Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Figyelj, én tanultam az előzőekből, és nem szeretném, ha te lépnél le. Nem tok per pill sokat kihozni ebből a helyzetből. Max felhúzhatom a nyúlcipőt
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Azért, h a fullerős karaktered hazavágja az enyémet? Sok értelme lenne...
beküldve: 2007-08-17 22:25:16
(#1456) Összevont szemöldökkel figyeli,hallgatja a két fél közötti beszélgetést.A férfi hangjában őrületet vél felfedezni.De fel is ismeri.
-Axon?!-kiált fel meglepetten,majd belép a sikátorba.
Érdeklődve néz a két a férfire és a lányra...
-Axon?!-kiált fel meglepetten,majd belép a sikátorba.
Érdeklődve néz a két a férfire és a lányra...
Seera,ha azért akarsz kiszállni,mert én is elkezdtem játszani,akkor elköszönök,s játszatok tovább...Lehet,hogy félreértem,de valami ezt súgja...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-08-17 22:20:03
(#1454) A mágus egy fekete felhő kíséretében eltűnik és a lány előtt jelenik meg. Fel sem fogja, hogy az új jövevényt ismeri.
-Játszunk.-mondja a lánynak és eltűnik a bárd a kezéből. A vigyora még szélesebb. Ott, ahol elporlott a homloka, már nem volt nyoma a szürke bőrén.
-Jááátszunk. Ehhhhee.
-Játszunk.-mondja a lánynak és eltűnik a bárd a kezéből. A vigyora még szélesebb. Ott, ahol elporlott a homloka, már nem volt nyoma a szürke bőrén.
-Jááátszunk. Ehhhhee.
Miért is? A múltkor is úgy sikerült a játék, amikor 3an voltunk, h egyszerűbb volt kiszállnom, mint maradnom. Sztem most is ez lesz
- Na ne, gondolom te vagy a legyőzhetetlen kismágus... Unom már ezt a szöveget. Tudod, nem szeretem ezeket a nyílt kihívásokat, pláne akkor, ha éppen őrült állapotban teszik az ajánlatot - von vállat, azzal megfogja a sporttáskát, a vállára csapja, és csak int egyet Axon felé.
- Töltsd ki a dühödet azon, ott - int a ballonkabátos alak felé, majd kényelmes léptekkel elindul a sikátorban. Hosszú út áll még előtte, elméletileg, hacsak valami meg nem akadályozza a szökésben. Mondjuk egy félőrült mágus, vagy a féltékenységi rohamot kapott Fehér Tőr.
- Töltsd ki a dühödet azon, ott - int a ballonkabátos alak felé, majd kényelmes léptekkel elindul a sikátorban. Hosszú út áll még előtte, elméletileg, hacsak valami meg nem akadályozza a szökésben. Mondjuk egy félőrült mágus, vagy a féltékenységi rohamot kapott Fehér Tőr.
Szerk: Arishima 2007-08-17 22:18:44
Hehe, azt te csak hiszed Két mondatomba kerül kiszállni
Szerk: Arishima 2007-08-17 22:16:26
Hidd el, így van... Megint nem fogok tudni magammal mit kezdeni
Szerk: Arishima 2007-08-17 22:09:31
beküldve: 2007-08-17 22:05:19
(#1447) Egy fekete ballonkabátos női alak sétál az utcán,s a jelentésén gondolkozik.
Lila szemét álmosan dörgöli meg, az ágyából ugrasztották ki.Egy kocsmában két brutális gyilkosság történt.A lelkek megjelentek a bíróság előtt,viszont még túl korai volt a haláluk.Csak évek múlva kellett volna meghalniuk.
A kocsmában már megszemlélte az áldozatokat.Nem volt szép látvány.De a gyilkosnak nyoma sem volt.
Nagyot ásítva sétál egy sikátor mellett.Szeme sarkából megpillant valamit,majd rükvercbe kapcsol és visszasétál a sikátor szájához.Két alakot lát,akik éppen verekedni készülnek.
-Hát itt meg mi a fene van?-kérdezi magától.Az egyik alak egy kicsit ismerős neki...
Lila szemét álmosan dörgöli meg, az ágyából ugrasztották ki.Egy kocsmában két brutális gyilkosság történt.A lelkek megjelentek a bíróság előtt,viszont még túl korai volt a haláluk.Csak évek múlva kellett volna meghalniuk.
A kocsmában már megszemlélte az áldozatokat.Nem volt szép látvány.De a gyilkosnak nyoma sem volt.
Nagyot ásítva sétál egy sikátor mellett.Szeme sarkából megpillant valamit,majd rükvercbe kapcsol és visszasétál a sikátor szájához.Két alakot lát,akik éppen verekedni készülnek.
-Hát itt meg mi a fene van?-kérdezi magától.Az egyik alak egy kicsit ismerős neki...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Axon pupillája résnyire szűkül. Az arcán őrült vigyor terül szét. A bőre, ott ahol megrúgta a lány egy kicsit leporlott. Most már mindenhol repedezetté vált. Ettől a rúgástól véreznie kellene, de csak egy kis por szállt fel a fejéről. A kezébe vette a bárdot és beleszúrta...saját magába. Aztán kihúzta. A bárdon nem volt vér.
-Gyere és bánts. Élvezni fogom. Ehhhehee...
Most már nem tudta irányítani ami benne volt...
-Gyere és bánts. Élvezni fogom. Ehhhehee...
Most már nem tudta irányítani ami benne volt...
XD Nekem meg hallgass a nevem innentől kezdve, asszem