Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
-Már nincs kódnevem. És nem értetted, amit mondok. Nekem az a problémám, hogy öregszel. Regenerálódsz ezért, lehet, hogy tovább élsz mint az átlag, de akkor is megöregszel. Ezután pedig végignézhetném, ahogy meghalsz. Ezt akarom elkerülni.-mondja komolyan a lánynak, de nem néz rá.
Ja és Nemesis,Nemo majd hozza is vissza a kardot...
Csao. Én is így gondoltam.
Csao. Én is így gondoltam.
- Oké, akkor játszunk nyílt lapokkal: tudtam, hogy rájössz, úgyis mindig mindent előre tudsz. De vedd már észre, hogy én viszont ember vagyok. Lehet, hogy egy démon nevelt 6 éven keresztül, de akkor is ember vagyok. Szóval, ha most hibaként fogod fel, amit érzek, a te dolgod. De nem fogom ettől még megváltoztatni. Szóval jobban jársz, ha megölsz. Az egyik pillanatban meg akarsz ölni, mert ez a Rended érdeke. A másikban meg akarsz védeni. Nekem ebből elegem van, C2.0. Tűnj el az életemből, és akkor én se zargatom többé a tiédet. Nincs más ötletem.
Ül fel, majd a kijárathoz megy, és kinyitja.
- Szabad az út, mehetsz. Nem tartalak vissza.
Ül fel, majd a kijárathoz megy, és kinyitja.
- Szabad az út, mehetsz. Nem tartalak vissza.
Jesszum Pepi, ritkán írok ilyen drámai részeket...XD
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-14 00:49:16
(#734) Na meek sziasztok!
Jó éjszakát mindenkinek.
Jó éjszakát mindenkinek.
Szerk: Kazuya 2007-07-14 00:49:43
beküldve: 2007-07-14 00:48:12
(#733) Na, mivel mi szépen elrepültünk, akkor most ti jöttök!
Szóval én mentem.. sziasztok!
Jó éjszakát!
Szóval én mentem.. sziasztok!
Jó éjszakát!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
-Elviszem.- mondja Kazuyának, azzal eltűnt. Kicsivel később Arishima mögött az árnyékok kezdtek alakot ölteni. Nemo jelent meg... A lány nem vette észre. Elvitte Kazuya kardját a Rendnek, szóval ráért.
-Ez most mi volt megint? Szerinted tényleg nem látom, hogy mit akarsz? Nem erről van szó. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak az emberi kapcsolatokat. Nem kerülhetek hozzájuk közel, mert akkor fájdalmasabb a haláluk. Volt alkalmam megtapasztalni.
-Ez most mi volt megint? Szerinted tényleg nem látom, hogy mit akarsz? Nem erről van szó. Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak az emberi kapcsolatokat. Nem kerülhetek hozzájuk közel, mert akkor fájdalmasabb a haláluk. Volt alkalmam megtapasztalni.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-14 00:43:46
beküldve: 2007-07-14 00:35:34
(#731) Kazuya fell kell,megfogja Myát erősen magához öleli és egy hosszu lágy csókot add a lánynak,mikor látta hogy Arishima elmegy,Kazuya odamegy Nemohoz:
- Köszönöm...- mondja Nemonak
Ekkor a jobb kezét az ég felé nyujtotta,mikor egy kard a felhők közül előbukan,az apja kardja volt az.Nemo kezébe helyezi és csak annyit mond:
- Ezt add átt a Rendnek,mert tudod amitt olvastam akkor a temetőben mikor te megtámadtál,onnan tudom hogy nem annyira kedvelik a magamfajtámat,és tudom hogy te nekik dolgozzol ugyan is nem támadtál volna meg engemet akkor éjjel,szóval ezt a kardot vidd el hozájuk ebből tudni fogják hogy ki vagyok...de ne maradjon el sokáig ugyan is szükségem lesz még a kardra mert az enyém. -.
Ekkor megfogja Myát és az égbe repülnek egyenesen haza.
- Köszönöm...- mondja Nemonak
Ekkor a jobb kezét az ég felé nyujtotta,mikor egy kard a felhők közül előbukan,az apja kardja volt az.Nemo kezébe helyezi és csak annyit mond:
- Ezt add átt a Rendnek,mert tudod amitt olvastam akkor a temetőben mikor te megtámadtál,onnan tudom hogy nem annyira kedvelik a magamfajtámat,és tudom hogy te nekik dolgozzol ugyan is nem támadtál volna meg engemet akkor éjjel,szóval ezt a kardot vidd el hozájuk ebből tudni fogják hogy ki vagyok...de ne maradjon el sokáig ugyan is szükségem lesz még a kardra mert az enyém. -.
Ekkor megfogja Myát és az égbe repülnek egyenesen haza.
