Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Ebből arra következtetek, hogy én kezdjek...
Na, majd mindjárt kifundálok valamit.Lehet, gyenge lesz...
Na, majd mindjárt kifundálok valamit.Lehet, gyenge lesz...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-08-18 21:40:31
(#1517) beküldve: 2007-08-18 21:38:45
(#1516) 'estét mindenkinek! Én is itt vagyok...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-08-18 21:36:43
(#1515) Na én vok. Ha ma lesz játék, előrebocsátom, h nem szertnék kezdeni
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-08-18 21:38:57
beküldve: 2007-08-18 21:36:37
(#1514) beküldve: 2007-08-18 00:46:41
(#1513) -Köszönöm.-mondja alig hallhatóan és úgy ahogy van ültében beleolvad a falba.
Neked is jó éjszakát.
beküldve: 2007-08-18 00:43:07
(#1512) -Én tudom.A fekete mágia befolyása alatt áltál.Ajaj,de most mit tegyek-járkál fel-alá idegesen,majd a srác szemébe néz.
-ÁÁÁ,ne nézz rám ekkora bociszemekkel!!!Na jó,most elengedlek.Köszönd a jó szívemnekMajd azt mondom hogy...hogy nem találtam semmi nyomot.Bár a titkárunk,Hiroshi elől semmit sem lehet eltusolni.Megint elesek a prémiumtól,francba.Sokba fog még kerülni neked,hogy elengedlek.És nem felejtem el,hogy tartozol.Be fogom hajtani-mondja,majd egy árnyékosabb területre lép,s eltűnik az éjszakában...
-ÁÁÁ,ne nézz rám ekkora bociszemekkel!!!Na jó,most elengedlek.Köszönd a jó szívemnekMajd azt mondom hogy...hogy nem találtam semmi nyomot.Bár a titkárunk,Hiroshi elől semmit sem lehet eltusolni.Megint elesek a prémiumtól,francba.Sokba fog még kerülni neked,hogy elengedlek.És nem felejtem el,hogy tartozol.Be fogom hajtani-mondja,majd egy árnyékosabb területre lép,s eltűnik az éjszakában...
Na,mostmár tényleg K.O. vagyok,nem tudom folytatni.Én megyek aludni.Jó éjszakááát!!!
beküldve: 2007-08-18 00:36:23
(#1511) -Én voltam. Nem tudom, hogy miért tettem... Sajnálom.-mondja, majd esdeklően a lányra néz.
-Azt hiszem, hogy mehetünk a...Minisztériumba.
-Azt hiszem, hogy mehetünk a...Minisztériumba.
beküldve: 2007-08-18 00:29:15
(#1510) -Hm, szívesen.De legközelebb ne próbáld meg megölni a shikigamikat.Úgyse tudnád-mondja mosolyogva,majd felnyalábolja a mágus testét,s az út szélére cipeli,s egy ház tövének támasztja.
Zavartan néz a kimerült srácra,de muszáj megkérdeznie
-Szóval,te ölted meg azt a két embert a kocsmában?Őszinte választ várok...
Zavartan néz a kimerült srácra,de muszáj megkérdeznie
-Szóval,te ölted meg azt a két embert a kocsmában?Őszinte választ várok...
beküldve: 2007-08-18 00:25:16
(#1509) A fény teljesen elönti a testét. Az ocsmány végtagok leszáradnak. A mágus teste a levegőbe emelkedik. És egy hatalmas fényrobbanás után vissza esik a földre. Felkel és ködös szemmel azt mondja a lánynak:
-Kö...köszönöm.
Majd mosolyog egyet és összeesik...
-Kö...köszönöm.
Majd mosolyog egyet és összeesik...
Kicsit undorodva nézi a skorpió farkat,ami kiemelkedik a mágus hátából.
-Hát még mindig nem érti,hogy a shikigamik elpusztíthatatlanok-rázza meg a fejét.Aztán hirtelen megérzi a nyakában a szúrást.Megrázkódik az érintéstől,összegörnyed,s öklendező hangok hagyják el a száját.
Pár másodperc múlva felemelkedik,s felsóhajt.
