Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Nemo észreveszi a diplomát, majd kinytja a rendes, bal kezét. A földön lévő diploma körül árnyékok jelennek meg és elnyelik azt. Egy pillanat múlva ugyanilyen árnyékok jelennek meg a tenyerében. És ezzel együtt megjelenik benne a diploma is. Nem nézte meg, hogy kié, csak eltette. Gondolta, hogy majd később megnézi. Mikor felnéz észrevesz egy lányt a pultnál. Elsőre csak a magassága tűnik fel neki, aztán rájön, hogy látta már valahol. Ezután megszólítja a lányt. Nem kiabál neki oda. A hangját csak Kósza hallja a fejében.
-Mennyi ideje is nem láttuk egymást , öt éve?
-Mennyi ideje is nem láttuk egymást , öt éve?
Oké, jó éjszakát!
*A kocsma ajtaját szinte kivágja és a pulthoz sétál,majd rendel egy jó erős italt.Az üres poharat a kezében fogva gondolkodik.A házban kellene lennie.Az ajtócsapódásra felkapja a fejét,majd egy elrohanó alakot lát.Nem igazán érdekli a földönhagyott diploma.A kocsmároshoz fordul:
-Meséljen a szemközti házról.Láttam jó régi.Úgy hallottam,az előző lakók minden cuccukat ottahagyták.Igaz ez?-emeli fehér szemét a kocsmárosra.Az nyel egy hatalmasat,majd lassan bólint.Nem mer megszólalni.~Hát,ettől is sokat tudtam meg.~gondolja és rendel még egy italt.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Végül feláll, és úgy dönt, elmegy a közeli kocsmába, hogy ugyon valamit. Belépve egyből a pult felé megy, ám félúton körbenéz. Két ismerőst is lát, s bár mindkettő megváltozott, egyikük láttán megfagyott az ereiben a vér. ~El kell tűnnöm innen~ gondolja, miközben a közeledő kocsmárosnak int, hogy nem kér semmit. Pár másodpercig csak nézi a másik kettőt, majd sarkonfordul és kirohan a kocsmából. Kezéből kiesik a diploma, halkan leesik a koszos földre, ám ő nem törődik vele, csak fut, ki az utcára, onnan pedig haza.
Sorry, mennem kell, mert hnap korán kelek. Jóéjt, sziasztok
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-14 22:16:35
(#765) Egy lány sétált a város utcáin. Egyedül lépdelt haza a munkából.
Nem volt fáradt ezért úgy döntött, hogy sétál egy kicsit.
A város csendes volt. Csak a lány cipőjének halk kopogását lehetett hallani.
De a lány azt sem hallotta. Némán, lehajtott fejjel sétált.
Haja újra a derekát súrolta, és újból göndör, fekete tincsek takarták az arcát.
A lágy szellő néha néha mutatta csak meg a lány fehér, szomorkás arcát.
Romos épületek előtt ment el.. néha néha feltekintett az épületre, és sóhajtás közepette, gondolkodott, milyen is lehetett a régi régi szép idő.
Nem volt fáradt ezért úgy döntött, hogy sétál egy kicsit.
A város csendes volt. Csak a lány cipőjének halk kopogását lehetett hallani.
De a lány azt sem hallotta. Némán, lehajtott fejjel sétált.
Haja újra a derekát súrolta, és újból göndör, fekete tincsek takarták az arcát.
A lágy szellő néha néha mutatta csak meg a lány fehér, szomorkás arcát.
Romos épületek előtt ment el.. néha néha feltekintett az épületre, és sóhajtás közepette, gondolkodott, milyen is lehetett a régi régi szép idő.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-14 22:05:31
(#764) Egy fickó ül a kocsmában és maga elé mered. 2 éve semmit sem változott. Majdnem semmit... A testét most már mindenütt tetoválások borították. A megölt démonvezérek után mindig kapott egyet. Ezek álatlában misztikus rúnák és jelek voltak. Még a nyakán is volt pár. Az arcán csak egy tetoválás volt. Egy, a jobb szemén áthaladó fekete csík. Kék köpenyét feketére cserélte. A köpeny hátulján a Rend jele vöröslött. Két keresztbe tett kard egy démonfej mögött. Tetoválásait eltakarta fekete öltözéke. Csak az aranyló csatok a ruháján és a velük megegyező színű könyéktől lefelé öt karmos ujjban végződő fémkéz. Na és a szintén aranyló fémcsizmák. 2 éve nem volt mosoly az arcán. 2 évig csak démonokat irtott. 2 évvel ezelőtt magára hagyott egy lányt, annak ellenére, hogy nem akarta ott hagyni... De muszály volt. Vörös szemével a fémkarját nézegette.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-14 22:09:32
beküldve: 2007-07-14 21:50:46
(#763) Na,akkor én azzal kezdeném,amivel tegnap,kicsit átalakítva.
