Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Hali!
Szerintem, annyi legyen, hogy mire Arishima visszaér, addigra már az új külsővel fogy megjelenni a bérgyilkos. Egy kicsit leírhatod, hogy hogyan segítette Kósza a fejlődését, ami még mindig nem tökéletes.
Szerintem, annyi legyen, hogy mire Arishima visszaér, addigra már az új külsővel fogy megjelenni a bérgyilkos. Egy kicsit leírhatod, hogy hogyan segítette Kósza a fejlődését, ami még mindig nem tökéletes.
Oké,akkor kezdem.A sorrendet majd eldöntitek.
*A motorberregésre felkapja a fejét.Szeme felveszi a megszokott színt.Eddig próbálta,hogy C2.0 átalakuljon.Kiderült,hogy a bérgyilkos úgy veszi fel az új alakját,ha mérhetetlen düht érez.Kósza próbálta feldühíteni.Hol fejbe rúgta( ) a szerencsétlen bérgyilkost,hol ordibált vele és volt amikor a tőrjeivel fenyegette.Egyik sem vált be igazán.Hogy mégis mi segítette,hogy átalakuljon?A lány képessége.Ezt használta fel,hogy legyen eredmény.Mikor szeme tejfehér lett,villámok csaptak be a környékükre.Némelyik a bérgyilkos mellett csapott be alig félméterrel.Ez viszont feldühítette a férfit.Fehér haja szépen átment feketébe.És úgy is maradt.
-Na végre!!!-kiáltott fel Kósza,közben a villámok csak megállíthatatlanul jöttek.
Arishima megérkezésekor egy fura bizsergő érzés futott végig a hátán.Rajtuk kívül van még itt valaki.*
Remélem ez megfelel.Jobb nem jutott eszembe az átalakuláshoz.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-08 21:58:31
Hali!
Hehe, már ott vok
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-08 21:48:06
(#451) öhm..... fel lehetne állítani egy sorrendet akkor? mert esetleg nem akarok belevágni más szavába..
Egy sorrend már van, mostmár csak bővíteni kell
Hali!
Szerintem, annyi legyen, hogy mire Arishima visszaér, addigra már az új külsővel fog megjelenni a bérgyilkos. Egy kicsit leírhatod, hogy hogyan segítette Kósza a fejlődését, ami még mindig nem tökéletes.
Szerintem, annyi legyen, hogy mire Arishima visszaér, addigra már az új külsővel fog megjelenni a bérgyilkos. Egy kicsit leírhatod, hogy hogyan segítette Kósza a fejlődését, ami még mindig nem tökéletes.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-08 21:49:29
beküldve: 2007-07-08 21:46:55
(#448) öhm..... fel lehetne állítani egy sorrendet akkor? mert esetleg nem akarok belevágni más szavába..
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Nem kell befejezni. Legalább több a csavar. Ki kezd?
Szia!
Ha minden igaz,én kezdek.Csak azt nem tudom,hogy a tanítás is benne legyen-e.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Nah, megérkeztem. Lehet kérdezni.
Na végre
beküldve: 2007-07-08 21:38:42
(#444) Na csá, Mya és én egy kis történnetel áltunk elő hogy meg próbáljunk belefolyni a ti történetekbe de ha baj akkor be adok egy ilyen kis befejezőtt és meek.
Szerk: Kazuya 2007-07-08 21:38:52
beküldve: 2007-07-08 21:37:04
(#443) Most akkor Nemesis kell hogy meg dumáljuk mi legyen
eddig úgy néz ki, h igen, hacsak vki nem talál egy kerülőutat, ha nem akartok belefolyni. Asszem ennyi
beküldve: 2007-07-08 21:22:39
(#441) beküldve: 2007-07-08 21:19:30
(#440) Kérdőn nézett a férfira mikor a közelben 3 embert láttak.
- Ismered őket?
Majd kissé nyugodtabban vette már e levegőt is.
- Ismered őket?
Majd kissé nyugodtabban vette már e levegőt is.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-08 21:13:47
(#439) *Kazuya a lány szavai halatán ránézet,és a lány kérdéseire válaszolt:~Hát vannak ilyen emberek és vannak olyan emberek...kevés az olyan ember aki jó.Mikor a lány mutatja kazuyának az utatt meg kérdezte a lánytól hogy:~Messze van még?~ a lány felel az mondja hogy az ország uton van a tengerpart mellet, így hát oda felé kezdtek el menni mikor közelebb értek Kazuya füstőtt látot látja hogy egy kocsi ég és körülőte 3 ember van,még közelebb érve ,felismerte őket.~Csodás~fell kiáltva és mérgesen.*
Szerk: Kazuya 2007-07-08 21:21:03