Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-26 00:10:40
(#1338) Jin a testvérére nézz és csak annyit mond.
-Hívd őket...-
Kazuya nem értette amitt mond Jin így hát megkérdezte tőle:
-Kiket hívjak???-
-A fellszíni démonok ura te lettél így hát te tudod írányitani őket...-
-És hogy hívjam őket???-
-Erre neked kell rájönőd...-
Kazuya a szemét behunyva áttalakul démoni formába,egy hatalmasat ordít amittől az egész föld beleremeg,az ég és a nap vérvörös színre változík,Kazuya fell repül az égbe mögötte hatalmas szárnyas démonok érkeznek meg,Jin is átt alakul testvére mellé szállva csak annyit mond:
-Itt az idő...-
Mögötük hatlmas nagy démon sereg érkezik, a kétt testvér mögött állt a sereg,a testvérek közös erővel kétt villám csap le és a kezükben hatalmas erejű kardok és pajzsok jelenek meg,közben a mögötük lévő sereg minden egyestagjához úgyan ilyen villámok csapnak le és ők is kardokat és pajzsokat kapnak,ekkor az egész sereg bele értve a 2 testvért is, sisak,és erős páncélzat jelenik meg rajtuk,Kazuya és Jiné más volt nekik erősebbek voltak és köpenyt is kaptak.
Várták hogy mikor érr oda az ellenség.
-Hívd őket...-
Kazuya nem értette amitt mond Jin így hát megkérdezte tőle:
-Kiket hívjak???-
-A fellszíni démonok ura te lettél így hát te tudod írányitani őket...-
-És hogy hívjam őket???-
-Erre neked kell rájönőd...-
Kazuya a szemét behunyva áttalakul démoni formába,egy hatalmasat ordít amittől az egész föld beleremeg,az ég és a nap vérvörös színre változík,Kazuya fell repül az égbe mögötte hatalmas szárnyas démonok érkeznek meg,Jin is átt alakul testvére mellé szállva csak annyit mond:
-Itt az idő...-
Mögötük hatlmas nagy démon sereg érkezik, a kétt testvér mögött állt a sereg,a testvérek közös erővel kétt villám csap le és a kezükben hatalmas erejű kardok és pajzsok jelenek meg,közben a mögötük lévő sereg minden egyestagjához úgyan ilyen villámok csapnak le és ők is kardokat és pajzsokat kapnak,ekkor az egész sereg bele értve a 2 testvért is, sisak,és erős páncélzat jelenik meg rajtuk,Kazuya és Jiné más volt nekik erősebbek voltak és köpenyt is kaptak.
Várták hogy mikor érr oda az ellenség.
Sophie futást kihagyva elteleportálta magát egy sziklára a tenger mellé. Potyogtak a könnyei, és csak arra gondolt, hogy meneküljön minnél előbb.... Lehuppant a földre, és nézte a háborgó tengert...
Milyen igaza volt Nemo-nak, hogy ne mutassa ki az érzéseit....
Tudta, hogy most a következő napok elég hosszadalmasak, és veszélyesek lesznek...
Milyen igaza volt Nemo-nak, hogy ne mutassa ki az érzéseit....
Tudta, hogy most a következő napok elég hosszadalmasak, és veszélyesek lesznek...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-25 23:44:27
(#1336) Kazuya érezte hogy Mya elrohant,gyorsan utána szalad de hirtelen megáll közben Jin abba hagya meditálást mind kétt testvér érezte hogy nincs sok idelyük,erőket észleltek hatalmasakat,a világ összes részéről,ahol érezték ezzeket ott fell szakadt a földfelszíne keté hasad azokon a pontokon és démonok lepik el a világ minden táját,hirtelen a hét vezér megjelenik és mögötük hatalmas nagy démon sereg,ami egyenesen Kazuyáék felé vették az irányt,lassan maguk után pusztulást haggyva.A kétt testvér tudta hogy itt az idő a végső csatára...
A lány nagyon megijed, és újra a kis hang suttogni kezdett "menekülj" Talpra ugrott, és kirohant az utcára.
A lány nem érzett semmi csak menekülési vágyat.... el akart minnél előbb tűnni. MAjd szét nézett az utcán, és rohanni kezdett....
A lány nem érzett semmi csak menekülési vágyat.... el akart minnél előbb tűnni. MAjd szét nézett az utcán, és rohanni kezdett....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-25 23:27:45
(#1334) Fell kell Kazuya behunya a szemét és elkezd meditálni vörös láng megjelenik körülőtte és csak meditál hogy több legyen az ereje,eközben Jin észre vette oda megy a testvére mellé és ő is el kezd meditálni,neki is vörös láng van a teste körül...