-Hm...elfelejtetted.Haláliste n vagyok.Már régen meghaltam-mondja,s hirtelen megrántja a fejét,így kiszakad a nyakából a skorpiófarok.Szemmel követhetetlen sebességgel a karjára csavarja a farkat,s jól megrántja a srác testét.Mikor már elég közel van hozzá,a pergamen tekercset a mágus homlokára helyezi,majd a szent írás betűi ezüstös fényt kezdenek kiadni magukból.Ezáltal mindenféleképpen ki kell tisztulnia a mágus testének...
-Hát még mindig nem érti,hogy a shikigamik elpusztíthatatlanok-rázza meg a fejét.Aztán hirtelen megérzi a nyakában a szúrást.Megrázkódik az érintéstől,összegörnyed,s öklendező hangok hagyják el a száját.
Pár másodperc múlva felemelkedik,s felsóhajt.
-Hm...elfelejtetted.Haláliste n vagyok.Már régen meghaltam-mondja,s hirtelen megrántja a fejét,így kiszakad a nyakából a skorpiófarok.Szemmel követhetetlen sebességgel a karjára csavarja a farkat,s jól megrántja a srác testét.Mikor már elég közel van hozzá,a pergamen tekercset a mágus homlokára helyezi,majd a szent írás betűi ezüstös fényt kezdenek kiadni magukból.Ezáltal mindenféleképpen ki kell tisztulnia a mágus testének...
beküldve: 2007-08-18 00:12:04
(#1507) -Ez nem ér...hihihiiiiiiii.-mondja és egy skorpió farok emelkedik ki a háta mögül. A fogai hegyessé válnak. A kezével az előbb megölt fickóra mutat, mire az felkel és megtámadja a farkast. A saját beleivel kezdi el folytogatni. Közben Axon pengés karjaival a jégmadárba szúr, mialatt a skorpiófarok a lány nyakába mélyed...
Itt meg esik.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 00:13:05
beküldve: 2007-08-18 00:05:54
(#1506) -Cö, ha nem tudnád ez nem egy élő farkas hanem egy isten.Nem lehet megölni-morogja Axon háta mögül.Amíg a srác a farkassal volt elfoglalva ő a háta mögé került,s bal oldalán ott állt a farkas is,jobbján egy ugyanakkora hatalmas sas.A madár teste viszont jégből állt.
A két isten egyszerre kezd támadni,amíg Mareko előhúzz egy szent szöveggel teleírt pergamentekercset,s a megfelelő alkalomra vár,hogy megtisztítsa a srácot a fekete mágia hatalma alól.
A két isten egyszerre kezd támadni,amíg Mareko előhúzz egy szent szöveggel teleírt pergamentekercset,s a megfelelő alkalomra vár,hogy megtisztítsa a srácot a fekete mágia hatalma alól.
Tök jó,tűzijáték van.
beküldve: 2007-08-17 23:59:27
(#1505) Axon látja a farkast és még jobban röhög.
-Én nem vagyok megszállva halálisten. Ez csak fekete mágia.-mondja, majd kicsit összegörnyed és két púp emelkedik a hátán. Kiszakad a talár és két kar emelkedik ki, melyek másfél méteres pengékben végződnek. A farkas könnyedén leharapja a lábát és elesik. Esés közben a bal pengét az állat oldalába szúrja, a jobbal pedig levágja a fejét. Közben a lába megint a régi. Odamegy a ferkas testéhez és egy kis mágia segítségével felgyújtja azt.
-Én nem vagyok megszállva halálisten. Ez csak fekete mágia.-mondja, majd kicsit összegörnyed és két púp emelkedik a hátán. Kiszakad a talár és két kar emelkedik ki, melyek másfél méteres pengékben végződnek. A farkas könnyedén leharapja a lábát és elesik. Esés közben a bal pengét az állat oldalába szúrja, a jobbal pedig levágja a fejét. Közben a lába megint a régi. Odamegy a ferkas testéhez és egy kis mágia segítségével felgyújtja azt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-18 00:03:44
Jap,te jösz. Most éppen klippeket nézegetek,meg MP3-at akarok letölteni,szóval még leszek ideig-óráig.