Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Hát, nem tom... naon vérengzős?
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ahogy gondolod. Nekem is van egy érdekes ötletem. Bár nem biztos, hogy tetszene.
Várjunk, v gyorsba rakjam össze Arishima "felépülését, és utána kezdjünk egy újat? Nekem teljesen mindegy.
Szerk: Arishima 2007-07-07 22:08:31
Én is itt vagyok.
Na, ez már kettő
beküldve: 2007-07-07 21:40:43
(#387) beküldve: 2007-07-07 19:57:46
(#386) Előző storno, hazaértem, fél 10 körülre jövök
beküldve: 2007-07-07 10:28:31
(#385) Azt hiszem, én ma csak nagyon későn fogok beesni, mert valszeg este moziba megyek. Ha lesztek, sztem kezdjétek el, aztán majd én is bekapcsolódom, miután hazaértem.
beküldve: 2007-07-07 00:23:13
(#384) beküldve: 2007-07-07 00:22:45
(#383) Szerintem is. Legközelebb kb. ugyanekkor leszek fent.
ha fent leszek egyáltalán
Csao.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-07 00:23:40
beküldve: 2007-07-07 00:16:58
(#382) -Viszlát.-mondja a bérgyilkos a fickónak, és megfordul, leül a stégre, majd tovább nézi a csillagokat. Nem nevet a poénos megjegyzésen, most egészen máshol járnak a gondolatai.
beküldve: 2007-07-07 00:10:28
(#380) *~Ám legyen C2.0~,Kazuya ki fúja magát...és mondja:~Már kezdtem félni hogy lesz valami,de szerencsére nem na akkor C2.0 én szerintem megyek mert kissé kifáradtam ráadás képen még ez is...na további szép éjszakát és persze jó munkát,és nem szabad feledni az egézszéges élet titkát,minden nap egy kanál libazsír meg egy üveg konyak. ~ekkor Kazuya sarkon fordul és elbalag.*
Szerk: Kazuya 2007-07-07 00:12:40
-Nos ebben nincs semmi különös.-mondja Kazuyának, majd folytatja:
-Ami történt az nem érdekel, már a múlt része. Amúgy pedig nem emlékszem semmire, nekem úgy mesélték el, hogy mi történt velem. Különben is nem roszz dolog hullának lenni.-mondja mosolyogva:
-Erősebb vagyok és gyorsabb is, de ami a legjobb, hogy szinte elpusztíthatatlanná váltam.Ha ez is volt a nevem, akkor sem fogom már használni. Az a név is a múlt része. Most már C2.0 vagyok.-mondja minden érzelem nélkül.
-Ami történt az nem érdekel, már a múlt része. Amúgy pedig nem emlékszem semmire, nekem úgy mesélték el, hogy mi történt velem. Különben is nem roszz dolog hullának lenni.-mondja mosolyogva:
-Erősebb vagyok és gyorsabb is, de ami a legjobb, hogy szinte elpusztíthatatlanná váltam.Ha ez is volt a nevem, akkor sem fogom már használni. Az a név is a múlt része. Most már C2.0 vagyok.-mondja minden érzelem nélkül.
Jóccakát Arishima.