Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Tod egyáltalán, h a latin mondás mit jelent? Mert akkor sztem tudnád, h megy
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Az egyik domb alatt fékez egy fekete Alfa. Egy kékes hajú, acélszürke szemű lány száll ki belőle, sötét ruhái közt valósággal világít a tejfehér bőre. Felszalad egy domb tetejére, majd kezében már villan is a gyémántból készült boszorkánpálca. Egy gombnyomás, és a kis rúd egy méteressé válik. Tekintetével az ellenséges démonok egy csoportját keresi, majd ismeretlen szavakat kiált a levegőbe, és fegyverével azok irányába int. Abban a pillanatban egy tűzgolyó csapódik közéjük, darabokra szaggatva őket.
Bocs, kicsit N3 feeling
beküldve: 2007-08-09 22:39:12
(#1365) Axon csak üldögélt és olvasott a szobájában. Ez a sok démon, meg amit művelni fog a Rend? Fujj mennyi munkát hagynak. Úgy döntött, hogy nem akar belefolyni az események folyásába. Megtehetné, de minek. Nyírják ki magukat a bolondok.
... valaki az egyik szomszédos domb tetejéről figyeli az eseményeket. Elgondolkodva figyeli a csata forgatagát, miközben hosszú íja az ölében pihen.
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Oh, h ezt a mondást mennyire szeretem Bár az Odi et amo szebb
Szerk: Arishima 2007-08-09 22:31:17
beküldve: 2007-08-09 22:30:41
(#1360) Napos tiszta égboltat nem sokkal sötét felhők borítják el,a nappalból hirtelen éjszaka lett.Kazuya és Jin nem is figyelték a borus felhőket csak is a hracra koncetráltak.Néhány perc elteltével hirtelen "Rend" tagok jelentek meg,világszerte oda teleportálták magukat hogy segítség Kazuyáékat a harcban,igaz ők elmenekültek mikor a Rend bázist démonok támadták meg.A felszini démonok és a Rend tagok egymás mellet hatalmas seregé kovácsolodtak,a városban az emberek elmenekültek,a felszini démonok és a rend tagok kissé nem szokták meg hogy együtt harcoljanak,de Kazuyának hálla ez hamar eloszlot,egy buzdító szöveg véget.A felszini démonok száműzötek voltak mert nem érdemelték meg azt hogy a démonvilágban éljenek.Kazuya mind 2 seregnek a szívébe leket öntőt.Ha megnyerik a harcot a Rend tagok megkapják a békét,a démonok pedig végre szabadon tehetik azt amitt akkarnak nem fog nekik többé semmi féle hatalmas démon dirigálni.A föld hirtelen meg remeg,Kazuya a fejét előre fordítja és a dombok mögül hatalmas sereg bukan elő,a sereg élén pedig ott volt a 7 hatalmas erejü démon.Kazuya megfordult és csak annyit ordít: ~A Békéért!~Ekkor megfordul és legelsőnek ő kezd el a félelmetes démon sereg ellen rohani,nem sokkal ezután a testvére Jin is,utána meg a Rend és felszini démonsereg is hatlmas iramban el kezdenek rohani.A másik sereg ami démonokból állt szint úgí elkezdtek rohani a másik sereg felé,élükőn a 7 démon vezér...
Imátkozz, h sose nézzen be ebbe a topicba, mást nem tok tanácsolni Ha már én édes vok, akkor te vagy a keserű (úgyis szeretem a keserű csokit)
Akkor kezdek ha nem bánjátok.Mert hissz elkezdtem valamit és még nem fejeztem be...
Na? Hol marad a kezdés???
"Függöny!! Fuggöny!!"
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
Ha szeretnéd, h Hanon leharapja a fejed XD Akkor felőlem lehetek édes is
Szerk: Arishima 2007-08-09 22:23:08
Szerk: Arishima 2007-08-09 22:18:50