• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Oldalak: ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... <<>>
beküldve: 2007-07-14 23:54:35
(#783) Válasz Nimlodel (#782) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nemo kilép a démon mögötti árnyékból. Obszidián kardjain felizzanak a rúnák, aztán gondolkodás nélkül a lény hátába vágja őket, aki azonnal hamuvá ég. Ezután visszateszi a pengéket a két oldalán lévő hüvelyekbe. Régen hátul hordta őket, de ahogy erősebbek lettek a szablyák, úgy nőtt a pengéjük és most már nem fértek el régi helyükön. Így aztán a szablyákból közben kardok lettek.
-Nem értem.-mondta rosszallóan.
-Mindig érzem a jelenlétüket.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-15 00:02:04
beküldve: 2007-07-14 23:47:37
(#782) Válasz Nemes1s_2.0 (#781) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
*-Ezt ne csináld többet.Mindig azt hiszem,megőrültem-gondolja,maj d körbenéz az alsóemeleten.Egyre hangosabb a morgás,a konyh felől jön.Lépteitől recseg a padló,de még mindig nem jön elő semmi.Hirtelen kivágódik a mellette lévő rozoga szekrény ajtaja és egy fura szörnyeteg ugrik ki rajta.Hallott már démonokról,de még eggyel sem volt "szerencséje" találkozni.
Elhajul az érkező bestia elől,majd gyors léptekkel a hallban terem.Derekához kap és előveszi az ostroját.Több mint két méter hosszú ez a fegyver,igazi bőrből.Az ember testéről könnyen lehozza még a húst is.A két tőrt már rég vitrinbe tette.Hatalmasat durrant az ostorral,majd a közeledő teremtmény nyakára tekeri a végét,de mintha ez meg se kottyanna a rémségnek.
-Gyere már!-kiáltja Nemonak,majd erősebben meghúzza az ostor végét.*

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-14 23:40:13
(#781) Válasz Nimlodel (#780) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
-Elvileg nincsenek.-mondja homlokráncolva.
-Gyorsabban mozgok az árnyékok között.
Mikor ezt kimondta, belépett a szoba árnyékába, és az alakja először elködösült, majd eltűnt.
Egy pillanattal később az emeleten lépett ki egy sarok árnyékából.
-Fent vagyok az emeleten.-mondja Kósza fejében.
-Egyenlőre semmi.

beküldve: 2007-07-14 23:34:47
(#780) Válasz Nemes1s_2.0 (#779) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
*-Ó, szóval ez a foglalkozásod.Szép szakma-mondja majd lassan kisétálnak a kocsmából,átsétálnak az úton és megállnak a Mustang előtt.
-Szóval,kell nekem egy kis sötétség-szólal meg,majd felnéz az égre,s a fekete felhők úsznak,eltakarva a Napot.Szinte már éjszakai sötétség honol.
-Így talán nem fognak meglátni,mikor bemegyünk.
Fellép a tornácra,majd jó nagyot rúg az ajtóba,ami nyekeregve kitárul.Bent kellemetlenül dohos a levegő és dögszag áramlik.
-Nem azt mondtad,hogy nincesenek már itt démonok?-fordul a férfi felé,mikor felhalltszódik egy furcsak morgásszerű hang.Nem emberi hang.*

Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-14 23:38:40
beküldve: 2007-07-14 23:26:38
(#779) Válasz Nimlodel (#778) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
-Néha elég zavaró képesség. Hajlamos fejfájást okozni. A házban egyébként már nincs démoni aktivitás. A legutolsót, aki ott húzta meg magát, már rég...öhm eltávolítottam. Akkor indulhatunk.

beküldve: 2007-07-14 23:23:00
(#778) Válasz Nemes1s_2.0 (#777) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
-Micsoda képesség!Csak az a gond,hogy ez egy tárgy.Egy gyémántokkal kirakott...fenébe,ezért kapni fogok a Nagymestertől.Mindegy.Az a lényeg,hogy egy...öhm...szervezet küldött ide engem,hogy vigyek el egy nagyon fontos tárgyat.Viszont az a probléma,hogy az a ház marha nagy és figyelmeztettek,hogy veszély is leselkedhet rám.Nem tudom mire gondoltak,de ezért kéne a segítség.Nem szeretnék semmiféle démonnal meg ikyen dolgokkal összefutni.Nos,jösz vagy maradsz?-áll fel az asztaltól és kérdőn néz Nemora.*

beküldve: 2007-07-14 23:17:56
(#777) Válasz Nimlodel (#776) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
-Ha tudnám, hogy mi az, akkor megkereshetném neked. Képes vagyok érzékelni az élőlények auráját. Ha viszont tárgy, akkor marad a hagyományos út.