*Egy zöld Ford Shelby Mustan hajt keresztül a városon.A kormánykerék mögött a régenlátott Takehiko,más néven Kósza ül.Egy régi kúriához tart,amit vagy 10 éve senki sem lakott már.
A kocsi nagyot fékezve áll meg a romos épület előtt,majd Kósza száll ki.Sötétbarna haja,ami régen a válláig ért,most alig takarja tarkóját,szemébe tincsek lógnak.Hosszú,földigérő bőrkabátot visel,aminek ujja felhajtava van.Egy térdig érő,szakadt farmer van rajta,fűzős fekete csizmával és egy vérszínű ugyancsak fűzős felsővel.Derekán szegecse öv és láncok.Kezén ujjatlan kesztyű,ami eltakarja a tenyerében lévő tetoválást,viszont szabadon hagyja feketére lakozott körmét.De leginkább szeme változott.Régen vörös volt neki.Most fehér.Teljesen.Az szivárványhártyája teljesen kifehéredett,csak a szemgolyó szélén maradt meg egy kis vörös csík,meg a szembogara maradt fekete.Mindenki megrémül,mikor szemébe néz.
Felnéz a romos épületre,majd átsétál a szemközti kocsmába.Egy csomó fiatal jön ünnepelve,kezükben tartanak valamit.Valahol a közelben diplomaosztó volt.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-14 21:54:36
beküldve: 2007-07-14 21:44:27
(#762) Amúgy, akkor most utolsó leszek...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Már itt is vagyok!!!!!
Szia!
Arishima:Így kell ezt csinálni!!!!
Tényleg boszorkány vagy!
Áh nem, tod, csak jól tok időzíteni XD
beküldve: 2007-07-14 21:41:41
(#760) Na, akkor kezdjük
///2 évvel később az egyetem diplomaosztóján///
Az egyetem udvarát büszkeségtől dagadó mellű szülők álltak, a sebtiben összedobott szinpadon csupán egyetlen olyan lány állt, akit senki sem várt lennt. Hosszú haja, melyet most lófarokba fogott, bár régen fekete volt, már teljes egészében mélyvörös lett, egykoron tejfehér bőre pedig kreol, holott se fodrásznál, se a napon nem igen járt az utolsó két évben. A legszembetűnőbb azonban a szeme volt: kék lélektükrei sötét smaragd színűvé váltak. Mindezen változásokat jól kiemelte a fehér nadrágkosztüm, aminek kabátkája alól elővillant a sötétkék blúz. Egy óra leforgása alatt mindannyian kezükhöz kapták a diplomájukat, majd levonultak a szinpadról. Ő pedig csalódottan sóhajtva leült az egyik üresen maradt székre. Hát, végre lediplomázott...
Szerk: Arishima 2007-07-14 22:00:55
beküldve: 2007-07-14 21:40:55
(#759) beküldve: 2007-07-14 21:36:18
(#758) hehehe
Már itt is vagyok!!!!!
Én télleg boszi vok
Már itt is vagyok!!!!!
Szia!
Arishima:Így kell ezt csinálni!!!!
Tényleg boszorkány vagy!
beküldve: 2007-07-14 21:33:16
(#755) Már itt is vagyok!!!!!
Még sztem várjunk meg egy embert, utána kezdek.
Persze,persze...Amúgy jó,hogy megint ugrunk,de mennyit.Hány évet?
2-őt. Bár azt nem tom, h Kósza h illeszkedik majd be a kezdőszituba, de sztem megoldod
Azzal nem lesz gond.Remélem.
Én is Nemo, v Mya betoppanhatna már...