Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-19 00:11:59
(#1548) -Nos nehezen tudom megállapítani. Itt van a közelben. Vagy a hajón, vagy a parton. Még nem tudom jól irányítani a fekete mágiát. A holtakkal való beszélgetés nekromanta képesség és ez fekete mágia. A mágusok többsége nem foglalkozik ilyesmivel.
beküldve: 2007-08-19 00:08:08
(#1547) -Keress egy koborló lelket.15 éves lány. Ha összefutsz vele,mond meg neki,hogy várjon meg,mert különben nagyon nagy bajba kerül.Esetleg menyjen vissza a Minisztériumba.Nem viccelek,hallgatnia kell rád.Remélem...Mágus vagy,gondolom ha akarod,látod a halottakat.Én addig beszélek a Kpaitánnyal-mondja,majd eltűnik a fedélzeten.Jó félóra múlva kerül elő,kisség hitetlenkedő arckifejezéssel.A mágus mellé áll,s mesélni kezd.
-Kösz a csontod,hasznát vettem.Mindent elmesélt az öreg.A lányt,Reit,ezen a hajón tartották fogva.Modern rabszolga volt,gyakran kellett férfiakkal...aludnia.Majd amikor egyszer besokkalt,halálra verték.A lelke valószínűleg nem tudott megnyugodni,s bosszú után szomjazott.Így visszatért,s mindenkivel végzett,aki megalázta.Ez a nő az anyja volt.Szörnyű,hogy mit tettek azzal a szerencsétlen lánnyal.Amúgy találkoztál vele?Most hol van?
-Kösz a csontod,hasznát vettem.Mindent elmesélt az öreg.A lányt,Reit,ezen a hajón tartották fogva.Modern rabszolga volt,gyakran kellett férfiakkal...aludnia.Majd amikor egyszer besokkalt,halálra verték.A lelke valószínűleg nem tudott megnyugodni,s bosszú után szomjazott.Így visszatért,s mindenkivel végzett,aki megalázta.Ez a nő az anyja volt.Szörnyű,hogy mit tettek azzal a szerencsétlen lánnyal.Amúgy találkoztál vele?Most hol van?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Hát az én karakterem, ha teheti, akkor mindent érdekesnek talál. Jó éjt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-19 00:07:55
Jóccakát!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-08-18 23:59:50
(#1544) -Nos itt nem sokat tehtek, feltéve, ha megmondod, hogy segíthetek-e még valamit.-mondja a halálistennek a mágus.
Engem se nagyon, de a karimat igen
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-18 23:57:08
(#1542) - Tudod mit? Oké, tőlem kaptad. Na és? Jelent ez valamit?! Nem. Szóval erről ennyit.
Ekkor a másik jachtról átkiabál hozzá a mestere:
- Seera, gyere vissza! Valami gond van a Fehér Tőrrel!
- Nem az én dolgom! Hagyj lógva!
- De igen, a te dolgod, mert temiattad van rosszul. Valami másik srácról hadovál, akivel "megcsaltad".
- Király... Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó füle van... Mindjárt megyek - azzal ránéz a másik kettőre.
- Nekem most mennem kell. Sok sikert, később talán még látjuk egymást. Ha nem, majd Afrikából küldök valamit - s nem sokkal később már a msáik hajón áll, és eltűnik annak gyomrában. ~A francba veled, Udin~ gondolja menet közben.
Ekkor a másik jachtról átkiabál hozzá a mestere:
- Seera, gyere vissza! Valami gond van a Fehér Tőrrel!
- Nem az én dolgom! Hagyj lógva!
- De igen, a te dolgod, mert temiattad van rosszul. Valami másik srácról hadovál, akivel "megcsaltad".
- Király... Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó füle van... Mindjárt megyek - azzal ránéz a másik kettőre.
- Nekem most mennem kell. Sok sikert, később talán még látjuk egymást. Ha nem, majd Afrikából küldök valamit - s nem sokkal később már a msáik hajón áll, és eltűnik annak gyomrában. ~A francba veled, Udin~ gondolja menet közben.
Na én mentem, jóéjt, sziasztok
beküldve: 2007-08-18 23:48:26
(#1540) -Ti egész nap egy nyamvadt csókon akartok veszekedni,hm?Amúgy feléleszteni? Nem, kösz.Úgysem mondhat semmit,ráadásul nem örülnének neki,hogy a tárgyalóteremből rángatod ki.És ezért is csak én kapnék leszúrást.Megint levonnák a béremet...-morogja miközben az egyszerű berendezésű kabint nézi át.
-Azt hiszem rájöttem..-mondja,majd fenhangon szólni kezd-Hiroshi,hallasz?
A választ csak ő hallja, a másik kettő nem hallja a Minisztérium titkárának a hangját.
-Igen,Mareko,hallak.Hogy állsz?
-Kérlek nézz utána,hogy a gyilkosságok időpontjában van e olyan lélek,amelyik visszajárt.Siess!
Pár perc múlva jön a válasz.
-Találtam egyet. Egy bizonyos Takesi Rei nevezetű 15 éves lány szelleme engedély nélkül elhagyta a számára kijelölt helyet.A lány halálának oka ismeretlen.Gondolod,hogy Ő tette?
