Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Még sztem várjunk meg egy embert, utána kezdek.
Persze,persze...Amúgy jó,hogy megint ugrunk,de mennyit.Hány évet?
2-őt. Bár azt nem tom, h Kósza h illeszkedik majd be a kezdőszituba, de sztem megoldod
Azzal nem lesz gond.Remélem.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
2-őt. Bár azt nem tom, h Kósza h illeszkedik majd be a kezdőszituba, de sztem megoldod
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-14 21:25:19
(#750) Még sztem várjunk meg egy embert, utána kezdek.
beküldve: 2007-07-14 21:23:05
(#749) Szia! Én is itt vagyok és maradok is.Végig.
Én meg szeretnék második lenni...
Én meg szeretnék második lenni...
beküldve: 2007-07-14 21:19:36
(#748) Én már vagyok, és most kivételesen szeretnék én kezdeni... Viszont csak akkor, ha megengeditek, h megint ugorjunk egy kicsit előre az időben.
szijasztok!vkinek nincsen meg az összes inuyasha rész(nem eredeti)?fizetnék is érte:).vagy a simpson család??köszi
Vivike, rossz topicban próbálkoztál. Ezt inkább az Eladnék/Vennék részen lenne érdemes megkérdezned.
beküldve: 2007-07-14 20:16:38
(#746) szijasztok!vkinek nincsen meg az összes inuyasha rész(nem eredeti)?fizetnék is érte:).vagy a simpson család??köszi
beküldve: 2007-07-14 19:42:10
(#745) beküldve: 2007-07-14 01:20:41
(#744) Na, ez érdekes volt... Ilyet is ritkán látni Bár mondjuk kár, h mindkettő ien makacs Jó éjt.
Szerk: Arishima 2007-07-14 01:21:11
beküldve: 2007-07-14 01:19:49
(#743) -Rendben.-mondja alig hallhatóan, mikor az ajtó már zárva van. Kicsit megremeg a keze. Csak egy rövid ideig. Ezután hátralép az árnyékokba és szertefoszlik az alakja.
- Nem. Ne maradj a közelemben, megértetted? Hagyj békén, ennyi. Ne védj meg, mert nem kell. És mielőtt elkezdesz tiltakozni: ez a végleges döntésem. Legalább ennyit megtehetnél "értem" - jegyzi meg szárazon, miközben behajtja az ajtót a másik orra előtt. ~A ... életbe~ gondolja, miközben hátával az ajtónak dől, és végigcsúszik annak mentén. A földön ülve már csak pár szót mond:
- Ennyit erről. Volt nincs. Így jártam.
- Ennyit erről. Volt nincs. Így jártam.
Normális bal kezével megfogja a lány arcát, aztán a szemébe néz.
-Sajnálom. Ezzel nem kezdhetek semmit. Nem akarom, hogy a szeretteim az orrom előtt haljanak meg, ezért megpróbálok senkit és semmit nem szeretni. Néha megy, néha nem.-mondja neki, aztán kilép az ajtón, de megfordul.
-Viszont azt sem szeretném, ha levadásznának. Szóval, ha tehetem, akkor a közeledben leszek. Nem fogsz látni, vagy hallani, de ott leszek mindenütt.
-Sajnálom. Ezzel nem kezdhetek semmit. Nem akarom, hogy a szeretteim az orrom előtt haljanak meg, ezért megpróbálok senkit és semmit nem szeretni. Néha megy, néha nem.-mondja neki, aztán kilép az ajtón, de megfordul.
-Viszont azt sem szeretném, ha levadásznának. Szóval, ha tehetem, akkor a közeledben leszek. Nem fogsz látni, vagy hallani, de ott leszek mindenütt.
- De igen, értem. Tudom, hogy öregszem. Tudom, hogy ha akarod, ha nem, a szemed előtt fogok megöregedni és meghalni, mert ez a dolgom. De én már úgy vagyok vele, hogy tök mindegy, mi lesz. Ennyi - von vállat - Úgyse várok tőled semmit. Csak elmondtam neked is, amit Myának. Az már nem rám tartozik, mihez kezdesz vele.