• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Oldalak: ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... <<>>
beküldve: 2007-08-23 22:44:25
(#1818)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
A mágus hátra néz és a fekete homokot figyeli egy pillanatig, majd visszanéz a lányra.
-Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem én tettem és bevallom, gőzöm sincs, hogy hogyan kerültél ide. Éppen meg akartam ölni...valakit és megláttalak téged. A házadban, amikor felkeltem, már nem voltál ott...

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-08-23 22:39:50
(#1817) Válasz Nemes1s_2.0 (#1815) üzenetére
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Amikor újra öntudatára ébred, bágyadtan kinyitja a szemét, és körbenéz. Egy tengerparton van, kezei, és egész teste, mocskos a vér és homok keverékétől... ám nem ez volt a legkülönösebb, hanem az őt átölelő alak:
- Axon... mi ez az egész? Hogy kerültem én ide? Ugye az a fekete ösvény nem a te műved? - mutat rá.

Ez ugye, most vmi vicc? Seera közelében lesz csak normális külsejű az a félőrült?

Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-23 22:38:36
(#1816)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
A lány némán elteleportálja magát a házába, majd lefekteti az alvó kislányt a szobájába.
Majd rögtön utána megérzi Kazuyát a parton és vissza teleportálja magát a férfi háta mögé.
- Most szerinted jól van így? - üvölti a lány fenn hangon.

(huh.... ha nem írok, az azt jelenti, hogy elment nálunk az áram, mert baromi nagy vihar van készülőben! de remélem nem lesz az.... )

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-23 22:35:51
(#1815)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Csak ment tovább, miközben a hideg szél jeges ostorként csapkodta az arcát. Igazából nem is érezte az időjárást. Amerre ment, a homok fekete ösvénnyé változott a talpa alatt és akkor meglátta őt a földön feküdni. Ahogy közeledett, eltűnt a füst és egyre inkább visszanyerte emberi külsejét. Mire odaért a lányhoz, addigra már teljesen normális volt. Nagyon rossz állapotban talált rá, de nem tehetett semmit érte. Csak a holtakon tud segíteni. Szerencsére ő még élt. Letérdelt Seera mellé és magához ölelte. Közben vetett egy pillantást a földön heverő érdekes kardra.

beküldve: 2007-08-23 22:34:17
(#1814)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
Kazuya továbbra is a borult eget bámulja tekíntete nem árulkodot érzésről,csak bámult és csak bámult.Nem sokkal ezután felkell,sarkon fordul és lassan zsebretett kézzel elindul...

beküldve: 2007-08-23 22:31:23
(#1813) Válasz Kazuya (#1810) üzenetére
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
A lány némán néz kazuyára. Kislányát felemeli a karjába, majd a gyerek elfészkeli magát anyja ölében, majd csendben leülnek a sziklára.
Nem szól a férfihoz, ő is csak nézi a tengert... várja, hogy mondjon valami a másik...

"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-23 22:22:12
(#1812)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]
Amikor legközelebb Giorgio benyit hozzá, szó szerint megvadul: a Vér elönti a testét, és rövid időn belül szétmarcangolják egykori ismerősét. A bezártság nem tett túl sok jót neki: amikor kilép a nappali szerű helyiségbe, szó szerint letépi a falról a kardját. Amikor a markolata a kezéhez ér, abból azonnal ömleni kezd a Vér, bele a kardba, így keltve éetre az aranyszínű szfinxet, melynek aurája teljesen magába olvasztja. A pontos csapások hamar felaprítják a fogvatartóit. Amikor kitámolyog a vértelen húsdarabok közül, a tengerparton találja magát, ám fel sem fogja, mi történt, tetől-talpig véresen, ájultan esik össze a homokban. Kardja pedig egy halk koppanással ér földet mellette.

Ezennel én is beszálltam

Szerk: Arishima 2007-08-23 22:24:11
beküldve: 2007-08-23 22:15:27
(#1811)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Már nem érdekelte, hogy mit tesz. Minden lépésére terjedt körülötte a rothadás. A lyukakkal szabdalt szárnyak ismét megjelentek a hátán. Mellette a tengerben, hatalmas, rég elpusztult haltetemek törtek fel a sós víz mélyéről és kezdtek el úszni körülbelül olyan sebességben, ahogyan a nekromanta haladt. Felnézett és megállt, alakokat vélt felfedezni. Egy férfi és egy nő volt az meg egy gyerek. Nem érdekelte a kis család, továbbindult szörnyűséges tengeri kíséretével.

Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-23 22:16:09
beküldve: 2007-08-23 22:13:02
(#1810)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
Kazuya fellnéz és Sophiet látja,nem döbent meg, arca meredt volt, szemeiben meg látni lehetet az üreséget, a lány köszön neki de nem szólal meg, elfordul és tovább bámulja a borult eget ügyet sem vetve a kedvese jelenlétének. A kislány csak reszket anya karjaiban de nem a hidegtől hanem az apjától való félelemtől, érezte hogy az apja már nem a régi...

beküldve: 2007-08-23 22:06:29
(#1809)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
A lány érezte, hogy a közelben van Kazuya és Ivy is. Lassan odasétált hozzájuk, majd mosolyt erőltetve lehajolt a kislányához, majd megölelte.
- Szia kicsim. - majd egy puszit nyomott a lánya homlokára.
- Szia Kazuya...

beküldve: 2007-08-23 22:04:44
(#1808)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Megunta az egy helyben ücsörészést és kiment újból, hogy folytassa útját. Szája őrült vigyorra húzódott, kivillantak hegyessé vált fogai. Néha befolyt egy-egy esőcsepp a bal arcán keletkezett lyukon. Karmos kezeivel összehúzta magán a kabátját. Egy tengerparton sétált végig, nem gondolva arra, hogy talán mások is vannak ott.

beküldve: 2007-08-23 22:00:53
(#1807)
Kazuya
Kazuya
[ Addiktgyanús ]
A tengernél Kazuya ücsőrészik mellete a kislánya aki gondosan bevolt takargatva,rá pillant a gyerekre de már nem úgy mint régen a szemei üreséget és ridegséget mutatot,a lánya csak nézte őt nagyon félt tőle mert soha nem látta az apját ilyenek,hirtelen elhuzodik édesapjától és reszketni kezdet.Kazuya csak nézte,kis idő után a borus égre szegezte rideg tekintetét és csak bámult....

beküldve: 2007-08-23 21:54:53
(#1806) Válasz Kazuya (#1803) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nyugodtan, megint csak hárman vagyunk, pedig most már lehetnénk többen is.

beküldve: 2007-08-23 21:54:08
(#1805)
Vadóc
Vadóc
[ Addiktgyanús ]
Most akkor csak ketten játszunk????
Még Valaki???
Júlia, miért nem jössz játszani???
Ismét Üdv, itt Kazuya!

Akkor én is írok:

Egy lány sétált kinn a vihar kellős közepén... Fekete bőrkabátját csak úgy dobálta a szél, haját lófarokba fogta, és felcsatolta, legalább az nem zavarta....
Kiment a tengert bármulni.... Zuhogott az eső, fújt a szél, de őt nem érdekelte....
Egy sziklára ült, s figyelte a háborgó tengert... hullámok hadai ostorozták a sziklákat...
Haja csurom vizes volt, de nem érdekelte, hogy esetleg megfázhat... csak ült és bámult...

beküldve: 2007-08-23 21:54:02
(#1804)
Arishima
Arishima
[ Megszállott ]

Egy kis közbeékelés

Amikor magához tér, egy sötét szobában fekszik, valami nedves lepedő szerűségen. Amikor kissé jobban érzi már magát, tisztán érzi a vászonból áradó vérszagot. Tehát, aki elhozta, tudja, miféle szerzet... Ekkor kinyílik az ajtó, és egy ismerős alak sziluetjét pillantja meg a rászakadó fényben:
- Udin, mi ez az egész? - motyogja halkan.
- Elhoztalak attól a senkiházitól. Előre szólok, ebből a szobából nem tudsz megszökni, mivel a Vérdre nyugtatólag hat ez a fajta sötétség - azzal becsukja az ajtót.
- A rohadt életbe - észre sem vesszi, hogy a forró könnyek ellepik az arcát.

Hát nem tom, h ezen kívül érdemes lenne-e még reagot írnom...

Szerk: Arishima 2007-08-23 21:54:54
Oldalak: ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... <<>>