-Sajnálom,- majd ránéz a férfira és hosszan megcsókolja.... - tudod jól, hogy megváltoztam...
beküldve: 2007-07-25 23:18:57
(#1332) Ahogy hallván Mya szavait,elszomorodik és csak annyit mond:
-Jól van...-
Tekíntette még mindig szomorú.
-Jól van...-
Tekíntette még mindig szomorú.
beküldve: 2007-07-25 23:13:29
(#1331) - Csak az a baj, hogy nemcsak a Rend-nek dolgoztam.... van másik munkahelyem is.... és ez az ami zavar...- majd a férfira néz.
- Sajnálom, de két hét múlva, ha minden úgy alakul, el kell mennem.....
- Sajnálom, de két hét múlva, ha minden úgy alakul, el kell mennem.....
beküldve: 2007-07-25 23:05:35
(#1330) Kazuya hallván Mya szavait,elmosolyodik és csak annyit mond.
- De jól tudod hogy a Rend már nem létezik szóval ha halhatatlan vagy, én is elmondom neked hogy én is az lettem szóval ha az vagy akkor segítened kell a fellkészülésben és nem tudom hogy helyes-e de most kell minden segítség ehhez a csatához,így hát segítened kell,ha sikerül fogg...béke lesz.-
Kazuya áttöleli Myát és várja a reakciót...
- De jól tudod hogy a Rend már nem létezik szóval ha halhatatlan vagy, én is elmondom neked hogy én is az lettem szóval ha az vagy akkor segítened kell a fellkészülésben és nem tudom hogy helyes-e de most kell minden segítség ehhez a csatához,így hát segítened kell,ha sikerül fogg...béke lesz.-
Kazuya áttöleli Myát és várja a reakciót...
beküldve: 2007-07-25 22:54:47
(#1329) Mikor a férfi ott volt a háta mögött, megfogta a kezét, majd kivitte a szobából, nehogy felébredjen a kislány.
Leültette a kanapéra, majd bele nézett a férfi szemébe.
- Kazuya! Tudod jól, hogy most már én is halhatatlan vagyok.... nekem is van munkám.... - majd elfordította a tekintetét... - sokszor van olyan hogy hetekre eltűnök.... nem akarom hogy néha aggódj értem... csak előre szólok....- majd visszanézettt a férfira, várva a reakcióját...
Leültette a kanapéra, majd bele nézett a férfi szemébe.
- Kazuya! Tudod jól, hogy most már én is halhatatlan vagyok.... nekem is van munkám.... - majd elfordította a tekintetét... - sokszor van olyan hogy hetekre eltűnök.... nem akarom hogy néha aggódj értem... csak előre szólok....- majd visszanézettt a férfira, várva a reakcióját...
beküldve: 2007-07-25 22:43:20
(#1328) Kazuya a keresgélve Myát nem találta kimegy a szobából és hallkan a lány nevét mondogatja,mikor látja Ivy szobájának ajtaja nincs becsukva tudta bemegy és a lányt láttja ahogy a kis Ivyt nézzi.Hallkan oda oson a lány mögé lehajol és egy puszit nyom az arcára.
-Jó reggelt...-
Mondja hallkan Kazuya.
-Jó reggelt...-
Mondja hallkan Kazuya.
beküldve: 2007-07-25 22:39:40
(#1327) A nap első sugarai ébresztették fel Sophiet. Lustán oldalra fordult majd kinyitotta a szemét. Mellette egy férfi aludt. Rámosolygott, majd halkan, hogy a másikat fel ne ébressze kikelt az ágyból, majd csöndesen kiosont a szobából. Bement a konyhába, majd főzött magának egy kávét. Kitöltötte magának, majd lehuppant a kanapéra...
Kávéját kortyolgatva eszébe jutott, hogy neki mára még fontos feladatai vannak. Gondolataiból felébredve, bement Ivy szobájába, majd leült a kislány ágya mellé egy székre, és halkan hallgata a csöppség szuszogását...
Kávéját kortyolgatva eszébe jutott, hogy neki mára még fontos feladatai vannak. Gondolataiból felébredve, bement Ivy szobájába, majd leült a kislány ágya mellé egy székre, és halkan hallgata a csöppség szuszogását...
beküldve: 2007-07-25 22:27:02
(#1326)
Szerk: Kazuya 2007-07-25 22:28:24
beküldve: 2007-07-25 22:16:33
(#1325) Sziasztok!
Na, már itt is vagyok!
Na, már itt is vagyok!
beküldve: 2007-07-25 00:58:55
(#1324) Láttva hogy elmennek érezte az idegeségett Myán,Kazuya utána ment volna de Jin vissza fogta.
-Ne...nekünk most fontosabb a dolgunk.-
-Akkor gyerünk...indulás.-
-Nem most nem,fell kell készülni erre a harcra nem szabad önfejű hőst játszani.-
Kazuya belle nézz a testvére szemébe és a kezét nyujtja felé.
