Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-15 21:24:58
(#798) *Egy templom bejárata előtt várakozik, nekidőlve a Mustangnak.Órájára néz,lassan vége kell legyen a misének.Körbenéz,senki fontos nincs a templomkertben,akinek szemetszúrna ez a találkozás a pappal.Tenyerét nézegeti,s a benne lévő szimbólumot.A szobrocska a kocsija hátsóülésén pihen,arra várva,hogy a többi ereklyéhez kerüljön,de előtte viszont beszélnie kell a pappal.
Harangoznak,s a hívők lassan kifelé tódulnak a templomból.*
Harangoznak,s a hívők lassan kifelé tódulnak a templomból.*
Lehet,hogy kicsit gyenge,de több nem jutott eszembe.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-15 21:19:49
(#797) Ezek szerint én kezdek...
Hm,mindjárt kiötlök valamit.
Hm,mindjárt kiötlök valamit.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-15 21:20:04
beküldve: 2007-07-15 21:18:33
(#796) Én utolsó előtti leszek!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-15 21:17:44
(#795) beküldve: 2007-07-15 21:16:52
(#794) Ok, vki kezdjen Én vállalom a 3. helyet v a 2at, ha nem lesz ötödik ember
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-15 21:20:02
beküldve: 2007-07-15 21:16:21
(#793) beküldve: 2007-07-15 21:15:51
(#792) Sziasztok!
Én is itt vagyok!
Én is itt vagyok!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Remélhetőleg sokági
Ez sajnos nem rajtam múlik.
Majd meglátjuk... A többiek is jönnek majd lassan, remélem... annál is inkább, mert tegnap elég hamar el kellett húznom, és nem meglepő módon, érdekes helyen kötött ki a karim diplomája
Remélhetőleg sokági
Ez sajnos nem rajtam múlik.
beküldve: 2007-07-15 21:01:41
(#788) Hello,én is vagyok!
Csak az a kérdés,meddig.
Csak az a kérdés,meddig.
beküldve: 2007-07-15 20:58:45
(#787) Megjöttem, és ma már valszeg maradok végig
*-Kösz a segítséget-mondja majd a konyha felé veszi az irányt.Már meg sem lepődik azon,hogy az emberek csak eltünedeznek az árnyékban.Az alsó szekrényt kinyitva meg is találja a lyukat.Keze éppenhogy belefér,majd kitapintja a tárgyat és lassan kihúzza.A port lefújja róla és megnézi.Egy gyönyörű gyémántból kirakott szobrocska.Egy istennőt ábrázol.
-Megvagy-mondja,azzal kisiet a házból,beszáll a Mustangba,s padlógázzal elhajt.*
-Megvagy-mondja,azzal kisiet a házból,beszáll a Mustangba,s padlógázzal elhajt.*
Remélem holnap,vagyis ma este is tudok jönni.Ha nem,szólok.Jó éjszakát!
A kezét a lány homlokára teszi, majd becsukja a szemét. Kis idő múlva kinyitja.
-Ennek a tárgynak ereje van és én ezt tudom érzékelni. Ha a konyhába mész és kinyitod az alsó szekrényt, akkor találsz benne egy lyukat, ami a falba vezet. Elég kicsi, de befér a kezed. Én viszont nem maradhatok tovább, mert jelentést kell tennem a Rendnek erről a furcsaságról. Még látjuk egymást.-mondta a lánynak és belépett egy árnyékba és eltűnt.
-Ennek a tárgynak ereje van és én ezt tudom érzékelni. Ha a konyhába mész és kinyitod az alsó szekrényt, akkor találsz benne egy lyukat, ami a falba vezet. Elég kicsi, de befér a kezed. Én viszont nem maradhatok tovább, mert jelentést kell tennem a Rendnek erről a furcsaságról. Még látjuk egymást.-mondta a lánynak és belépett egy árnyékba és eltűnt.
Nah, akkor jó éjt. Részemről ennyi mára.
*-Akkor valami nem oké.-rázza meg a fejét,majd az ostort feltekeri és újra derekára csatolja.
-Nos,mivel te is itt vagy,hogy segísd a keresést,elmondom mit is keresek.
Azzal lerántja a jobb kezéről a kesztyűt és a tenyerét mutatja Nemonak.Egy szimbólum látható beletetoválva.
-Ez a társaság jele.Biztos hallottál már olyan titkos társaságról,mint a Szabadkőművesek,Rózsakereszte sek vagy az Illuminátusok.Én is egy ilyen titkos társaságnak a tagja vagyok már jó 4 éve.A neve,az Öt gyémánt társasága.Tudom,elég béna egy név,nekem se tetszik.Ez a társaság arra tette fel az életét,hogy feltámasszon egy istennőt.De ehhez öt gyémántból kirakott tárgy kell.Márcsak az utolsó van hátra.És ez itt található.Egyet kérek még.Ezt senkinek nem mondd el,különben nem a következményekért nem vállalok felelősséget.*
-Nos,mivel te is itt vagy,hogy segísd a keresést,elmondom mit is keresek.
Azzal lerántja a jobb kezéről a kesztyűt és a tenyerét mutatja Nemonak.Egy szimbólum látható beletetoválva.
-Ez a társaság jele.Biztos hallottál már olyan titkos társaságról,mint a Szabadkőművesek,Rózsakereszte sek vagy az Illuminátusok.Én is egy ilyen titkos társaságnak a tagja vagyok már jó 4 éve.A neve,az Öt gyémánt társasága.Tudom,elég béna egy név,nekem se tetszik.Ez a társaság arra tette fel az életét,hogy feltámasszon egy istennőt.De ehhez öt gyémántból kirakott tárgy kell.Márcsak az utolsó van hátra.És ez itt található.Egyet kérek még.Ezt senkinek nem mondd el,különben nem a következményekért nem vállalok felelősséget.*