Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Aham, perszeee A helyedben én is ezt mondanám
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-08-17 23:23:24
Abból, h elég sok dologra az a válaszod, h nem tudom, nem tudhatom Ezekből nem nehéz következtetni
beküldve: 2007-08-17 23:16:02
(#1484) A mágus felemeli a fejét.
-Mindig is el akartam jutni a Minisztériumba.-mondja a halálistennek egy mosoly kíséretében, majd pislog egyet, a bőre megint szürkévé válik, arcán szétterül az ismert vigyor.
-De én nem megyek sehova!-kiáltja, azzal felemeli a jobb kezét és a baljára teszi, majd egy hirtelen mozdulattal letépi azt. A máguskard szertefoszlik, ahogy az ott maradt kar maradványa is. Egy pillanattal később a porból új kéz formálódik ki. Megmozgatja kicsit és nevet egyet.
-Neem én nem megyek sehova.
Közben egy járókelőt vesz észre a két lány mögött. Nem hagyhat tanúkat. Odateleportál a döbbent fickó elé és kitépi a beleit.
-Rosszkor voltál rossz helyen. Ehhhhehheee.
Ezután a két lány felé fordul...
-Mindig is el akartam jutni a Minisztériumba.-mondja a halálistennek egy mosoly kíséretében, majd pislog egyet, a bőre megint szürkévé válik, arcán szétterül az ismert vigyor.
-De én nem megyek sehova!-kiáltja, azzal felemeli a jobb kezét és a baljára teszi, majd egy hirtelen mozdulattal letépi azt. A máguskard szertefoszlik, ahogy az ott maradt kar maradványa is. Egy pillanattal később a porból új kéz formálódik ki. Megmozgatja kicsit és nevet egyet.
-Neem én nem megyek sehova.
Közben egy járókelőt vesz észre a két lány mögött. Nem hagyhat tanúkat. Odateleportál a döbbent fickó elé és kitépi a beleit.
-Rosszkor voltál rossz helyen. Ehhhhehheee.
Ezután a két lány felé fordul...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-17 23:19:51
Nem vetted még észre, hogy te soha semmit se tudsz?
- Szerinted tudom én azt? - ül fel - Valószínűleg megszállta egy démon, de én nem vagyok ördögűző, szóval ez csak egy tipp a részemről.
Kezében már ott is van a boszorkánypálca, int vele párat, és nem sokkal később már egy szó szerint áthatolhatatlan, kékes derengésű pajzs veszi védelmébe minden irányból őt és a minisztériumi alakot. Ezt még Axon sem törheti át.
- Javaslat, hogy hogyan bánjunk el vele? Nem hiszem, hogy önként börtönbe menne.
Kezében már ott is van a boszorkánypálca, int vele párat, és nem sokkal később már egy szó szerint áthatolhatatlan, kékes derengésű pajzs veszi védelmébe minden irányból őt és a minisztériumi alakot. Ezt még Axon sem törheti át.
- Javaslat, hogy hogyan bánjunk el vele? Nem hiszem, hogy önként börtönbe menne.
beküldve: 2007-08-17 23:03:07
(#1480) -Jesszus,veled meg mi van Axon? Mi lett vele?-néz a földön heverő lányra.
Felszisszen,amikor a srác a saját karjába vágja a kardot.Még a látványa is fájdalmas.Majd észreveszi a kezében tartott bárdot.
-Na ne,ugye nem te ölted meg a kocsmában lévő embereket?Mert ha igen magammal kell vigyelek a Minisztériumba.Hallod,Axon?!-ki áltja az utolsó mondatot,mert látja,hogy a srác nagyon nincs jól...
Felszisszen,amikor a srác a saját karjába vágja a kardot.Még a látványa is fájdalmas.Majd észreveszi a kezében tartott bárdot.
-Na ne,ugye nem te ölted meg a kocsmában lévő embereket?Mert ha igen magammal kell vigyelek a Minisztériumba.Hallod,Axon?!-ki áltja az utolsó mondatot,mert látja,hogy a srác nagyon nincs jól...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Nem, most nincs igazad. Nem vagyok én vezér... Valakivel összetévesztesz.
Akkor akár kezet is foghatunk... Míg játszunk, én elkészültem életem első Heroes zenés videójával, de jó béna lett
beküldve: 2007-08-17 22:57:54
(#1476) Axon leteleportál a lány elé. Ránéz, majd a másikra emeli a tekintetét és megnyalja a szája szélét.
-Te is játszol?
Ezután a jobb kezében terem a zöld máguskard és beleszúrja a baljába, így a falhoz szegezve saját magát. Így talán féken tarthatja magát. Most megint önmaga. A sebből vér csörgedezik.
-Ez...fáj.-mondja és becsukja a szemét.
-Te is játszol?
Ezután a jobb kezében terem a zöld máguskard és beleszúrja a baljába, így a falhoz szegezve saját magát. Így talán féken tarthatja magát. Most megint önmaga. A sebből vér csörgedezik.
-Ez...fáj.-mondja és becsukja a szemét.
Mindenkiben van egó.Van akiben több,van akiben kevesebb.Aki viszont ezt tagadja,az hazudik...Azta,nem is tudtam,hogy ilyen bölcs vagyok.(Tessék nekem is van egóm)
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Fordulatokban jó vok (Van ám egóm, tok róla)