• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Oldalak: ... 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ... <<>>
beküldve: 2007-07-10 21:37:46
(#528)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
Hello mindenkinek.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-07-10 21:37:13
(#527)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!

Én is itt vagyok! hm.. tegnap jó volt a bunyózásotok!

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-10 21:36:49
(#526)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Megérkeztem.

beküldve: 2007-07-10 21:33:44
(#525)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Én is itt vagyok.Nem tudom,hogy ma meddig leszek.
Egy kicsit eltűnök,a kutyámat még le kell vinnem.Pár perc az egész.

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-10 21:29:19
(#524)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Na, a boszorkány megérkezett

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-10 01:25:49
(#523)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Ez tényleg jó volt. Na akkor én is megyek. Jó éjszakát...vagy hajnalt...vagy reggelt.

beküldve: 2007-07-10 01:24:15
(#522)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
Ja szerintem is jó lett holnap szeritem ilyen békésebb rész legyen majd ki találok valamit meek én is jó éjt mindenkinek sziasztok.

beküldve: 2007-07-10 01:22:46
(#521)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Ez jó volt Kicsit érdekes lett a vége, de nem volt rossz, remélem hnap majd lesz folytatása Na, lassan lépek aludni, jóéjt

beküldve: 2007-07-10 01:21:16
(#520) Válasz Arishima (#519) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
-Kösz.-mondja vigyorogva.
-A nevet lehet,hogy megtartom. És ahogy elnézem lehet, hogy fogunk még találkozni. Ja és ne felejtsd el felveni a pénzt. Csao.-aztán hirtelen eltűnik. Legalábbis úgy látni, de valójában csak ilyen gyorsan mozog.

beküldve: 2007-07-10 01:16:12
(#519) Válasz Nemes1s_2.0 (#518) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
- Akkor azt hiszem, többet nem fogunk találkozni, Nemo. Remélem jobb cuccokat találsz magadnak, mint azok az öltönyök - mosolyodik el - Ja, és ezt a nevet is elfelejtheted, amit rádaggatam. Azt hiszem, már nem vagy "senki" - vonja meg a vállát, majd felveszi a lába mellett rostokoló pisztolyt, amit a másik keres.
- Itt a fegyvered! - dobja oda neki, majd biccent felé, és elindul kifelé a gyártelepről, csak így, köszönés nélkül.

beküldve: 2007-07-10 01:12:07
(#518) Válasz Arishima (#517) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
-Utazgatok természetesen. Na és veszek új ruhákat. Meguntam az öltönyt. Leginkább az átalakulás változtatott meg... azt hiszem. Hiszen ez a végső fázis. Nem csak kívülről változtam.Mennem kéne.-mondja, eközben elteszi a pisztolyát, majd nekiáll keresni a másikat.

beküldve: 2007-07-10 01:06:48
(#517) Válasz Nemes1s_2.0 (#516) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Amikor Kazuya, nem mindennapi módon meggyógyítja Nemot, nem tudja megállni: a száját elhagyja egy megkönnyebbült sóhaj. Elköszön a távozó Kazuyától, majd az őt kérdésekkel bombázó Nemora néz fel, miközben még mindig a földön térdel:
- Igazából sok mindenen... de főleg azon, hogy mitől változtál meg pont te, alig egy hét alatt - mosolyodik el - És még mindig ezen gondolkodom.
A bejelentésen, miszerint Nemo most kis ideig szögre akasztja a munkáját, meglepődik:
- És akkor mit fogsz csinálni? Otthon ülsz majd, és malmozol? - neveti el magát, ahogyan elképzeli ezt a képet.

beküldve: 2007-07-10 01:00:22
(#516)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nemo lassan felkel:
-Remélem, még találkozunk Kazuya.-mondta csakúgy magának. Aztán Arishimára néz:
-Mielőtt harcoltunk, mi járt a fejedben? És mi jár most a fejedben?-kérdezi tőle, közben letörli a vért a szájáról:
-Azt hiszem feladom ezt a munkát. Amit ezért kapunk abból bőven megélek egy darabig.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-10 01:02:23
beküldve: 2007-07-10 00:55:12
(#515)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
Kazuya hallkan oda megy hozzájuk,lehajol a haldokló Nemohoz és mondja neki:~Te vadbarom,néha nézz utána ha elszöksz valahonan hogy ki is voltál meg azt is hogy miként hozztak vissza...gondolom nem nagyon tudod azt hogy az én vérem és a DNS-em segítségével hozztak tégedet vissza...~ Ekkor Kazuya meg tisztitja a katanáját és mikor megtörtént meg vágja a kezét,meg fogja Nemo fejét picit fellemeli és a karját oda teszi Nemo szájához hogy igyon belőle...mikor már megtörtént Nemo sebbei lassan de kezdtek begyógyulni ekkor Kazuya fell kell és mondja neki:~ Ezzel még tartoztam.~ lassan Kazuya megfordul megáll és elköszön tőlük:~Viszlát~lassan fellrepülve eltűnik.

Szerk: Kazuya 2007-07-10 00:56:30
beküldve: 2007-07-10 00:44:27
(#514) Válasz Nemes1s_2.0 (#513) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
A harcnak vége. Kazuya könnyen megúszta, az ő sebei sem vészesek, már begyógyultak, nagyjából, csupán az arcát borító alvadt vér lehet zavaró kissé. Ám Nemo állapota nem a legjobb... alig ercei lehetnek hátra, de mit érnek ezek a percek, ha nem lehet meghosszabítani őket?Semmit.
- Te egy őrült vagy - térdel le a férfi mellé, miközben tanácstalan pillantásokat vet Kazuyára.
- Most mit csináljuk? Ha mentőt hívunk, jön a rendőrség is, az ekkora vérengzés pedig nem egy könnyen eltusolható dolog. Hacsak... A francba, hol van itt a legközelebb egy kórház?
És bár vészesen töri a fejét, nem jut eszébe semmi. Ugyanakkor azt se szeretné, ha Nemo halála pont az ő lelkén száradna.

Oldalak: ... 132 133 134 135 136 137 138 139 140 ... <<>>