- Te tényleg hülye vagy, Nemo... Nem látod a fától az erdőt, igaz? - megy oda hozzá, majd pofonvágja. Ránéz Myára, és a tekintete ennyit üzen: ~Látod, én megmondtam~ azzal biccent egyet a páros felé, felpattan a motorra, és elhajt. Otthon pedig végigdől a kanapén, és a plafont bámulja. ~Hát, ez így sosem vezet majd sehova...~ gondolja keserűen. A fenéket a személyi testőrbe...
-És ennek örülsz. Erre nem tudok mit mondani.-mondja egyhangúan. Mielőtt Mya rájött volna, hogy Kazuya él, már érezte a fejében az auráját.
-Hmpf. Na mit mondtam? Kár volt begőzölni. Viszont nagyon nagy az esélye, hogy a Rend vadászni fog rá. Ekkora erőmozgást nem fognak figyelmen kívül hagyni.
-Hmpf. Na mit mondtam? Kár volt begőzölni. Viszont nagyon nagy az esélye, hogy a Rend vadászni fog rá. Ekkora erőmozgást nem fognak figyelmen kívül hagyni.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-14 00:20:27
beküldve: 2007-07-14 00:16:15
(#728) Mikor meghallotta a férfi szavait, megállt egy pillanatra.
- Te bolond! Annyira megijesztettél!
Majd a férfi nyakába dőlt.
- Azt hittem.... egy pillanatra, hogy elveszítlek....
Majd könnyebülten sóhajtott egyet, míg egy utolsó könnycsepp gurult le az arcán.
- Te bolond! Annyira megijesztettél!
Majd a férfi nyakába dőlt.
- Azt hittem.... egy pillanatra, hogy elveszítlek....
Majd könnyebülten sóhajtott egyet, míg egy utolsó könnycsepp gurult le az arcán.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-14 00:10:11
(#727) Kazuya ereje nem távozott belőle,a teste viszont hallot volt.De mikor Mya egy kis csókot add,ekkor valami történik, belül az összes démoni erő ami nem távozott el belőle egyenesen a szívébe gyültek és ekkor a szíve újra elkezdet dobogni,a szemeit lassan kinyitotta és láttja hogy Mya próbálja újra éleszteni,a lány nem vette észre hogy Kazuya fell éledt mert a szemei csukva voltak és könnyeztek, ekkor megszólal Kazuya mosolyogva:
- Nem fogok senkit itt hagyni... -.
- Nem fogok senkit itt hagyni... -.
Szerk: Kazuya 2007-07-14 00:12:37
Ahogyan Kazuyára néz, valahogy kénytelen egyetérteni Nemo véleményével. A másik nehezen halhatott volna meg... Némi gondolkodás után felel a kérdésre:
- Semmi különösnek, csak lemondtam a saját esküvőmet - von vállat, hiszen van egy olyan sanda gyanúja, hogy Nemo ezzel úgyse fog törődni. Legnagyobb valószínűséggel nem is érdekli, vagy fel se fogja mit mondott.
- Semmi különösnek, csak lemondtam a saját esküvőmet - von vállat, hiszen van egy olyan sanda gyanúja, hogy Nemo ezzel úgyse fog törődni. Legnagyobb valószínűséggel nem is érdekli, vagy fel se fogja mit mondott.
-Minek örülsz enyire?-kérdezi a lányt, aztán fintorog egyet. Fokozatosan tér vissza az ereje. Fogja a köpenyét és leporolja amennyire csak tudja. Ezután Myára néz, aki megpróbálja megmenteni Kazuyát.
-Kétlem, hogy meghalt volna. Az energia nem távozott belőle.
-Kétlem, hogy meghalt volna. Az energia nem távozott belőle.
beküldve: 2007-07-13 23:55:01
(#724) - Kazuya! Én is szeretlek... - a lány könnyei patakokban folynak.
- Neeeeeeee.... - hallotta amikor utoljára dobogott a szíve.
Lehajolt hozzá majd egy csókot lehelt a szájára.
Felemelte a fejét, és eltökélt szándéka, hogy megmenti a férfit..
Két kezét összekulcsolva a férfi melkasára tette majd lélegeztetni kezdte.
- Ne hagyj itt!!!!!!! NE merészeld meg tenni!!!!!!!!!!!
- Neeeeeeee.... - hallotta amikor utoljára dobogott a szíve.
Lehajolt hozzá majd egy csókot lehelt a szájára.
Felemelte a fejét, és eltökélt szándéka, hogy megmenti a férfit..
Két kezét összekulcsolva a férfi melkasára tette majd lélegeztetni kezdte.
- Ne hagyj itt!!!!!!! NE merészeld meg tenni!!!!!!!!!!!