Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Megtisztelsz a jelenléteddel. Nézd a Higurashi no Naku Koro ni-t és akkor tutira nem alszol el. Akkor most én jövök.
Én nem mondtam,hogy megyek.Az meg más dolog,hogy kezdek álmos lenni,de majd mondogatom magamnak,hogy nem vagyok álmos,nem vagyok álmos,nem vagyok álmos...Hátha bejön...
Csatlakozom az előttem szólóhoz, de én fellőttem a pizsamámat, szval megyek aludni. Jóéjt, sziasztok Majd hnap folyt. köv
Az az ennyi is csak kettő.Legalábbis itt,ebben a topikban...
Előfordul, nem nagy ügy
Na nem t'om,hogy ez mi akart lenni...Én is kezdek fáradni,valamit elnyomtam...
Hanem még durvábban Azonban mára már csak egy bejegyzésre futja az erőmből, mert elég fáradt vok
-Ezt nem hagyhatom-morogja,majd kilép a kékes derengésű pajzsból,s nyugodt léptekkel az út közepére sétál.
Két karját kitárja,s hirtelen hatalmas szél támad fel.Ballonkabátja csattog a szélben.Lila szeme szinte ragyog a sötétségben.Majd két tenyerét összeilleszti,miközben a szél egyre erősödik,sűvít a füle mellett,mindenhol újságlapok repülnek.
Összeillesztett tenyerei között fény villan fel,miközben beszélni kezd:
-Téged idézlek 13 istenség egyike.Jelenj meg előttem,Mizaru!
Hirtelen a két tenyere közül a fény az ég felé csap fel,s a horizonton egy óriási,ház méretű lángokból álló farkas jelenik meg.Az farkas-isten szeme vörösen izzik,ahogy a megszállt Axonra néz.
Mareko felemeli a kezét,s a srácra mutat.
-Támadj!-utasítja a farkast...
Bocs,hogy ilyen sokáig tartott...
Na jó, no comment, kezdek fáradt lenni ehhez az értelmetlen vitához