![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Egy alak üldögél a sarokban. Fekete haja a válláig ér. A legfeltűnőbb rajta a vörös szeme. Csendben iszogat. A kék köpenyének az alja kicsit szakadt. A köpeny alatt fekete ruhát visel, melyet aranyló csatok fognak össze. Feketet nadrágjától elüt a csizmája, ami aranyló fémmel van bevonva és hegyes orrban végződik. A jobb szemén keresztül egy karmolás szerű fekete tetoválás halad át. A jobb karja könyéktől szintén aranyló fémes borításban van, amely karmos ujjakban végződik. A derekán két rövidkard van keresztben. Ezt nem látja senki a köpeny miatt. Egy táncoló lányt figyel."Hogy megy az idő!" gondolja.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-10 22:09:12
{3 évvel később, a Dance Macakbreban}
Sok idő telt el azóta, hogy Kazuyával és Nemoval megölte C3.0át és C.05öt. Azóta, mondhatni, eléggé megváltozott: Hosszú fekete haja már jócskán a dereka alá ért, és többhelyütt vérvörös tincsek húzódtak meg benne. Arcát enyhén kisminkelte, mélykék háromnegyedes blúzt, és fekete halásznadrágot viselt. Egyetlen fegyver sem volt nála, holott ezt régen el nem lehetett róla képzelni. Most a táncparketten táncol, olyan jó mozgással, hogy még a profi táncos is megirigyelhetné... Na igen, 3 év alatt az egyik barátnője jól megtanította arra, hogyan kell nőnek kinézni...
Nem csoda, hogy most sok férfi legelteti rajta a szemét, ám ő egyikükkel sem foglalkozik.
Sok idő telt el azóta, hogy Kazuyával és Nemoval megölte C3.0át és C.05öt. Azóta, mondhatni, eléggé megváltozott: Hosszú fekete haja már jócskán a dereka alá ért, és többhelyütt vérvörös tincsek húzódtak meg benne. Arcát enyhén kisminkelte, mélykék háromnegyedes blúzt, és fekete halásznadrágot viselt. Egyetlen fegyver sem volt nála, holott ezt régen el nem lehetett róla képzelni. Most a táncparketten táncol, olyan jó mozgással, hogy még a profi táncos is megirigyelhetné... Na igen, 3 év alatt az egyik barátnője jól megtanította arra, hogyan kell nőnek kinézni...
Nem csoda, hogy most sok férfi legelteti rajta a szemét, ám ő egyikükkel sem foglalkozik.
Bocs a gyenge indulóért... Ooo, ez így érdekes lesz, két szál indult...
Ezek szerint nem kezdek...
![](/var/images/emotions/14.png)
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-10 21:53:59
(#541) {3 évvel később, a Dance Macakbreban}
Bocs a gyenge indulóért... Ooo, ez így érdekes lesz, két szál indult...
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-10 21:55:25
beküldve: 2007-07-10 21:48:52
(#540) Akkor kezdek én,ha nem bánjátok.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Kezdek... Hány év teljen el?
Te döntesz. Szerintem minimum 3. Jah és lehetek második?
Felőlem...
Te döntesz. Szerintem minimum 3. Jah és lehetek második?
beküldve: 2007-07-10 21:45:42
(#537) beküldve: 2007-07-10 21:44:54
(#536) Asszem én szeretnék utolsóként lenni....
![](/var/images/emotions/13.png)
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Nah, akkor ki kezd?
beküldve: 2007-07-10 21:43:53
(#534) Nem tudom, hogy milyen részt terveztetek mára, de szerintem egy kicsit, mondjuk pár évet lehetne ugrani az időben, mert ugye lég sokszor találkoztak a karakterek. Így ésszerűbb egy kis kihagyás. Szóval az eltelt idő alatt kicsit meg is változtak külsleg és belsőleg is.
Igen,ez jó ötletnek tűnik.Tetszik...
![](/var/images/emotions/19.png)
Nem tudom, hogy milyen részt terveztetek mára, de szerintem egy kicsit, mondjuk pár évet lehetne ugrani az időben, mert ugye lég sokszor találkoztak a karakterek. Így ésszerűbb egy kis kihagyás. Szóval az eltelt idő alatt kicsit meg is változtak külsleg és belsőleg is.
Én benne vok
![](/var/images/emotions/19.png)
beküldve: 2007-07-10 21:41:47
(#531) Vissza is tértem.Mondtam,hogy csak pár perc...
![](/var/images/emotions/16.png)
beküldve: 2007-07-10 21:41:04
(#530) Nem tudom, hogy milyen részt terveztetek mára, de szerintem egy kicsit, mondjuk pár évet lehetne ugrani az időben, mert ugye lég sokszor találkoztak a karakterek. Így ésszerűbb egy kis kihagyás. Szóval az eltelt idő alatt kicsit meg is változtak külsleg és belsőleg is.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-10 21:41:41
Sziasztok!
Én is itt vagyok! hm.. tegnap jó volt a bunyózásotok!
Én is itt vagyok! hm.. tegnap jó volt a bunyózásotok!
Oké, de ki kezd? Sorrend kéne...
![](/var/images/emotions/13.png)