Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Na, jól beledobtál a mélyvízbe...
Nyugodt léptekkel sétál a kriptában, amit a rossz nyelvek Ősök Temetőjének neveznek. Valóban Ősöket temettek ide, nekromantákat, kortalanokat egyaránt. Ezek közül kettőt ő jutatott el ide, s most azért jött, hogy lerója kegyeletét az emlékező Vérek segítségével. Egyenlőre csak járkál, keresi a maga holttesteit.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-19 22:49:59
(#1561) Axon az utcán sétált. Éjszaka volt. Kicsit sápadtabb volt a szokásosnál. A bőre inkább volt szürke mint fehér. A fekete mágia sokkal erősebbé tette, de ez meglátszott a külsején is. Ettől viszont nem lett komorabb. A talárja tiszta fekete volt, ahogyan az alatta lévő ruhák is. A szeme a barnából átment vöröses árnyalatúba, szintén a mágia hatása. Megérkezett a keresett házhoz. Odament az ajtóhoz, de az zárva volt. Fogta magát és egyszerűen átlépett az ajtón. Ez alatt a ház alatt kellett lennie az Ősök Temetőjének. Egy hatalmas nekromanta maradványait kereste.
Ne már, nem akarok ördögűzőbe átmenni
beküldve: 2007-08-19 22:41:43
(#1559) beküldve: 2007-08-19 22:41:29
(#1558) beküldve: 2007-08-19 22:40:35
(#1557) Na végre, már azt hittem, nem is jössz 2. leszek, és mivel van egy új is, asszem, te kezdesz
beküldve: 2007-08-19 22:39:29
(#1556) beküldve: 2007-08-19 22:24:13
(#1555) ok. köszi! öm... akkor leírom a személyemet.....
Név: Black Ai
Kor: 20 (külsőre)
Külső: magas, vékony, hosszú fekete, derékigérő haj, vörös szemek. Fekete bokáigérő kabátot visel, álltalában csizmával passzítva.
Belső: magabiztos, határozott, hamar fel kapja a vizet.
Család: csak egy bátyja van, akit már évekkel ezelőtt nem látott, szüleit megölték.
A lány vámpír.
Elfoglaltsága: vért szipolyoz ki a halandókból, és járja a világot, egy embert keres...
kezdének elég gyenge, de majd belejövök....
Név: Black Ai
Kor: 20 (külsőre)
Külső: magas, vékony, hosszú fekete, derékigérő haj, vörös szemek. Fekete bokáigérő kabátot visel, álltalában csizmával passzítva.
Belső: magabiztos, határozott, hamar fel kapja a vizet.
Család: csak egy bátyja van, akit már évekkel ezelőtt nem látott, szüleit megölték.
A lány vámpír.
Elfoglaltsága: vért szipolyoz ki a halandókból, és járja a világot, egy embert keres...
kezdének elég gyenge, de majd belejövök....
"Ippen...shinde miru?"
Hát, hogy jók, azt nem mondanám, inkább kicsit elborultak Felőlem beszállhatsz, csak kéne még egy ember, v kettő, amennyi jön.
beküldve: 2007-08-19 22:12:15
(#1553) Sziasztok!
Játszhatok én is? új vagyok, de elolvastam az egészet... jó kis sztorik....
Játszhatok én is? új vagyok, de elolvastam az egészet... jó kis sztorik....
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-19 22:05:43
(#1552) Megérkeztem Már megint előbb, mint ígértem
Szerk: Arishima 2007-08-19 22:06:06
beküldve: 2007-08-19 13:56:23
(#1551) Ma este csak később fogok befutni, mert van egy kis dolgom, sztem oan fél 11 felé már leszek. Addig kezdjétek majd el, én meg beszállok vhol, (ha tok).
beküldve: 2007-08-19 00:28:23
(#1550) Axon arcán széles vigyor terül szét. Most viszont mennie kell tovább gyakorolnia a fekete mágiát. Szép lassan eltűnik a hajópadlóban...
Jóccakát.
beküldve: 2007-08-19 00:24:14
(#1549) -Na ja,ez igaz,teljesen kiment a fejemből.Ráadásul én tisztítottalak meg.Mindegy,majd megkeresem én-mondja,majd lehunyja a szemét és erősen koncentrálni kezd.Majd kinyitja a száját,mély hangok hagyják el ajkait.Mintha nem is ő beszélne.
-Rei...Rei-búgja-,gyere elém.Parancsolom,jelenj meg előttem.
Mikor kinyitja a szemét egy szakadt,fodros ruhás,fekete hajú,sápadt bőrű lány áll előtte.A fedélzeten tartozkodók nem veszik észre,elvégre egy szellem az.
-Hát kislány,ezért nagy büntit fogsz kapni.A Bíróság nem lesz elnéző veled-mondja a lehajtott fejű szellemnek.-Most pedig indulj,mindjárt jövök én is.
A lány szelleme eltűnik,ő meg Axonhoz fordul.
-Örülök,hogy megint találkoztunk.A tartozásod egy részét lerendezted a csontoddal,de még mindig van mit visszaadnod.Majd legközelebb!-mondja mosolyogva,majd ő is eltűnik a semmiben...
-Rei...Rei-búgja-,gyere elém.Parancsolom,jelenj meg előttem.
Mikor kinyitja a szemét egy szakadt,fodros ruhás,fekete hajú,sápadt bőrű lány áll előtte.A fedélzeten tartozkodók nem veszik észre,elvégre egy szellem az.
-Hát kislány,ezért nagy büntit fogsz kapni.A Bíróság nem lesz elnéző veled-mondja a lehajtott fejű szellemnek.-Most pedig indulj,mindjárt jövök én is.
A lány szelleme eltűnik,ő meg Axonhoz fordul.
-Örülök,hogy megint találkoztunk.A tartozásod egy részét lerendezted a csontoddal,de még mindig van mit visszaadnod.Majd legközelebb!-mondja mosolyogva,majd ő is eltűnik a semmiben...
Sorry,de hulla fáradt vagyok,úgyhogy most inkább betelepszek az ágyikómba. Holnap,vagyis ma 1000%,hogy nem tudok jönni,sajnos. Szalonnasütés rokonoknál...Na,előre is jó játékot kívánok és jó éjszakááát!!!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.