Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-12-31 14:25:54
(#42582) Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
"Emlékszünk a múltra és várjuk a jövőt."
beküldve: 2011-12-24 17:15:02
(#42581) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-23 18:44:44
(#42580) wow..csá all! új arc vagyok a terepen..kicsit furcsa a felület O.o ember...holnap karácsony de még csak fel sem veszem.. olyan furán érzem magam >.<
Kakashi-fan!
Na meg Leslie Nielsen!
Basszus tényleg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Na meg Leslie Nielsen!
Amúgy szerintem ők nem haltak meg, csak ők is "hazamentek"!
Amúgy szerintem ők nem haltak meg, csak ők is "hazamentek"!
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Upsz, ezt csúnyán benéztem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Wikipedia szerint /amit persze nem kell szentírásnak venni/ 2006-ban mondott le a posztjáról és a halálát írják áprilisra.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Castro elméletileg már '81ben meghalt, azóta a CIA irányítja Kubát és azóta is meghal kéthavonta
hivatalosan még mindig él, áprilisban csak a posztjáról mondott le a jó Raúl javára
hivatalosan még mindig él, áprilisban csak a posztjáról mondott le a jó Raúl javára
Kedves Vezetőnk meg 2003 óta halott állítólag, szóval igazából teljesen mindegy az egész
kicking squealing gucci piggy
Szerk: Háté 2011-12-21 15:04:51
Ja, amúgy Castro idén áprilisban meghalt. Tehát akkor mínusz Castro, Osama, Kim, Jobs. Valami történik.
Gary Moore, Peter Falk
Tavaly is jó volt. Dio, Satoshi Kon, Bobby Farrell
Ja, amúgy Castro idén áprilisban meghalt. Tehát akkor mínusz Castro, Osama, Kim, Jobs. Valami történik.
beküldve: 2011-12-20 19:50:50
(#42571) nem tetszik, hogy az internet viccet csinál a hősöm halálából
basszátok meg
basszátok meg

Nem akartam postolni a témában.
NEEE, meghalt Jackie Chan ;_;
De van még kérdés a határtalan gyűlöletem forrásáról?
NEEE, meghalt Jackie Chan ;_;
egyébként meg mi lesz így az egyetlen nem kamu és buzis kim jong il looking at things tumblival? :C
egyébként meg mi lesz így az egyetlen nem kamu és buzis kim jong il looking at things tumblival? :C
Újbuzik mindenütt
"Last Christmas, I gave you my heart"

halottak vagyunk

halottak vagyunk
Szerk: Háté 2011-12-19 21:12:41