-Igen-bólint Mareko-,csak azt kell kideríteni,hogy miért.Hívjátok be a Minisztériumba!
-Nem lehetséges.A lélek most is szabadon kószál.Ha tényleg ő az,akkor még a hajón kell lennie.Derísd ki miért ölt és utána hozd vissza a lelket a Minisztériumba!Nem hibázhatsz!-azzal megszakad a kapcsolat.
-Cseszd meg és kösz a semmit,Hiroshi-morog,majd kilép a kabinból.
-Azt hiszem rájöttem..-mondja,majd fenhangon szólni kezd-Hiroshi,hallasz?
A választ csak ő hallja, a másik kettő nem hallja a Minisztérium titkárának a hangját.
-Igen,Mareko,hallak.Hogy állsz?
-Kérlek nézz utána,hogy a gyilkosságok időpontjában van e olyan lélek,amelyik visszajárt.Siess!
Pár perc múlva jön a válasz.
-Találtam egyet. Egy bizonyos Takesi Rei nevezetű 15 éves lány szelleme engedély nélkül elhagyta a számára kijelölt helyet.A lány halálának oka ismeretlen.Gondolod,hogy Ő tette?
-Igen-bólint Mareko-,csak azt kell kideríteni,hogy miért.Hívjátok be a Minisztériumba!
-Nem lehetséges.A lélek most is szabadon kószál.Ha tényleg ő az,akkor még a hajón kell lennie.Derísd ki miért ölt és utána hozd vissza a lelket a Minisztériumba!Nem hibázhatsz!-azzal megszakad a kapcsolat.
-Cseszd meg és kösz a semmit,Hiroshi-morog,majd kilép a kabinból.
Csak annyi, h megint egymás idegein táncolunk De hogy ebből mi lesz...
beküldve: 2007-08-18 23:42:52
(#1537) Asszem már megint kezdődik
beküldve: 2007-08-18 23:38:11
(#1536) -A csókot akkor is tőled kaptam.-piszkálódik tovább.
Ránéz a hullára, majd a halálisten felé fordul.
-Rövid időre feléleszthetem. Akarsz vele beszélni?
Ránéz a hullára, majd a halálisten felé fordul.
-Rövid időre feléleszthetem. Akarsz vele beszélni?
beküldve: 2007-08-18 23:34:16
(#1535) - Álljunk csak meg egy szóra, ha én undorító vagyok, akkor te micsoda? Ocsmány? Amúgy meg felejtsd már el azt a csókot! Úgyse tőlem kaptad, hanem a Vértől. Annak volt ez a nagyszerű ötlete - "hűti le" a másikat. Amikor megpillantja a holttestet elismerően füttyent egyet:
- Ezt aztán jól kicsavarták, az már biztos. Bár nem valószínű, hogy egy ragadozó tette. Mi ennél valamivel szebb állapotban hagyjuk a hullát.
- Ezt aztán jól kicsavarták, az már biztos. Bár nem valószínű, hogy egy ragadozó tette. Mi ennél valamivel szebb állapotban hagyjuk a hullát.
beküldve: 2007-08-18 23:28:30
(#1534) -Na,lehet kicsit bunkó leszek,de mindketten gusztustalan dolgokat műveltek.Még szerencse,hogy az én munkám nem jár ilyenekkel-mondja miközben a fekete csontdarabot forgatja a kezében.Majd zsbrevágja azt,s fülelni kezd. Aztán egy éles,női sikoltás hallatszódik ki az egyik kabinból.
A másik kettőre rá se hederítve végigrohan a fedélzeten,s egy kabin előtt áll meg. Rengeteg ember ténfereg a szoba előtt,de senki sem mer benyitni.
-Utat kérek,rendőrség!-mutatja fel a hamis igazolványt,majd benyit a kabinba.Odabent egyetlen női test fekszik.Bőre összeaszalódott,szeme kifordult,s a szája tátva a rémülettől.Többen is elkezdenek öklendezni a háta mögött,néhány nő felsikolt a látványtól vagy ájultan esik össze.
-Te jó Isten...-nyögi a kabinba belépő Kapitány.Arcán halálos félelem tükröződik.
-Kapitány,szállítassa le a hullát a konyha fagyasztójába!És feltétlen beszélnem kell Önnel-mondja.A kapitány bólint,majd elsiet.A kíváncsi szemek elől becsukja a kabin ajtaját,s a szoba átkutatásához kezd...
A másik kettőre rá se hederítve végigrohan a fedélzeten,s egy kabin előtt áll meg. Rengeteg ember ténfereg a szoba előtt,de senki sem mer benyitni.
-Utat kérek,rendőrség!-mutatja fel a hamis igazolványt,majd benyit a kabinba.Odabent egyetlen női test fekszik.Bőre összeaszalódott,szeme kifordult,s a szája tátva a rémülettől.Többen is elkezdenek öklendezni a háta mögött,néhány nő felsikolt a látványtól vagy ájultan esik össze.
-Te jó Isten...-nyögi a kabinba belépő Kapitány.Arcán halálos félelem tükröződik.
-Kapitány,szállítassa le a hullát a konyha fagyasztójába!És feltétlen beszélnem kell Önnel-mondja.A kapitány bólint,majd elsiet.A kíváncsi szemek elől becsukja a kabin ajtaját,s a szoba átkutatásához kezd...