Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
A kérdésre már ideje sincs felelni, így csak elbűcsűzik a lányttól, majd elindul valamerre az utcán. ~Úgy látszik, mindenki csak azt látta, hogy jóban vagyunk... Arról senki sem tud, mi történt két éve... Hála az égnek~ gondolja, miközben sóhajt egyet.
Én most csak megfigyelő leszek, ha tok, bekapcsolódom majd.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-15 22:46:16
(#812) Kazuya mikor befejzte,Ivy az ölében szépen a karjaiba vette és elindultak a tengerpart felé,a kislány csak apját nézzte,mikor oda értek a tengreparthoz egy kis nyugis helyen leültek és nézzték a feljövő holdat.A fickó leteszi a kislányát és boldogan szaladggál össze-vissza,mikor oda megy az anyához és az ölébe üll mosolyogva rá,az apa meg csak a holdat és az egett nézzte...
beküldve: 2007-07-15 22:41:44
(#811) Mya megetette Ivy-t aztán átadta apja ölébe, miután már ő befejezte. Majd ő is hozzáfogott a vacsorájának. Közben néha néha felpillantott rájuk, és boldogan mosolyodott el. Végre ő is szívből szeret. Megtalálta egy férfi mellett a boldogságot, és egy kislányuk is született. Végre újból van családja...
Majd befejezte ő is a vacsorát, és miután kifizették a számlát, immáron jólakottan indultak a tengerpartra.
A lány végig csendben volt, és nézte a számára két legfontosabb embert. Gondolataiba merülve ballagtak tovább...
Majd befejezte ő is a vacsorát, és miután kifizették a számlát, immáron jólakottan indultak a tengerpartra.
A lány végig csendben volt, és nézte a számára két legfontosabb embert. Gondolataiba merülve ballagtak tovább...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-15 22:40:23
(#810) Sorry,mennem kell. Nem hiszem,hogy holnap tudok jönni.
*Egy csendesebb helyre érkeznek,ahol nem nyüzsögnek az emberek.
-Talán fasírtban vagy Nemoval?Furcsa,nekem mindig is úgy tűnt jól kijöttök,annak ellenére,hogy megverted.Ha nagyon érdekel,hogy mi miatt vagyok megint itt,nézz utána az interneten annak a névnek,hogy Öt gyémánt társasága.És jobb lesz,ha előkészíted a fegyvereket megint.Ugyanis a rendőrség különleges ügyosztálya látott velem.Le fognak ellenőrizni,s talán védened is kell magad.Itt megtalálhatsz,ha valami probléma van-nyújt át egy névjegykártyát Arishimának,majd hóna alá csapja a csomagot és elfut.Csak léptei hallatszódnak már.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
- Akkor nem fogom megtudni, nyugi... Úgyse jöhet már a közelembe, a lelkére van kötve - von vállat - A fegyverforgatás? Megy, bár az átalkulás miatt nem forgattam őket már egy ideje. Miért kellenének megint? - vonja fel a zsemöldökét, majd bólint - Oké, menjünk.
Sztem megint nem kell egy darabig sorrend
beküldve: 2007-07-15 22:26:28
(#808) *-Várok egy papot-mondja Arishimának,miközben még mindig a fekete öltönyös fickókat figyeli.-A többit,ha akarod kérdezd meg Nemotól.Bár megeskettem,hogy ne mondjon semmit.
Még mindig olyan jól bánsz a fegyverekkel?Mert most lehet,hogy szükséged lesz rá-mondja és a fickók felé int,majd lassan a zebébe nyúl.Gyorsan meggondolja magát,mikor meglátja mennyien vannak.
-Talán jobb lesz,ha elmegyünk innen.Itt már nem biztonságos-mondja majd a lányt lökdösve elmennek a templom környékéről,viszont előtte még kiveszi a kocsiból a szobrocskát.
-Mostmár menjünk.*
Még mindig olyan jól bánsz a fegyverekkel?Mert most lehet,hogy szükséged lesz rá-mondja és a fickók felé int,majd lassan a zebébe nyúl.Gyorsan meggondolja magát,mikor meglátja mennyien vannak.
-Talán jobb lesz,ha elmegyünk innen.Itt már nem biztonságos-mondja majd a lányt lökdösve elmennek a templom környékéről,viszont előtte még kiveszi a kocsiból a szobrocskát.
-Mostmár menjünk.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-15 22:17:40
(#807) Beléptek az étterembe,leülnek és Mya ötletét hallván így felel:
-Hát...felőlem.-unottan.
A kis Ivy apjára tekínt mert érezte hogy ez a felelet nem volt túl meggyőzö,ekkor a kis lány tüszent egyet de most normálissan és az apja kissé megilyedve.
