Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
E Na és te még a törökben tanulsz?
Már nem sokáig. Pénteken (2014.11.14.) volt a szalagavató.
Jajj azok a régi szép idők :') fíling: nosztaldzsik
meh....
beküldve: 2014-10-29 10:36:22
(#44237) beküldve: 2014-10-20 14:58:01
(#44236) Sziasztok!
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi és régi-új arcok itt. A régi-újak közül csak néhányan ismernek, még egy előttetek összegyűlt, ma már kísértet csapatnak nevezhető társaság tagja voltam, akikben remélem jó emlékeket hagytam.^^
Most szeretném megosztani Veletek a Facebook oldalamat, ahol a saját képeimet láthatjátok. Folyamatosan bővül az oldal tartalma, mind rajzok, mind termékek terén. Jelenleg vászonképeket, IPhone és Samsung Galaxy telefontokokat, illetve füzeteket készítek a rajzaimból, tetszés szerinti mennyiségben. Ha tetszik, like-oljátok, osszátok meg az ismerőseitekkel, minden támogatásnak nagyon örülök.
Remélem jövőre a tavaszi Conon találkozhatunk!;)
Legyetek rosszak!
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi és régi-új arcok itt. A régi-újak közül csak néhányan ismernek, még egy előttetek összegyűlt, ma már kísértet csapatnak nevezhető társaság tagja voltam, akikben remélem jó emlékeket hagytam.^^
Most szeretném megosztani Veletek a Facebook oldalamat, ahol a saját képeimet láthatjátok. Folyamatosan bővül az oldal tartalma, mind rajzok, mind termékek terén. Jelenleg vászonképeket, IPhone és Samsung Galaxy telefontokokat, illetve füzeteket készítek a rajzaimból, tetszés szerinti mennyiségben. Ha tetszik, like-oljátok, osszátok meg az ismerőseitekkel, minden támogatásnak nagyon örülök.
Remélem jövőre a tavaszi Conon találkozhatunk!;)
Legyetek rosszak!
De jó régi arcokat újra "látni".
Ez igaz, bár elég keveset. Na és te még a törökben tanulsz? Emlékszem jó sokáig "kerültük" egymást, pedig egy suliba jártunk
Meg akartunk menni fórumos talira anno. Jól megöregedtünk azóta
:(
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Köszi!
Jövök kísérteni XD
Shiki
Bakemonogatari
Sankarea
Another
xxxHOLiC
Yumekui Merry
Higurashi
Shiki
Bakemonogatari
Sankarea
Another
xxxHOLiC
Yumekui Merry
Higurashi
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
nahát Maryke te még élsz?
edit: örömömben sírok. nem azért mert szomorú vagyok hogy még élsz. na whatever
Nem, de a mennyben elég jól lehet fogni a wifit. Viccet félretéve valóban megszűntem egy időre itt létezni, tulajdonképp fene tudja miért. De jó régi arcokat újra "látni".
edit: ez megnyugtató, köszi.
meh....
Szerk: Maryke 2014-09-15 17:00:30
Jövök kísérteni XD
Shiki
Bakemonogatari
Sankarea
Another
xxxHOLiC
Yumekui Merry
Higurashi
Shiki
Bakemonogatari
Sankarea
Another
xxxHOLiC
Yumekui Merry
Higurashi
Tényleg nincs nagy pezsgés itt... :/
De ha esetleg valaki erre tévedné.. és tudna mondani nekem pár misztikus, horroros esetleg egyben poénos animét azt nagyon megköszönném.
Lényegében a Tasogare Otome x Amnesia -hoz [Link]
hasonlót darabot keresek...
Eddig sikertelenül.
De ha esetleg valaki erre tévedné.. és tudna mondani nekem pár misztikus, horroros esetleg egyben poénos animét azt nagyon megköszönném.
Eddig sikertelenül.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-09-13 11:56:17
(#44231) Tényleg nincs nagy pezsgés itt... :/
Eddig sikertelenül.
Eddig sikertelenül.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
meg valószínűleg sokan, akik nagyon jóba lettek, azok úgyis továbbították a kapcsolatokat facebookra, vagy egyéb helyekre, szóval nekik is fölösleges már visszajönni ide :/
Valamit ki lehetne találni, mondjuk felkutatni mindenkit és visszahívni őket. Bár mindent meg lehet unni egyszer, ahogy valószínűleg ezt a fórumot is
Szerintem a többség úgyis azt mondaná, hogy már nincs ideje erre/"kinőtt" belőle...
beküldve: 2014-08-08 20:16:32
(#44228) Valamit ki lehetne találni, mondjuk felkutatni mindenkit és visszahívni őket. Bár mindent meg lehet unni egyszer, ahogy valószínűleg ezt a fórumot is
beküldve: 2014-08-08 13:19:53
(#44227) Nem csak itt.
A facebook, thumblr, twitter meg az egyéb közösségi oldalak teljesen legyilkolták a régi fórumos közösségeket, újoncok pedig már nem jönnek ezekre a helyekre.
Mondo fórum talán most meg is szűnt,
több évnyi kínszenvedés után.
A facebook, thumblr, twitter meg az egyéb közösségi oldalak teljesen legyilkolták a régi fórumos közösségeket, újoncok pedig már nem jönnek ezekre a helyekre.
Mondo fórum talán most meg is szűnt,
több évnyi kínszenvedés után.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
nagyon kihalt az oldal :(
Hát igen. Sajnos. :( Ha több kötet vagy több kisebb sorozat jelenne meg akkor lehet, hogy egy picivel aktívabb lenne az élet és nem csak az Eladnék vennék topic. Vagy ha mondjuk szólánc csata lenne.
beküldve: 2014-08-08 02:26:54
(#44225) nahát Maryke te még élsz?
edit: örömömben sírok. nem azért mert szomorú vagyok hogy még élsz. na whatever
Szerk: Shaun 2014-08-08 00:23:57