.-mondja neki és előhúz egy tárat a zakójából, majd odadobja a lánynak:
-Gondolom egy tár nem lesz elég.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-09 21:44:57
beküldve: 2007-07-09 21:38:26
(#488) beküldve: 2007-07-09 21:37:37
(#487) Akkor ki kezd?
Hát, voltaképpen én zártam az ottani részt, szval vagy te v kazuya, én leszek második.
Szerk: Arishima 2007-07-09 21:31:21
beküldve: 2007-07-09 21:29:41
(#485)