Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-13 22:28:47
(#708) Na,jó srácok,nekem most nincs türelmem várni,meg egyéb dolgok is közbejöttek,szóval most megint eltűnök.Ebbe úgyse tudok már beszállni.
De ígérem,holnap jövök.
Addig is jó szórakozást!
Sziasztok!
De ígérem,holnap jövök.
Addig is jó szórakozást!
Sziasztok!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-13 22:24:30
(#707) Mikor láttja Nemot hogy kiszabadította őt,ekkor a földre esik és ellöki magától Nemot jó messzire.A föld alol hirtelen egy hatalmas kéz kinyul elkapja Kazuyát és a mélybe rántja,nyomot nem hagyot maga után, ekkor tudta hogy itt az idő.Mikor már a kéz eleresztete őt,fell nézz és látja a démont akivel muszály volt megküzdenie,nem is kellet sokat várni hirtelen Kazuya gyors repüléssel egyenesen a démon felé indult,érezte hogy túl gyenge azt is érezte hogy nem fogja túl élni...hirtelen átt alakul vörösen izo szemek a tetoválások a fehér haj és a vörös láng ami körül vette a testét megjelentek Kazuya testén.Apja kardja nem volt nála,mert csak azzal lehet a démont megölni semmi mással,ekkor már tudta Kazuya hogy meg fogg halni.Semmi fegyver nem volt nála ezért csak a karmaivval tudot harcolni,a démon látta ezt,ledobta a kardját ő is a karmaivval fogg harcolni.Mikor elérte Kazuya a démont az egyik keze a magsaban lesúlyt,a démon kikerülte elkapta Kazuyát ledobta a földre és iszonyatos gyorsasággal elkezdte Kazuyát szabdalni,a levegőben meg csak a húst és a bőrt lehetet láttni ahogy repülnek minden fele...Kazuya a regenerálodó képeségével begyógyítja őket...miközben a démon csak szabdalta Kazuya ismét hangokat hall a fejében tudta hogy az egyik az apja a másik meg az anya...az apja csak annyit mondot:
-Az erő...nagy felelőséggel jár.-
az anya meg azt:
-Az igazi erő nem a hatalomból származik...hanem a szívből.-
Kazuya nem értete őket...közben egyre dühősebb lett,lassan a láttni lehetet hogy a vörös láng ami Kazuya testét fedte elkezdet egy kis csíkban a démonba szállni,ugyan is a démon Kazuya dühe véget el kezdte magába szívni az erejét...
-Az erő...nagy felelőséggel jár.-
az anya meg azt:
-Az igazi erő nem a hatalomból származik...hanem a szívből.-
Kazuya nem értete őket...közben egyre dühősebb lett,lassan a láttni lehetet hogy a vörös láng ami Kazuya testét fedte elkezdet egy kis csíkban a démonba szállni,ugyan is a démon Kazuya dühe véget el kezdte magába szívni az erejét...
Szerk: Kazuya 2007-07-13 22:25:04
beküldve: 2007-07-13 22:21:45
(#705) Hahó, emberek!!!
Most mi van?
Most mi van?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-13 22:07:13
(#704) Na jó,akkor írok,de előre közlöm,ennek semmi köze az eddigiekhez.
Egy zöld Ford Shelby Mustang hajt a város széle felé.Egy régi kúria felé veszi az irányt.A kormánykerék mögött a régenlátott Kósza ül.
A kocsi motorja felbúg,majd hirtelen lefékez a ház előtt.Kiszáll a kocsiból és felnéz a romos épületre.Vagy 10 éve áll ott üresen,éppenhogy nem omlik még össze.Az utóbbi pár évben Kósza is megváltozott.Sötétbarna haja,ami a válláig ért,most éppenhogy takarja a tarkóját,tincsek takarják a szemét.Hosszú,földigérő fekete bőrkabátot visel,aminek ujja fel van hajtva.Térdig feltűrt farmernadrágot viselt,fűzős csizmával,és egy fűzős vérszínű felsővel.Derekán szegecses öv és láncok.Kezén ujjatlan fekete kesztyű,ami eltakarja a tenyerében lévő tetoválást.
Ránéz a régi épületre,majd felsóhajt és átsétál a szemközti kocsmába.*
Szerk: Nimlodel 2007-07-13 22:13:09
Nemo megjelent az egyik démon hátán és felnyársalta világító szablyáival. Utána átugrott egy másikra. Így haladt egyre csak lefelé, míg kb. a pár századik rém után leért Kazuyához.
-Hát te?-kérdezte, aztán öt karmos ujjával egyszerűen kettétörte a keresztet Kazuya mögött.
-Hát te?-kérdezte, aztán öt karmos ujjával egyszerűen kettétörte a keresztet Kazuya mögött.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-13 21:45:22
beküldve: 2007-07-13 21:39:13
(#702) Kazuya még mindig egy keresztre feszítve próbál valami kiutat keresni de semmi haszna,körülőte millionyi démon repked ide-oda,azon gondolkodat hogy maj kifogg segíteni neki mert amilyen helyzetben volt nem volt valami sok esélye arra hogy kiszabaduljon...
Bocsi de nem tudtam mást kitalálni...
beküldve: 2007-07-13 21:36:30
(#701) beküldve: 2007-07-13 21:32:38
(#700) Hát... én sem tok kezdeni, mert Arishimaval beszélgetek, de most ő nincs, aztán nálam sincs semmi jó ötlet... bocsi...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-13 21:30:52
(#699) Yo mindenki! Valaki kezdjen, aztán majd bekapcsolódom.(most nincs ötletem)
beküldve: 2007-07-13 21:16:30
(#698) Tádááám!!!És én is itt vagyok,sziasztok!!!
Kár,hogy hétköznap este nem tudok lenni.Láttam jó kis történetek voltak. Hogy fogok én így bekapcsolódni?
Na,majd kitalálok valamit...
Pont ezért,szeretnék majd utolsó lenni,hogy kitaláljam,hogyan kapcsolódok be...
Kár,hogy hétköznap este nem tudok lenni.Láttam jó kis történetek voltak. Hogy fogok én így bekapcsolódni?
Na,majd kitalálok valamit...
Pont ezért,szeretnék majd utolsó lenni,hogy kitaláljam,hogyan kapcsolódok be...
Szerk: Nimlodel 2007-07-13 21:17:13
beküldve: 2007-07-13 21:13:16
(#697) beküldve: 2007-07-13 21:11:55
(#696) Sziasztok!
Na én már itt vagyok!
Na én már itt vagyok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-13 13:04:46
(#695) Mostmár biztos, majd valamikor fél 12 körül fogok beesni... Remélem azért majd találok még itt valakit
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
- Ahogy akarod! - majd a lányra mosolygott.
Na asszem nekem ennyi... már nem tok mit kitalálni. Majd holnap folytatjuk!
Jó éjszakát!
Sziasztok!
Na asszem nekem ennyi... már nem tok mit kitalálni. Majd holnap folytatjuk!
Jó éjszakát!
Sziasztok!
Ok, hnap folyt, jóéjt, szia! Ez vicces lesz hnap... Bár én lehet, h csak későn tok majd becsatlakozni, mert megint moziba meek... de majd jövök!
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-13 01:20:26