Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Emlékszel, amikor Claude lelökte a tetőről, mit mondott? Amikor lefelé zuhant, Claire arcára és a mosolyára gondolt. És tessék, összekovácsolta magát.
Valami furcsa érzés keríti hatalmába... Valami, vagy valaki figyeli... Nem kell sok idő, hogy rájöjjön:
- Nemo... Tudom, hogy itt vagy, valahol...
Feláll a sziklán, nyújtozik párat, majd sétál néhány lépést a lapos tetejű sziklán. Érzi, hogy a másik elég rövid időn belül meg fog jelenni itt.
Fiygeljetek, ha már ennyire külön megy a két szál, biztos, hogy kell sorrend? Végülis mindenki csak azt figyeli tüzetesebben, amelyik neki szól... Ez csak egy ötlet volt, nem kell megfogadni
Attól még el kellett volna tűnnie a sebhelynek. Egyébként magától működnek a képességei.
Nem tudta, hogy mióta fekszik ott. Ekkor eszébe jutott egy gondolat. Mi van, ha Arishima ereje démoni eredetű. Kiterjesztette mentális érzékeit, hogy megkeresse vele a lányt. Meg is találta...
Ez egy marha jó rész volt... Nekem is nagyon tetszett, bár a Nikky/Peter párostól rosszul lettem
Én inkább azt furcsállottam, hogy Peternek mitől van sebhelye, mikor úgy is regenerálódik.
Csak akkor regenerálódik, ha Claire-re gondol, amikor megsérül, nem? A többi képessége is így működik...csak ebből gondoltam...
Ez egy marha jó rész volt... Nekem is nagyon tetszett, bár a Nikky/Peter párostól rosszul lettem
Én inkább azt furcsállottam, hogy Peternek mitől van sebhelye, mikor úgy is regenerálódik.
- Kazuya! Kazuya! - üvölti a férfinak.
De a férfi mindig csak azt hajtogatja, hogy elég.
- Kazuya! Mi a baj? - üvölti, majd rázza a férfit, mint akit rémálom gyötör. - Mi az, hogy temető? Kazuya!!!!!!!!!! Ébredj!!
Nem tudja, hogy mit csináljon.
Miközben a csillgokat figyeli, és a gondolatait próbálja rendszerezni, vére rábred valamire: Sazbah azt a képességet vette el tőle, ami igazi gyilkossá tette: az érzelemmentességet. Ezért van minden... A gondolatra felül, és pár pillanatig csak némán mered maga elé.
- Istenem, ez nem lehet igaz... - néz újra az ég felé.
A rossz időzítésért pedig elnézést
mondja halkan...ekkor Myára nézz mélyen a szemébe,megfogja a kezét,ekkor Kazuya megnyukszik és csak folyamatosan Mya szemébe nézz mélyen,közben a kezei reszketve a félelemtől fogták Mya kezét...nem sokkal később egy hang kiált egyet a fejében -Meg fogsz halni!!!!!!!!!!- Kazuya e-hang hallatán gyorsan elersztve Mya kezét,gyorsan a fejére téve mind kétt kezét hirtelen a földre esik és csak azt hajtogatja -Elég...-.
Amikor kiért a konyhába, látta ahogy Kazuya háttal áll neki és a fejét fogja.
Alány odasiet, majd mindkét kezét a férfi vállára teszi, majd szembe fordítja magával.
- Mi a baj? - kérdezi aggódó szemekkel. - Rosszul vagy? hozzak egy pohár vizet? vagy kérsz valamit?
A lány tényleg aggódott a férfiért. Nem tudta mi történt vele, de szemeiben látta, hogy valami nincs rendben, és eltökélt szándéka, hogy segítsen a férfin, hiszen 3 évvel ezelőtt, neki is segített.
-De ocsmányak vagytok.-vetette oda a hulláknak, aztán tovább siklott.
Egy vörös-fekete motor süvít át az éjszakán. Nyergében egy farmert és pólót viselő, hosszú hajú lány ül. Ám sajnos, még a motor hangereje sem tudja elrejteni a fejében rajzó bogarakat, amiket Osinda ültetett bele ma hajnalban. nem is tudja, mi üthetett belé, de hirtelenjében mindenről kitálalt a lánynak... A bérgyilkosságról, Kószáékról, az egyetemről, mindenről. Amikor befejezte, barátnője csak ennyit mondott: ~Derítsd ki, mit akarsz. Fogd fel azokat a szavakat úgy, ahogyan te akarod~
Hát, akkor most ezt fogja tenni. Lefékez a tengerparton, felmászik a legmagasabb sziklára, hanyattdől rajta, majd csak némán bámulja a csillagokat, és hallgatja a közeli erdő fáinak zengését.
Bocs, ez is rohadt gyenge lett...
A hold fénye bevilágította a lány szobáját.
Hatalmas franciágyán feküdt. Takarója épp csak a lábát takarta, nem volt hűvös.
Fogta magát, felkellt, felkapcsolta a villanyt, kezébe vett egy könyvet, és olvasni kezdett...
hú... hát, ma én se vagyok a legjobb formában.... váááá.... semmi nem jut eszembe.....
Kettőnél is több.
XD akkor mindjárt én is indítok egyet XD