Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Oké főnök, megjegyeztem... de ma hány szál lesz végülis, akkor? Egy, v kettő?
Kettőnél is több.
beküldve: 2007-07-11 21:50:10
(#587) Akkor rám maradt a kezdés.
(éjjel egy erdőben)
Egy fán állt és a terepet szemlélte vörös szemével. Nem kellett sok és megtalálta a házat, amit keresett. A rend szerint a pincéjében érdekes dolgok vannak. Démonoktól fertőzött emberek bújtak el itt. Érzi őket a fejében. Elindult a fákon ugrálva a ház felé...
Most ennyi jutott az eszembe.
Dehogynem, alap
Akkor mindenképp meg kell nézned a mai részt. Nekem ez a rész a kedvencem az első évadból.
Oké főnök, megjegyeztem... de ma hány szál lesz végülis, akkor? Egy, v kettő?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Dehogynem, alap
Akkor mindenképp meg kell nézned a mai részt. Nekem ez a rész a kedvencem az első évadból.
Csak nem Heroes-t nézel?
Dehogynem, alap
beküldve: 2007-07-11 21:39:49
(#583) Második leszek!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-11 21:38:27
(#582) beküldve: 2007-07-11 21:38:03
(#581) Ok, vki kezdjen... Én leszek utolsó. Így ha kilépek egy órácskára, nem lesz fentakadás, hacsak nem két szál lesz megint.
Szerk: Arishima 2007-07-11 21:38:32
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-11 21:38:45
beküldve: 2007-07-11 21:37:16
(#579)
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-11 22:31:48
beküldve: 2007-07-11 21:31:42
(#578) beküldve: 2007-07-11 21:30:02
(#577) Sziasztok!
Én is vagyok....
Én is vagyok....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-11 21:28:51
(#576) Na én vok, bár fél 11kor majd el kell mennem egy órára, mert sorozatot nézek . De fél 12re már jövök majd vissza.
Miután Nemo távozik, egy darabig még ül a széken, a fülsüketítő zenéből azonban már nem hal semmit, olyannyira átadta magát a gondolatainak. Nem tudta mire vélni Nemo viselkedését. Furcsa volt neki, különösen ez a megjegyzés: "Most az egyszer próbálj meg távol maradni a veszélytől". Ennyi erővel talán azt is mondhatta volna: "Többet a közelmbe ne gyere, mert meghalsz", ezt teljesen jól megértette volna. Furcsa dolog ez az egész... Ekkor egy hang szólal meg mellette:
- Arishima, mehetünk? - a barátnője, Osinda az. Ránéz, majd bólint:
- Persze, mehetünk... - azzal feláll, és együtt indulnak el a discoból. Miután kiérnek, nem meglepő módon, Osinda egyből megkérdezi:
- Ki volt az a srác, akivel beszélgettél?
- Ööö... senki - ~szó szerint~ teszi hozzá gondolatban. Kicsit rosszul vette volna ki magát, ha azt mondta volna: "Áh, csak egy régi bérgyilkos ismerősöm, aki átment halhatatlanba, nem nagy ügy". Valószínűleg egyből a sürgösségin kötne ki, mert a barátnője itt helyben összezuhanna. Erre gondolva elmosolyodik.
- Arishima, mehetünk? - a barátnője, Osinda az. Ránéz, majd bólint:
- Persze, mehetünk... - azzal feláll, és együtt indulnak el a discoból. Miután kiérnek, nem meglepő módon, Osinda egyből megkérdezi:
- Ki volt az a srác, akivel beszélgettél?
- Ööö... senki - ~szó szerint~ teszi hozzá gondolatban. Kicsit rosszul vette volna ki magát, ha azt mondta volna: "Áh, csak egy régi bérgyilkos ismerősöm, aki átment halhatatlanba, nem nagy ügy". Valószínűleg egyből a sürgösségin kötne ki, mert a barátnője itt helyben összezuhanna. Erre gondolva elmosolyodik.
-Lehet, hogy igazad van, azt illetően, hogy mi húzódik meg a háttérben. Nem kell agódnod, a rend nem fog felbérelni.-mondja a lánynak, majd felkel, odahajol hozzá és egy csókot lehel a homlokára.
-Most az egyszer próbálj meg távol maradni a veszélytől.-mondja neki halkan, aztán megfordul és kilép az éjszakába. Kilép, hogy békét hozzon az embereknek. Kilép, hogy egy kis időre megszabaduljon a fájdalmától. Kilép, hogy elvégezzen valamit. Zavart érez egy távolabbi sikátor felől. Arra veszi az irányt, mikor odaér, a hold megcsillan a szablyáin, nem sokkal később egy nem evilági lény halálsikolya tölti meg a sötétséget...
-Most az egyszer próbálj meg távol maradni a veszélytől.-mondja neki halkan, aztán megfordul és kilép az éjszakába. Kilép, hogy békét hozzon az embereknek. Kilép, hogy egy kis időre megszabaduljon a fájdalmától. Kilép, hogy elvégezzen valamit. Zavart érez egy távolabbi sikátor felől. Arra veszi az irányt, mikor odaér, a hold megcsillan a szablyáin, nem sokkal később egy nem evilági lény halálsikolya tölti meg a sötétséget...
Nah, akkor jóccakát mindenkinek.