-Akkor lásunk neki.-
Jin a mondatott halván elmosolyodik és be mennek az épületbe.Mikor beléptek az ajtón mindenhol csak hallot fekszik...a kétt testvér megdöbent ábrázatal körül nézznek.
-Hát itt mi történt???-kérdezzi Kazuya
-Mindjárt kiderítjük...-
Jin lassan lehajol a szemét behunya a kezét a padlóra helyezi és láttja hogy 7 démon mindenkit lemészárolt,Kazuya sétál egyet fell pillant a fallra.
-Jin...-mondja hallkan.
Jin oda megy és láttva hogy vérrel oda lett valami írva.
-Megfogtok hallni...-leolvasva a fallra írt szöveget.
Hirtelen megfordultak és a kijárat fellé vették az irányt szárnyaik a magasban,Kazuya ahogy kiért már indult is a nem messze lévő Myának és Ivynek hirtelen fellkapja őket a magasba és gyorsan elrepültek,egyenesen a házuk felé vették az irányt,mikor a lakásba értek mindent bezártak és a kétt testvér közös erővel láthatalan védő burkott tettek magukra Myára és Ivyre is, ezzel nem tudják a démonok hogy hol vannak,így egy idelyig biztonságban lehetnek.
-Ezzel meg volnánk,egy jó darabig nem lesz velük gondunk szerintem...-mondja Kazuya
-Igen addig felkészülhetünk-mondja Jin
Kazuya rá nézz Myára és Ivyre egy csókotnyom a lány ajkaira és csak annyit mond.
-Nem kell félni mostantól együtt leszünk örőkre,nyugodtan járkálhatok a városban a démonok nem fognak meg találni benneteket a burok végett.-
Fell kapta a kis Ivyt aki már nagyon fáradt volt és bevitte a gyerekszobába aholl lefektete és mikor már elaludt egy puszit add a kislánynak.Ki lépve az ajtón mondja Jinek.
-Arra felé megtalálod a vendégszobát...-
Jin nem is habozott tovább gyorsan be ment a vendégszobába aholl gyorsan elaludt.Kazuya megfogja a lány kezét bevezetti a hálóba aholl egymás mellé feküdve, áttölelve egymást elalszanak.
-Ne...nekünk most fontosabb a dolgunk.-
-Akkor gyerünk...indulás.-
-Nem most nem,fell kell készülni erre a harcra nem szabad önfejű hőst játszani.-
Kazuya belle nézz a testvére szemébe és a kezét nyujtja felé.
-Akkor lásunk neki.-
Jin a mondatott halván elmosolyodik és be mennek az épületbe.Mikor beléptek az ajtón mindenhol csak hallot fekszik...a kétt testvér megdöbent ábrázatal körül nézznek.
-Hát itt mi történt???-kérdezzi Kazuya
-Mindjárt kiderítjük...-
Jin lassan lehajol a szemét behunya a kezét a padlóra helyezi és láttja hogy 7 démon mindenkit lemészárolt,Kazuya sétál egyet fell pillant a fallra.
-Jin...-mondja hallkan.
Jin oda megy és láttva hogy vérrel oda lett valami írva.
-Megfogtok hallni...-leolvasva a fallra írt szöveget.
Hirtelen megfordultak és a kijárat fellé vették az irányt szárnyaik a magasban,Kazuya ahogy kiért már indult is a nem messze lévő Myának és Ivynek hirtelen fellkapja őket a magasba és gyorsan elrepültek,egyenesen a házuk felé vették az irányt,mikor a lakásba értek mindent bezártak és a kétt testvér közös erővel láthatalan védő burkott tettek magukra Myára és Ivyre is, ezzel nem tudják a démonok hogy hol vannak,így egy idelyig biztonságban lehetnek.
-Ezzel meg volnánk,egy jó darabig nem lesz velük gondunk szerintem...-mondja Kazuya
-Igen addig felkészülhetünk-mondja Jin
Kazuya rá nézz Myára és Ivyre egy csókotnyom a lány ajkaira és csak annyit mond.
-Nem kell félni mostantól együtt leszünk örőkre,nyugodtan járkálhatok a városban a démonok nem fognak meg találni benneteket a burok végett.-
Fell kapta a kis Ivyt aki már nagyon fáradt volt és bevitte a gyerekszobába aholl lefektete és mikor már elaludt egy puszit add a kislánynak.Ki lépve az ajtón mondja Jinek.
-Arra felé megtalálod a vendégszobát...-
Jin nem is habozott tovább gyorsan be ment a vendégszobába aholl gyorsan elaludt.Kazuya megfogja a lány kezét bevezetti a hálóba aholl egymás mellé feküdve, áttölelve egymást elalszanak.