Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-08-21 22:10:16
(#1638) -Elbírok vele, csak ezek a hangok...folyton hallom őket.-mondja csendesen.
- Nem, csak néha jól esik nézni, és hagyni, hogy a gondolataim kavarogjanak egy kissé a fejemben - von vállat, majd lopva Axonra néz - Megváltoztál... És ahogy így elnézlek, nem éppen előnyödre. Túl sokat akarsz, nem tűnt még fel neked?
Míg beszél, kezével végigsimít a homokon.
Míg beszél, kezével végigsimít a homokon.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-21 22:04:00
(#1636) Látja, hogy a lány eléggé elmélyedt a tenger látványában, ezért leült mellé.
-Látsz benne valami érdekeset?
Most nem mosolygott. Amióta a fekete mágia kitanulásával foglalkozott, egyre kevésbé nevetett.
-Látsz benne valami érdekeset?
Most nem mosolygott. Amióta a fekete mágia kitanulásával foglalkozott, egyre kevésbé nevetett.
- Fincsi? - vonja fel a szemöldökét - Úgy beszélsz rólam, mintha a vacsorád lennék.
Azzal kihúzza a hajából a gumit, és kissé megrázza a fejét, tincsei pedig ezer felé szállnak az arca körül.
- Köszönöm, de nem szeretnék holtakkal eszmét cserélni. És amint a mellékelt ábra is mutatja, éppen pihenek - ül le a homokba, tédeit felhúzza, és arra fekteti az állát, és a tengert figyeli, még véletlenül sem néz a mágusra.
Azzal kihúzza a hajából a gumit, és kissé megrázza a fejét, tincsei pedig ezer felé szállnak az arca körül.
- Köszönöm, de nem szeretnék holtakkal eszmét cserélni. És amint a mellékelt ábra is mutatja, éppen pihenek - ül le a homokba, tédeit felhúzza, és arra fekteti az állát, és a tengert figyeli, még véletlenül sem néz a mágusra.
beküldve: 2007-08-21 21:51:34
(#1634) -Vicces, de ez egy tengerpart. Itt nincsenek lelkek. Kicsivel távolabb a tengerben viszont van egy. Akarsz vele beszélni?
Miközben megszólalt, kilépett az árnyékból és végignézett a lányon, majd a szemébe nézett és elvigyorodott.
-Fincsi...Mit csinálsz itt?
Miközben megszólalt, kilépett az árnyékból és végignézett a lányon, majd a szemébe nézett és elvigyorodott.
-Fincsi...Mit csinálsz itt?
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-21 21:52:07
Jó egy óra is beletelik, amire újra kiér a partra, felveszi az ingjét, kissé megrázza megtörölközik vele, majd belebújik, így az nedvesen tapad a testére, kirajzolva annak alkatát, és az alatta viselt fürdőruha vonalát. Felhúzza a nadrágot is, s ekkor megérzi magán a másik pillantását. Megfordul, és sziklára néz:
- Axon, gyere elő, tudom, hogy itt vagy. Érzem, ahogyan mozgolódnak a holtak a talpam alatt.
- Axon, gyere elő, tudom, hogy itt vagy. Érzem, ahogyan mozgolódnak a holtak a talpam alatt.
beküldve: 2007-08-21 21:42:46
(#1632) Axon a távolból figyeli a lányt, bár nem volt elég távol ahhoz, hogy ne lehessen észrevenni. Hosszú, fekete bőrkabát van rajta, aminek a háta speciális megoldással lett kialakítva a szárnyai miatt. Szürkés bőrén csillogott a hold fénye. Vöröses szemét a lányra szegezte és közben hallgatta a holtak suttogását. Egy szikla árnyékában ült.
beküldve: 2007-08-21 21:36:43
(#1631) Na, asszem kezdek, bár ez nagyon gyenge...
Egyedül sétálgat a tengerparton. Lenge fehér inget és halásznadrágot visel, kékesfekete haját laza lófarokba kötötte. Mezítelen lábával néha bele-belegázol a vízbe, hol térdig, hol csak bokáig. A lemenő Nap fénye vérvörössé festi a távoli horizontot, s ő néhamegáll, s figyeli a természet változásait. Végül egy idő után kibújik ruháiból, és fekete, egxrészes fürdőruhájában fejest ugrik az azúrkék vízbe.
Szerk: Arishima 2007-08-21 21:36:59
beküldve: 2007-08-21 21:36:14
(#1629) Sziasztok!
Bocsi, de én ma nem tudok játszani! majd legközelebb! Jó játékot!
Sziasztok!
Bocsi, de én ma nem tudok játszani! majd legközelebb! Jó játékot!
Sziasztok!
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-21 21:30:57
(#1627) Én is.... ( DE ÉN CSAK NÉZŐ...... )
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Szerk: Vadóc 2007-08-21 21:32:28
beküldve: 2007-08-21 21:27:33
(#1626) beküldve: 2007-08-21 00:23:00
(#1625) Mosolyogva nézte, ahogy a férif elrepül.
- Köszönöm! - suttogta halkan, majd kezét intésre kéztette.
Addig nézte, amíg el nem tűnt a szeme elől, majd ő is felkellt, és mivel érezte, hogy nemsokára felkell a nap, menedék után koslatott, meghúzta magát, majd alvásra kényszerítette magát...
Jó éjt!
- Köszönöm! - suttogta halkan, majd kezét intésre kéztette.
Addig nézte, amíg el nem tűnt a szeme elől, majd ő is felkellt, és mivel érezte, hogy nemsokára felkell a nap, menedék után koslatott, meghúzta magát, majd alvásra kényszerítette magát...
Jó éjt!
"Ippen...shinde miru?"
beküldve: 2007-08-21 00:17:58
(#1624) -A temetőt a város északi végében keresd. Ennél többet nem mondhatok. Mennem kell, vége a pihenőmnek.
Axon nem tudott teleportálni, mert az előbbi élesztés elfárasztotta. Ismét kinőttek a hatalmas fekete, lyukakkal szabdalt szárnyak. Széttárta őket és a lányra nézett.
-Ne keveredj bajba.
Megeresztett mellé egy mosolyt és felszállt az éjszakába.
Axon nem tudott teleportálni, mert az előbbi élesztés elfárasztotta. Ismét kinőttek a hatalmas fekete, lyukakkal szabdalt szárnyak. Széttárta őket és a lányra nézett.
-Ne keveredj bajba.
Megeresztett mellé egy mosolyt és felszállt az éjszakába.
Nah megyek, jó éjt.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-21 00:18:50