-Hát ez remek ötlet.-most több érzéssel felelt.
Ekkor a kis lány kétt kezét az örömtől csapkodja egymásnak,és csak nevett...
-Hát...felőlem.-unottan.
A kis Ivy apjára tekínt mert érezte hogy ez a felelet nem volt túl meggyőzö,ekkor a kis lány tüszent egyet de most normálissan és az apja kissé megilyedve.
-Hát ez remek ötlet.-most több érzéssel felelt.
Ekkor a kis lány kétt kezét az örömtől csapkodja egymásnak,és csak nevett...
Szerk: Kazuya 2007-07-15 22:19:03
beküldve: 2007-07-15 22:10:53
(#806) A napsütésben kényelmesen sétálgattak.
- Menjünk valahova kajálni, mert Ivy is szerintem éhes már! - néz fürkésző tekintettel a férfira.
- Szerintem ez itt a sarkon megfelel. - majd egy kellemes étteremre mutat.
A lány felveszi Ivyt az ölébe, és kényelmesen elhelyezi a karjai közt. Belépnek az étterembe és helyet foglalnak. Míg a pincér felveszi a rendelést, addig a két fiatal beszélget.
- Egyébként, mi lenne, ha ezután elmennénk a tengerpartra sétálni egy kicsit. Úgyis olyan jó meleg van! És Ivy is élvezné - majd rámosolyog a férfira, és letekint az ölében ülő kislányra, aki mosolyogva figyeli a két szülőt.
- Menjünk valahova kajálni, mert Ivy is szerintem éhes már! - néz fürkésző tekintettel a férfira.
- Szerintem ez itt a sarkon megfelel. - majd egy kellemes étteremre mutat.
A lány felveszi Ivyt az ölébe, és kényelmesen elhelyezi a karjai közt. Belépnek az étterembe és helyet foglalnak. Míg a pincér felveszi a rendelést, addig a két fiatal beszélget.
- Egyébként, mi lenne, ha ezután elmennénk a tengerpartra sétálni egy kicsit. Úgyis olyan jó meleg van! És Ivy is élvezné - majd rámosolyog a férfira, és letekint az ölében ülő kislányra, aki mosolyogva figyeli a két szülőt.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Megáll, majd Kószára néz:
- Szia, meg se ismertelek, Kósza... Tudod, a diplomám Nemonál van... Tegnap, amikor kiszaladtam a kocsmánól, elejtettem... és nála kötött ki... Ez van - sóhajt halkan, és nekidől a falnak.
- És te mi járatban vagy erre?
- Szia, meg se ismertelek, Kósza... Tudod, a diplomám Nemonál van... Tegnap, amikor kiszaladtam a kocsmánól, elejtettem... és nála kötött ki... Ez van - sóhajt halkan, és nekidől a falnak.
- És te mi járatban vagy erre?
beküldve: 2007-07-15 21:52:51
(#804) *-Nicsak,egy ismerős arc-mondja,mikor látja az előtte ballagó Arishimát.-Ngayon letörtnek nézel ki.Csak nem elvesztettél valamit?
Oldalra fordítja a fejét és a kijövő emberek között keresi a papot.Nem tűnik fel a csuhás,ez viszont kezd idegesítő lenni.
~Hol van már az a vénember?~gondolja magában,majd újból Arishimára pillant.Ezúttal viszont észreveszi,hogy a lány háta mögött fekete öltönyös emberek tűnnek fel,de nem jönnek közelebb,csak figyelnek.
-Már megint itt a különleges egység.-mondja halkan,csak magának.*
Oldalra fordítja a fejét és a kijövő emberek között keresi a papot.Nem tűnik fel a csuhás,ez viszont kezd idegesítő lenni.
~Hol van már az a vénember?~gondolja magában,majd újból Arishimára pillant.Ezúttal viszont észreveszi,hogy a lány háta mögött fekete öltönyös emberek tűnnek fel,de nem jönnek közelebb,csak figyelnek.
-Már megint itt a különleges egység.-mondja halkan,csak magának.*
Szerk: Nimlodel 2007-07-15 21:56:14
beküldve: 2007-07-15 21:47:01
(#803) Már 2 év telt el azota amikor Kazuya megölte a bácsikáját,ebben a 2 évben sok minden megváltozott,Kazuya démoni formája is,de ami a legfontosabb hogy lett egy kislánya akit mostanság csak "kis ördögnek" szólítja mert mindig kitol vele, a kislány démoni ereje is nagy.Egy szép napon sétálgatak ő Mya és a kis Ivy,mikor elesik Ivy, az anya mondja neki:
-Nincs semmi baj...Apa majd fellvidít.-
Ekkor Kazuya lehajol a kislányt magasra fell emeli és hülye pofákat vágg a kislánynak,a kis Ivy még nem is vigyorgot,ekkor csak az apját nézzi,és tüszenteni készül mikor látja ezt Kazuya nem is tudta akkor hogy mi vár rá.
