Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-16 21:39:01
(#1428) beküldve: 2007-08-16 07:48:57
(#1427) Egy kis kezdőlöket, estére
A Dance Macabre bejáratán a kékesfekete hajú lány lép be. Ruházata hasonló, mint tegnap este, csupán a blúz színe lett éjkék, a vörös helyett. A bárpulthoz érve rendel egy italt, gyorsan felhajtja, s már be is áll a táncolók közé. Neki sem árt, ha szórakozik néha. Míg táncol, néha eszébe jut a az előző napon megismert, ütődött mágus. Magában elismeri, hogy a másik tegnapi indás "akcióját" nem tudja mire vélni.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Körmei azonnal hosszabbak és élesebbek lesznek, majd keresztülvágják az indákat. Amikor a műveletnek vége, azok visszaváltanak eredeti méretükre. Hitetlenkedve megrázza a fejét, majd felfokozza látását: már keresi is áldozatát. Amikor már a fák lombjai közt rohan, még csak eszébe sem jut Axon. Most már a Vér irányítja.
Én látom rosszul, vagy tényleg szerepet cseréltünk? Mindenesetre kíváncsi leszek, mit hozunk ki ebből, részemről hnap innen folyt. Jóéjt, szia
Szerk: Arishima 2007-08-16 00:32:23
Amikor a lány hanyatt fekszik, Axon egy aprócska mágiát hajt végre. Indák emelkednek ki a földből és körülfogják a lány testét, csak a feje marad szabadon. Axon felkel és odasétál. Letérdel a lány mellé és vigyorogva így szól:
-Ha ennyire komor vagy, azzal nem fogod sokra vinni.
Ezután odahajol a lányhoz és egy csókot nyom az arcára, majd felkel és folytatja:
-Mennem kell. Valami idióta démonvadász balhét csinált. Még találkozunk.
Azzal eltűnt a földben.
-Ha ennyire komor vagy, azzal nem fogod sokra vinni.
Ezután odahajol a lányhoz és egy csókot nyom az arcára, majd felkel és folytatja:
-Mennem kell. Valami idióta démonvadász balhét csinált. Még találkozunk.
Azzal eltűnt a földben.
Részemről ennyi mára. Még megvárom, hogy mit írsz, aztán megyek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-16 00:21:59
- Miért, kellene, hogy bármire is juss? Magad is láthatod, hogy mindenben eltérünk egymástól - azzal hanyatt dől, és egy időre lehúnyja a szemét, ám továbbra is éber marad.
-Hmm azt hiszem veled nem megyek semmire.-mondja neki elkomorodva. Ezzel csöndben marad, leül a lánynak háttal a fűbe és az égre emeli a tekintetét.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-16 00:10:07
- Már megint a szokásos rizsa... Figyelj, ide kis csillag: én nem szoktam hibázni, tudod? Boszorkánymester vagyok, nem hülye. Szóval utánam nem szoktak takarítani. Megoldom azt magam.
A másik csipkelődését pedig egyszerűen elereszti a füle mellett. Úgyse veszi hasznát.
A másik csipkelődését pedig egyszerűen elereszti a füle mellett. Úgyse veszi hasznát.
-Én egy mágus vagyok. Ezt szerintem tudtad. Mi irányítjuk a háttérben a dolgokat. Amiket ti elbaltáztok, azokat mi helyre hozzuk.-mondja a lánynak, aztán végigméri.
-Vigyázz, mert eldurran a szép kis fejecskéd.-mondja neki, már-már nevetve.
-Vigyázz, mert eldurran a szép kis fejecskéd.-mondja neki, már-már nevetve.
- Aranyos?? Én????? Mondd csak, kedves Axon, te melyik adót nézed? - esik le az álla. Az tuti, hogy ennek a fószernak nincs kint mind a négy kereke...
- Kislány az anyukád, te... te nem is tudom micsoda - megy fel benne még egy kicsit a düh.
- Amúgy meg, minek kellene neked bármit is tudnod rólam?
- Kislány az anyukád, te... te nem is tudom micsoda - megy fel benne még egy kicsit a düh.
- Amúgy meg, minek kellene neked bármit is tudnod rólam?
Axon nem tudott mit csinálni, még jobban vigyorgott.
-Olyan kis aranyos vagy, de még mindig nem tudok semmit rólad.-mondja vidoran és hozzáteszi:
-Kislány. Tudja, hogy a lány elég idős lehet, de ezt nem akarta kihagyni.
-Olyan kis aranyos vagy, de még mindig nem tudok semmit rólad.-mondja vidoran és hozzáteszi:
-Kislány. Tudja, hogy a lány elég idős lehet, de ezt nem akarta kihagyni.
- Ha nem hagyod abba ezt az eszméletlen vigyorgást, esküszöm, leütlek - kezd felmenni benne a pumpa - Olyan vagy, mint a húgom... Attól még, mert 118 éves vagy, ne hidd, hogy idősebb vagy nálam... Könnyen lehet, hogy a fordítottja igaz.
Amikor elhallgat, azt próbálja meg kitalálni, hány éves lehet. Ha Belizár számításait követi, akkor nagyjából...olyan 60. Ha ehhez még hozzávesszük az "eredeti" életkorát, akkor az összesen... nagyjából 82 éves lehet. Hát, ez nem nyert...
Amikor elhallgat, azt próbálja meg kitalálni, hány éves lehet. Ha Belizár számításait követi, akkor nagyjából...olyan 60. Ha ehhez még hozzávesszük az "eredeti" életkorát, akkor az összesen... nagyjából 82 éves lehet. Hát, ez nem nyert...
Axon hirtelen beleolvadt a földbe, aztán a lány előtt emelkedett ki. Nagyon közel volt, érezte a lány leheletének melegét. Hallotta a szívverését.
-118 éves vagyok. Láttam már egyet s mást. Tudom, hogy különbözöl. Szóval mesélj.-tette hozzá ismét vigyorogva.
-118 éves vagyok. Láttam már egyet s mást. Tudom, hogy különbözöl. Szóval mesélj.-tette hozzá ismét vigyorogva.
- Ott voltam, mert ezt a feladatot kaptam, nem tehetek róla. Véleményem szerint pedig semmiben sem különbözöm a többi különctől - ül vissza a fa tövébe - Ugyanakkor nem is látok magamon megkülönböztető jeleket - simít végig végig nyelvével a szájpadlásán. A dudor mintha kissé megnőtt volna... Úgy látszik a Vér megint kezd megéhezni.
-Ott voltál a démonháborúban és érzem, hogy nem vagy átlagos mágiahasználó. Nem tudom megmondani,hogy mi más, csak azt, hogy valami megkülönböztet a többiektől. Valami, ami különlegessé tesz.-mondja továbbra is a csillagokat figyelve, aztán ránéz a lányra a földről.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-15 23:27:40