beküldve: 2007-07-14 23:12:27
(#776)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
*-Hogy mit akarok tudni?Talán azt,hogy mi van bent.De talán jobb,ha a saját szememmel nézem meg.Ha gondolod velem tarthatsz,elkel a segítség,ugyanis keresek valamit.Valami nagyon fontosat.Annyit tudok,hogy a házban van,de azt nem,hogy pontosan hol-mondja miközben bal mutatóujjával a jobb tenyerét vakargatja.*

Szerk: Nimlodel 2007-07-14 23:13:03
beküldve: 2007-07-14 23:10:26
(#775) Válasz Nemes1s_2.0 (#774) üzenetére
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Ha valami érdekes ötlwted van, akkor folytassuk.

Van érdekes ötletem,csak nem'tom,hogy aztán mi jön ki belőle. Akkor folytatom.

beküldve: 2007-07-14 23:08:42
(#774) Válasz Nimlodel (#773) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Ha valami érdekes ötleted van, akkor folytassuk.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-14 23:10:48
beküldve: 2007-07-14 23:06:38
(#773)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
Na...hát ketten nem olyan jó.Folytassuk vagy mi?
Mert holnap nem valószínű,hogy tudok jönni,vagy csak nem tudok sokáig lenni...

beküldve: 2007-07-14 23:03:43
(#772)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
A lány türelmesen vár, miközben a megbeszélt idő helyett 10 percel előbb érkezik a várt személy.
Fekete, kocós stílusú hajú férfi ül le a lány mellé. Alig lehet 25, mégis fiatalabbnak néz ki.
- Meglepődtem, mikor hívtál.
A lány csak mosolyog.
- Beszélnünk kell, de ne itt. - fogja suttogóra a hangját. Menjünk innen, ismerősök vannak a közelben. - majd rámosolyog a férfira.
- Rendben, ahogy óhajtot Ma Petite.
Felpattannak majd az ajtó felé veszik az irányt. Mya biccent a két ismerősnek, majd a férfi társaságában elmennek.

Bocsi, de most mennem kell, holnap már tovább tudok maradni... sziasztok.. jó éjt!

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-14 22:52:37
(#771) Válasz Nimlodel (#770) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nemo látja Myát és csak bólint egyet. Közben Kósza leül az asztalához.
-Te sem panaszkodhatsz, ha változásokról van szó. Mit akarsz tudni?-kérdezi, mialatt az asztalt kopogtatja karmaival.

beküldve: 2007-07-14 22:45:34
(#770)
Nimlodel
Nimlodel
[ Addiktgyanús ]
*Hallja a fejében Nemo hangját,felkapja a fejét.A kocsmáros láthatóan nem hallott semmit.~Mi a fene?Már képzelődöm is vagy egyszerűen skizofrén lettem?~gondolja magában,majd megperdül a széken.Kicsit meglepődik,hogy a belépő Mya még öt év távlatából is felismeri,hosz sokat változott,majd Nemo felé tekint.
-Csak nem őrültem meg-mondja halkan és Nemo asztalához sétál,majd engedélyt sem kérve leül oda.
-Igen,már öt éve.Jól megváltoztál-néz végig a férfin,majd fehér szemét annak vörös szemébe fúrja.-Mondanál pár dolgot a szemközti házról?*

beküldve: 2007-07-14 22:39:52
(#769)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
A lány elsétál egy, majd két.. és még sok bolt előtt.
De egy kocsma előtt megáll.
-Hm... - majd a lány elmosolyodik. - nem árt egy kis felfrissülés.
Majd kinyitja az ajtót, körbenéz, és pár ismerős arcot vél felfedezni.
Int Nemonak és Koszanak is, majd leül egy asztalhoz.
Előveszi a telefonját, majd felhív egy embert. Megkéri, hogy talákozzanak itt, a kocsmában, fél óra múlva.
Elégedetten leteszi, majd mosolyog egyet.

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Oldalak: ... 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... <<>>