Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
- Az én személyi testőröm? Bocs Nemo, de nekem erre nincs szükségem. Normális életem van, nem akarom, hogy miattad tönkremenjen. Ezt megérted, vagy nem is érdekel? - dől hátra a kanapén.
- Különben is, nem kell engem megvédened. Nem tartozol nekem semmivel, csak egy motorral. De ezt nem számolom, mert én is jövök neked egy autóval.
- Különben is, nem kell engem megvédened. Nem tartozol nekem semmivel, csak egy motorral. De ezt nem számolom, mert én is jövök neked egy autóval.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
-Nem nyomoztam le, hogy hol laksz. A fejemben érzem a jelenléted.Mindig tudom, hogy hol vagy. Nem akartam elmondani, de azért vagyok itt, hogy megvédjelek a Rendtől. A többiek nem ismernek, gondolkodás nélkül levadásznának. Én vagyok a te...személyi testőröd.
Nemo után megy, majd leül a kanapé végébe:
- Azt, hogy mit akarsz tőlem. Miért keresztezed folyton az utamat. Felteszem, akarsz tőlem valamit, máskülönben nem nyomoztad volna le, hol élek. Nem akarsz megölni, ezt már értem. De akkor miért vagy itt?
- Azt, hogy mit akarsz tőlem. Miért keresztezed folyton az utamat. Felteszem, akarsz tőlem valamit, máskülönben nem nyomoztad volna le, hol élek. Nem akarsz megölni, ezt már értem. De akkor miért vagy itt?
-Ennyi. Mit akarsz még tudni?.-mondja, majd elmegy és visszafekszik a kanapéra. És fémkarját babrálja.
beküldve: 2007-07-12 22:46:05
(#659) Mikor a férfi az égre nézett, a lány megáll előtte és a kezét nyújtsa, hogy segítsen a férfinak felállni.
- Már megint mi a baj? - néz fürkésző tekintettel a férfira.
- Már megint mi a baj? - néz fürkésző tekintettel a férfira.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-12 22:43:57
(#658) Mikor bele löki Kazuyát a vízbe,akinek csak a feje volt láthato egy picit elmosolyodik...mikor furcsa érzés törr rá,ekkor az arca komoly lett és csak az egett nézzte...
- Ennyi? - lepődik meg - Igaz, tőled nem is várhattam volna többet, el is felejtettem - von vállat, miközben Nemo szemébe néz. Tényleg nem tud vele mit kezdeni...
beküldve: 2007-07-12 22:41:30
(#656) A lány megint látta, hogy a férfi elszomorodik.
Amíg a férfi magával volt elfoglalva, addig a lány a háta mögé lopakodik, és belelőki a férfit a vízbe.
Majd tovább kacag a férfin, aki csak nyakig látszik ki a vízből, mert sikeresen elterült a vízben.
- Na, most már jó kedvel indul napom!
Amíg a férfi magával volt elfoglalva, addig a lány a háta mögé lopakodik, és belelőki a férfit a vízbe.
Majd tovább kacag a férfin, aki csak nyakig látszik ki a vízből, mert sikeresen elterült a vízben.
- Na, most már jó kedvel indul napom!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-12 22:36:21
(#655) Mikor leértek a tengerpartra,hirtelen a lány bevágja Kazuyát a vízbe és el kezdi fröcskölni,mikor a lány mondta neki hogy néha mosolyoghatna,egy iluziót látt,mikor még képes volt szívből mosolyogni,saját magát látta csak gyereként ahogy nevet és mosolyog.Ekkor Kazuya kissé elszomorodik.
-Ő a társam volt a rendben. Talán több is volt, mint társ. És, hogy miért nem öltelek meg, azt magam sem tudom. Te nem tartozol a rosszak közé és nem is fogsz oda tartozni.
beküldve: 2007-07-12 22:31:49
(#653) Mikor leérnek a tengerpartra magával húzza Kazuyat a vízbe.
- Kicsit néha mosolyoghatnál is!
Majd elengedi a férfi kezét, és egy gyors mozdulatta lefröcsköli vizzel.
Mya hangos kacagásba tör ki.
- Kicsit néha mosolyoghatnál is!
Majd elengedi a férfi kezét, és egy gyors mozdulatta lefröcsköli vizzel.
Mya hangos kacagásba tör ki.
beküldve: 2007-07-12 22:29:20
(#652) Kazuya haggya hogy a lány viggye le a tengerparthoz...közben továbbra is a lány kezét fogta.
beküldve: 2007-07-12 22:27:16
(#651) A lány érzi, ahogy megfogja a férfi a kezét, kicsit meg is nyugszik.
- Gyere, sétáljunk el a tenger partig!
- Gyere, sétáljunk el a tenger partig!
- Engem nem érdekel, hogy megölsz-e vagy nem. Csak azt akarom tudni, miért nem öltél meg tegnap, amikor alkalmad volt rá. És hogy ennek van-e köze ahhoz a lányhoz, akit véletlenül felhoztam a discoban. És ha igen, ki volt ő. Egyenlőre ennyi. Pontos válaszokat szeretnék kapni.
Egy húzásra megissza a kávét, majd válaszol:
-Mondd meg te, hogy hol hagytuk abba. Kíváncsi vagyok, hogy te hogyan látod a dolgokat. A fegyvereim a nappaliban vannak, nem áll szándékomban megölni, ha attól tartasz.
-Mondd meg te, hogy hol hagytuk abba. Kíváncsi vagyok, hogy te hogyan látod a dolgokat. A fegyvereim a nappaliban vannak, nem áll szándékomban megölni, ha attól tartasz.