Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2014-02-15 22:45:29
(#44193) Nah, levettem a polcról a Nanát.
A Narutot sajnálom már, hogy eladtam anno, azt is szerettem. De megfogadtam, hogy többé nem fogom eladni egy mangámat sem.
A NANA anime tetszett, a kedvenc shoujo animém. És ha a manga továbbra is tetszeni fog(és nagy lesz a kísértés), akkor lehet hogy megveszem a többi magyarul megjelent kötetét is.
Most előnyömre lenne hogy a magyar kiadás nem olyan gyors, mert a figurák és angol mangák mellett nem nagyon bírnám, és így még oké is.
De azért rágódok rajta, mert Yazawa kitudja mikor fogja folytatni a mangát(ha egyáltalán fogja... ), és így nem szívesen venném meg, hogy még vége sincs. Ha bejelentené hogy folytatja és 1-2 kötet alatt lezárja, akkor gondolkodás nélkül venném, de így nem merem ._.
Fogadok hogy ez is az ördög műve.
El is kezdtem most újra olvasni, és azt kell mondjam, hogy tetszik, és mekkora szerencse hogy mikor még árultam nem vették meg.A Narutot sajnálom már, hogy eladtam anno, azt is szerettem. De megfogadtam, hogy többé nem fogom eladni egy mangámat sem.
A NANA anime tetszett, a kedvenc shoujo animém. És ha a manga továbbra is tetszeni fog(és nagy lesz a kísértés), akkor lehet hogy megveszem a többi magyarul megjelent kötetét is.
Most előnyömre lenne hogy a magyar kiadás nem olyan gyors, mert a figurák és angol mangák mellett nem nagyon bírnám, és így még oké is.
De azért rágódok rajta, mert Yazawa kitudja mikor fogja folytatni a mangát(ha egyáltalán fogja... ), és így nem szívesen venném meg, hogy még vége sincs. Ha bejelentené hogy folytatja és 1-2 kötet alatt lezárja, akkor gondolkodás nélkül venném, de így nem merem ._.
Szerk: Zoinberg 2014-02-15 22:46:18
Csak gyűjteni nem érdemes, legalábbis magyarul biztosan nem, hiszen még a felénél se tart és valószínűleg soha nem is lesz befejezve.
Angol már igen, úgy legalább megvan végig.
Angol már igen, úgy legalább megvan végig.
Szerintem nyugodtan tegyél egy próbát a Rurokennel. Szerintem az egyik legjobb manga.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-02-13 18:20:53
(#44191) beküldve: 2014-02-13 16:42:04
(#44190) Szerintem nyugodtan tegyél egy próbát a Rurokennel. Szerintem az egyik legjobb manga.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2014-02-13 13:32:05
(#44189) Ezeken kívül még befejezett:
Death Note (12 kötet)
Árnybíró (Manwha) (18+1 kötet)
Darker than black (2 kötet)
Sirahime syo (1 kötet)
Élni (1 kötet)
Dominion (1 kötet)
Rozsomák-SNIKT! (1 kötet)
Bania-A pokoli futár (manwha) (5 kötet)
Pirontan (hentai) (1 kötet)
Tűzharcos (1 kötet)
Warcraft-A Napkút trilógia (manwah) (3 kötet)
Trigun (2 kötet) ezzel igazából nem fejeződött be a sorozat, csak ezt a két kötetet a Trigun-Maximum folytatta volna.
Pillanatnyilag ezek jutnak eszembe, amik végig ki lettek adva.
Death Note (12 kötet)
Árnybíró (Manwha) (18+1 kötet)
Darker than black (2 kötet)
Sirahime syo (1 kötet)
Élni (1 kötet)
Dominion (1 kötet)
Rozsomák-SNIKT! (1 kötet)
Bania-A pokoli futár (manwha) (5 kötet)
Pirontan (hentai) (1 kötet)
Tűzharcos (1 kötet)
Warcraft-A Napkút trilógia (manwah) (3 kötet)
Trigun (2 kötet) ezzel igazából nem fejeződött be a sorozat, csak ezt a két kötetet a Trigun-Maximum folytatta volna.
Pillanatnyilag ezek jutnak eszembe, amik végig ki lettek adva.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2014-02-13 13:02:51
Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
Azon gondolkoztam, hogy nem ártana már néhány magyar nyelvű mangát is vennem, de nem tudom hogy mit...
Azon gondolkoztam, hogy nem ártana már néhány magyar nyelvű mangát is vennem, de nem tudom hogy mit...
Hellsing vagy Chrno Crusade,
azok legalább befejezettek
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-02-09 00:07:12
(#44186) Sziasztok. Lenne egy kérdésem.
A Rurouni Kensinre gondoltam, szerintetek megérné? Mi a véleményetek róla?
A Rurouni Kensinre gondoltam, szerintetek megérné? Mi a véleményetek róla?
Még a NANA is szóba jött, de mivel jelenleg folytatásra vár, így nem kockáztatok.
Csak azért mert nekünk most emelték óraszámot, és nincs olyan ismerősöm aki gimibe járna, bármilyen szakirány nélkül( így nekik egyértelműen hogy kevesbb órájuk van a külömböző szaktantárgyak mellett, vagy nem tudom minek nevezik ezeket.)
Egyébként 10. évfolyam, vagyis 6/4 es osztály.
Így most heti 3 fizikánk lesz, és kicsit olyan fura volt hogy semmi mást nem változtattak csak ezt.
Amúgy baniaa3 köszi!
Egyébként 10. évfolyam, vagyis 6/4 es osztály.
Így most heti 3 fizikánk lesz, és kicsit olyan fura volt hogy semmi mást nem változtattak csak ezt.
Pedig mínusz egy kémiának mennyire örültünk volna
Amúgy baniaa3 köszi!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2014-01-18 14:44:01
Szerk: Maryke 2014-01-17 22:52:23
beküldve: 2014-01-16 22:04:03
(#44181) Van itt olyan aki sima gimibe jár, járt (semmi tagazot)?
A kérdés pedig az lenne hogy heti hány fizikátok van?
A kérdés pedig az lenne hogy heti hány fizikátok van?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2014-01-16 15:41:24
(#44180) "A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Remake.
A mangaka újrarajzolta és plusz jelenetekkel egészíti ki.
A mangaka újrarajzolta és plusz jelenetekkel egészíti ki.
Köszi a választ. :)