Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-15 22:14:49
beküldve: 2007-08-15 22:10:13
(#1397) Jelentem, hazajöttem a táborból
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Mikor eltűntek a démonok, csak ő és a Rend tagjai maradtak. Odament a vezetőjülhöz.
-Maguk fognak takarítani.
Erre a vezető meghajolt.
-Igenis mágus mester.
Axon elvigyorodott, aztán eltűnt a földben.
-Maguk fognak takarítani.
Erre a vezető meghajolt.
-Igenis mágus mester.
Axon elvigyorodott, aztán eltűnt a földben.
Akkor hát legközelebb.
Na meek szevasztok,jóéjt!
Akkor mára ennyi. Legközelebb majd legközelebb
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2007-08-09 23:37:24
(#1394) Mikor már Kazuya és 3 démon fellet dult a harc feletéb könnyen ölte meg az első démont,ugyan is a 3 démon vezér nem ismerte a csapat munkát így hát ez lett a vesztük.Jin is pontosan így ölt meg 2-t.Mikor már végeztek az utolsóval is kifuják magukat,a 2 sereg hirtelen megáll,a kétt testvér lassan a földre erszkednek.
~Látom könnyü dolgod volt őccsi...~mondta Jin gunyolodva.
~Ezt meg h érted?~kérdezte Kazuya
~Onnan h te csak 3-mal küzdőtél én meg 4-gyel,szóval őccskös béna vagy~gunyos kacaj.
~Te rohadék...~Kazuya mielőtt kimondhata amit akkart észre vett valamit azt hogy a démonok mindegyike meghajoltak,nem sokkal ezután Kazuya nevét harsogták,ugyan is ő lett a démon világ új vezére.
~Na ehhez mit szólsz?~kérdezte Jint de nem válaszolt rá.
Kazuya észre vett valakit a tömegben és csak mosolygot,csak is ő látta meg Jin.
~Hee,figyeld már őccsi...az eféle mágia már rég kiment a divatból...~ekkor Jin és Kazuya gunyosan kaccagtak az iletőn.
Kazuya lemondot a vezér tisztségről és egy olyan démonak adta átt akiben volt jó,hirtelen a az új démon vezér oda sétál egy Rend taghoz és a kezét nyujtja neki,a Rend tag megfogja a démon kezét és kezet ráznak.A démon vezér csak annyit mondot:~Béke...~ekkor Kazuya felhasitóta a földet és a démonok elmentek.
~Látom könnyü dolgod volt őccsi...~mondta Jin gunyolodva.
~Ezt meg h érted?~kérdezte Kazuya
~Onnan h te csak 3-mal küzdőtél én meg 4-gyel,szóval őccskös béna vagy~gunyos kacaj.
~Te rohadék...~Kazuya mielőtt kimondhata amit akkart észre vett valamit azt hogy a démonok mindegyike meghajoltak,nem sokkal ezután Kazuya nevét harsogták,ugyan is ő lett a démon világ új vezére.
~Na ehhez mit szólsz?~kérdezte Jint de nem válaszolt rá.
Kazuya észre vett valakit a tömegben és csak mosolygot,csak is ő látta meg Jin.
~Hee,figyeld már őccsi...az eféle mágia már rég kiment a divatból...~ekkor Jin és Kazuya gunyosan kaccagtak az iletőn.
Kazuya lemondot a vezér tisztségről és egy olyan démonak adta átt akiben volt jó,hirtelen a az új démon vezér oda sétál egy Rend taghoz és a kezét nyujtja neki,a Rend tag megfogja a démon kezét és kezet ráznak.A démon vezér csak annyit mondot:~Béke...~ekkor Kazuya felhasitóta a földet és a démonok elmentek.
Na meek szevasztok,jóéjt!
beküldve: 2007-08-09 23:24:29
(#1393) Hmm ez így nem fog menni. Itt ücsörgök. Gondolja, aztán felkel és eltűnik a falban. A két harcoló fél között dúló csata sűrűjében emelkedik ki a földből. Kék talárjának csukjáját a szemébe húzta. Nem csinál semmit, csak sétál a harcolók között. Egyetlen találat sem éri. Ez nem csoda, hiszen mágia védelmezi. A saját varázserejéből tart egy láthatatlan pajzsot maga körül.
Teljesen igazad van.
Na ugye... De nekem most lépnem kell, mert hnap indulok a táborba. Szerdán már leszek. Jóéjt mindenkinek, sziasztok
Szép álmokat, jó utat!
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
"Jobb lesz valami hatékonyabbra váltani, különben szegény kölyök sose szabadul tőlük"
... És hosszas kotorászás után elővesz a zsákjából, egy viharvert, vén gránátvetőt, amivel folyamatosan lövi az ellent, amíg ki nem fogy a munícióból.
... És hosszas kotorászás után elővesz a zsákjából, egy viharvert, vén gránátvetőt, amivel folyamatosan lövi az ellent, amíg ki nem fogy a munícióból.
Szerk: hirzarlat 2007-08-09 23:20:14
Teljesen igazad van.
Na ugye... De nekem most lépnem kell, mert hnap indulok a táborba. Szerdán már leszek. Jóéjt mindenkinek, sziasztok
Hát...XD a semmi alapján nehezen...
beküldve: 2007-08-09 23:12:59
(#1386) Mikor Kazuya szembe találkozik a 3 démonnal,az égbe repül a démon vezérek meg követik őt,a levegőben körül fogták.Jin is pont úgyan ezt tette de őt 4 fogták körbe,egy kis idő után nagy harc vette kezdetét a levegőben,a földőn meg a 2 sereg között nagy csata dult...
beküldve: 2007-08-09 23:09:55
(#1384) Micsoda alantas dolgok. Démonirtás...pf, idióták. Amíg emberek vannak, addig démonok is lesznek. És felbukkant pár új arc is. Nem tetszik,hogy itt kontárkodnak. A végén még mennem kell kérdezősködni. Gondolja miközben egy sárgászöld löttyöt kotyvaszt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-09 23:12:36