A kis Ivy fellemeli a fejét és egyenesen az apja arcára tüszent de nem átlagos tüszentés volt mert mikor a kis lány tüszentet hatalmas tűzet okádott egyenesen az apja fejére,Kazuyát már majdnem elérték a lángok de ki kerülte,a kis Ivy meg csak nevetett,ekkor Kazuya leteszi a földre és mennek tovább...
-Nincs semmi baj...Apa majd fellvidít.-
Ekkor Kazuya lehajol a kislányt magasra fell emeli és hülye pofákat vágg a kislánynak,a kis Ivy még nem is vigyorgot,ekkor csak az apját nézzi,és tüszenteni készül mikor látja ezt Kazuya nem is tudta akkor hogy mi vár rá.
A kis Ivy fellemeli a fejét és egyenesen az apja arcára tüszent de nem átlagos tüszentés volt mert mikor a kis lány tüszentet hatalmas tűzet okádott egyenesen az apja fejére,Kazuyát már majdnem elérték a lángok de ki kerülte,a kis Ivy meg csak nevetett,ekkor Kazuya leteszi a földre és mennek tovább...
Szerk: Kazuya 2007-07-15 21:51:59
beküldve: 2007-07-15 21:37:50
(#802) Köszi Arishima!
A városban 3 ember sétálgat. Két felnőtt, kéz a kézben, előttük pedig egy kislány hancúrozik. Alig másfél éves, de már nevetve bosszantja az apját.
A lány csak mosolyog, és vidáman sétál kedvese mellett.
A kislány egy óvatlan pillanatban elesik, térdét beverte a járdában. Szája már már görbül, mikor anyja lehajol, és mosolyogva mondja.
- Nincs semmi baj, Ivy. Apa, mindjárt felvidít. Igaz, kedvesem? - majd Kazuyára néz, és egy mosollyal segítséget kér.
A városban 3 ember sétálgat. Két felnőtt, kéz a kézben, előttük pedig egy kislány hancúrozik. Alig másfél éves, de már nevetve bosszantja az apját.
A lány csak mosolyog, és vidáman sétál kedvese mellett.
A kislány egy óvatlan pillanatban elesik, térdét beverte a járdában. Szája már már görbül, mikor anyja lehajol, és mosolyogva mondja.
- Nincs semmi baj, Ivy. Apa, mindjárt felvidít. Igaz, kedvesem? - majd Kazuyára néz, és egy mosollyal segítséget kér.
Arishima! Megkérhetlek arra, hogy lennél Te a második, mert én és Kazuya fontos dolgot jelentünk majd be!
Ajjaj Már írtam, nyugi
Belép a kocsmába. Az ürességet látva csak elmosolyodik, majd a csaposhoz lép:
- Elnézést, tegnap itthagytam egy kis kék könyvet...
- Áh, igen - bólint a férfi - De sajnos nem tudom Önnek vissaadni...
- Ugyan miért? - lepődik meg.
- Mert egy férfi "elvraázsolta".
- Elvarázsolta? Milyen férfi?
- Valami agyontetovált, vöröses szemű, köpenyes...
- Rendben, köszönöm - azzal kilép az ivóból. A templom előtt elsétálva ennyit mond magának, nem túl halkan:
- Nemo, hozd vissza a diplomámat, ha már olyan szépen lenyúltad, kérlek - azzal megy tovább, észre sem véve a templomfalat támasztó Kószát.
- Elnézést, tegnap itthagytam egy kis kék könyvet...
- Áh, igen - bólint a férfi - De sajnos nem tudom Önnek vissaadni...
- Ugyan miért? - lepődik meg.
- Mert egy férfi "elvraázsolta".
- Elvarázsolta? Milyen férfi?
- Valami agyontetovált, vöröses szemű, köpenyes...
- Rendben, köszönöm - azzal kilép az ivóból. A templom előtt elsétálva ennyit mond magának, nem túl halkan:
- Nemo, hozd vissza a diplomámat, ha már olyan szépen lenyúltad, kérlek - azzal megy tovább, észre sem véve a templomfalat támasztó Kószát.
beküldve: 2007-07-15 21:28:37
(#799) Arishima! Megkérhetlek arra, hogy lennél Te a második, mert én és Kazuya fontos dolgot jelentünk majd be!