Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-20 21:34:41
(#1593) beküldve: 2007-08-20 21:30:35
(#1592) beküldve: 2007-08-20 21:29:32
(#1591) beküldve: 2007-08-20 21:28:53
(#1590) beküldve: 2007-08-20 21:27:11
(#1589) beküldve: 2007-08-20 00:47:52
(#1588) A lány elismételte a mondatot magában, hogy el ne felejtse, majd egy mosoly kíséretében elköszönt a mágustól.
Utána lebaktatott a pincébe, megszerezte a törmeléket, majd ő is tovább állt...
Jó éjt!
Utána lebaktatott a pincébe, megszerezte a törmeléket, majd ő is tovább állt...
Jó éjt!
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-20 00:44:24
(#1587) -Az igazat megvallva mostantól egyre csak nő majd az erőm. Minden nap erősebbé tesz. A lényeg, hogy meg tudd húzni a vonalat. Nem kell ölnöd, ha nem muszáj. Most viszont mennem kell, dolgom van. Lehet, hogy még találkozunk.-mondta a mágus mosolyogva a lánynak és egyet hátralépett, majd eltűnt a mögötte lévő falban.
Mára ennyi a részemről. Jó éjt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-20 00:45:37
A lány vonakodva elveszi a vért, majd leül a földre, és inni kezdi az édes nektárt.
- Könnyen tettek vámpírrá, egyedül hagytak, majd magamnak kellett mindent megtanulnom... az evésen kívül minden jól megy... - majd lassan az usolsó cseppeket szürcsöli ki.
Letörli a száját, majd feláll.
- Köszönöm.
- Nem mindig tudom az embereknél, hol a határ... - majd a holtakra gondolt. sosem szeretett ölni, az élet mégis sok mindent rontott el... majd felpillantott.
- Hatalmat kerested? Nincs elég hatalmad még?
- Könnyen tettek vámpírrá, egyedül hagytak, majd magamnak kellett mindent megtanulnom... az evésen kívül minden jól megy... - majd lassan az usolsó cseppeket szürcsöli ki.
Letörli a száját, majd feláll.
- Köszönöm.
- Nem mindig tudom az embereknél, hol a határ... - majd a holtakra gondolt. sosem szeretett ölni, az élet mégis sok mindent rontott el... majd felpillantott.
- Hatalmat kerested? Nincs elég hatalmad még?
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-20 00:32:13
(#1585) -118 éves vagyok és a hatalmat kerestem, amit meg is találtam. Már megint éhezel kislány. Sokat kell még tanulnod. Az 1000 éves vámpírokhoz képest gyerek vagy még.
A mágus egy zacskó vért húz elő a talárja ujjából. Mire nem jó a mágia. Odanyújtja a lánynak.
-Tessék. Remélem elég lesz.
A mágus egy zacskó vért húz elő a talárja ujjából. Mire nem jó a mágia. Odanyújtja a lánynak.
-Tessék. Remélem elég lesz.
beküldve: 2007-08-20 00:26:39
(#1584) - öm... idén töltöm a 108. évemet... és te mennyi vagy?
Majd levette a kabátját, ezzel elővillantva a fegyvereit, pengéit, tőreit, és egyéb más dolgokat, majd felakasztotta egy kiálló szögre. Megropogtatta a nyakát, majd érezte, hogy egyre éhesebb lesz megint.
- Egyébként mit keresel itt?
Majd levette a kabátját, ezzel elővillantva a fegyvereit, pengéit, tőreit, és egyéb más dolgokat, majd felakasztotta egy kiálló szögre. Megropogtatta a nyakát, majd érezte, hogy egyre éhesebb lesz megint.
- Egyébként mit keresel itt?
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-20 00:21:47
(#1583) -Ha nem lennének halandók, akkor nem lennél te sem. Egyébként pedig én is halandó vagyok, csak 2000 évvel tovább élek, mint az átlag. Halandók nélkül nem lenne fejlődés. Fiatalnak látszol, de idősebbnek érezlek. Hány éves vagy?
A lány elvette a pengét, egy fújtatás közepette, jól mutatva meg éles szemfogait.
- Ne hidd azt, hogy kezdő vagyok... a te egyedüli hatalmad nem elég ahhoz, hogy álmomban felkellts és a napfényre kimasíroztass... - ám legbelül érezte, hogy tényleg erős, de van ő is ugyan olyan erős, mint az előtte álló férfi.
- Nem csináltam semmi rosszat.... éhes voltam, ennem kellett.... mire jó egy halandó? szerintem csak vacsinak felel meg. - majd vállat von, és a tőrt elteszi a csizmájába.
- Ne hidd azt, hogy kezdő vagyok... a te egyedüli hatalmad nem elég ahhoz, hogy álmomban felkellts és a napfényre kimasíroztass... - ám legbelül érezte, hogy tényleg erős, de van ő is ugyan olyan erős, mint az előtte álló férfi.
- Nem csináltam semmi rosszat.... éhes voltam, ennem kellett.... mire jó egy halandó? szerintem csak vacsinak felel meg. - majd vállat von, és a tőrt elteszi a csizmájába.
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-20 00:11:43
(#1581) -A nevem Axon. Az egyik legerősebb nekromanta vagyok és a Mágus Szövetség tagja. A háttérből figyelünk mindnenkit, aki bajt csinál.
Odament és kihúzta a tőrt a falból, majd a saját homlokába szúrta azt. A tőr kötül azonnal elkezdett rohadni a bőr.
-Ezzel akarnál bántani?-kérdezte, majd elnevette magát. Kihúzta a fejéből a pengét és odanyújtotta a lánynak.
-Ne csinálj bajt, mert egy nap, nappal, amikor alszol, akkor tudok parancsolni az élettelen testednek és kimasíroztatom a napfénybe. Kár lenne érte nem?
Odament és kihúzta a tőrt a falból, majd a saját homlokába szúrta azt. A tőr kötül azonnal elkezdett rohadni a bőr.
-Ezzel akarnál bántani?-kérdezte, majd elnevette magát. Kihúzta a fejéből a pengét és odanyújtotta a lánynak.
-Ne csinálj bajt, mert egy nap, nappal, amikor alszol, akkor tudok parancsolni az élettelen testednek és kimasíroztatom a napfénybe. Kár lenne érte nem?
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-20 00:15:56
beküldve: 2007-08-20 00:04:33
(#1580) A lány érezte a maga mögött álló mágust, de nem szólt semmit. Óvatosan a kabátja alól kihúzott egy kisebb fajta tőrt, hogy a másik még véletlenül se vegye észre, majd egy gyors mozdulattal megfordult, és a másik feje mellett pár centivel dobta a tőrt a falba, úgy, hogy egy molylepkét a falnak szegezett.
- Tudok magamra vigyázni. - majd a férfi szemeibe nézett. - Ai vagyok. És te?
- Tudok magamra vigyázni. - majd a férfi szemeibe nézett. - Ai vagyok. És te?
"Ippen...shinde miru?"