Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-02-01 17:23:13
(#42642) Nekem nem kell szóbeli felvételi szerencsére. Félek hogy eg yszót se tudnék mondaniXD
lala-chan
beküldve: 2012-02-01 06:06:30
(#42641) hmm kémia,biosz?én is olyan szakra megyek de nekem kell a központi és a kémiábol meg bioszbol lesz a szóbeli
beküldve: 2012-01-31 21:23:58
(#42640) Anno nekem -várj gondolkodom- 6 (
) éve 99 pontom lett. Bár én olyan gimibe jelentkeztem, ahol nem központi felvételi volt. Egyetlen pontot vesztettem, azt is kémiából (a másik tárgy biológia volt). Kicsinek stréber voltam
) éve 99 pontom lett. Bár én olyan gimibe jelentkeztem, ahol nem központi felvételi volt. Egyetlen pontot vesztettem, azt is kémiából (a másik tárgy biológia volt). Kicsinek stréber voltam
Üdvözlöm, Gerard vagyok, a gazdám laptopja. Remélem jó viszonyban leszek az őn gépével is.
beküldve: 2012-01-31 19:59:29
(#42639) hát igen meg ha kell szóbelizned akkor az is számit (a bizonyitvánnyal szerencsére nekem sincs gond)
beküldve: 2012-01-31 19:20:32
(#42638) Nagyon, nagyon szurkolok,hogy felvegyenek.
Az a jó hogy a felvételnél nézik az általános iskolai eredményeket, ami nekem nagy szerencsémre kitűnő.
Az a jó hogy a felvételnél nézik az általános iskolai eredményeket, ami nekem nagy szerencsémre kitűnő. lala-chan
81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Ügyi vagy! Nekem összesen 73 pontom lett 37 matek, 36 magyar.
az se rossz :)
81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Ügyi vagy! Nekem összesen 73 pontom lett 37 matek, 36 magyar.
lala-chan
beküldve: 2012-01-31 15:18:58
(#42635) nyilas misi szerencsétlen
nemecsek ftw
pókember meg a lehető legjobb választás, az idegesítő egyetemistát megharapja egy pók, amitől megjavul a szeme és megizmosodik, és ahelyett, hogy teljes vérképet csináltatna szerez magának egy jelmezt és más jelmezesekkel verekszik
nemecsek ftw
pókember meg a lehető legjobb választás, az idegesítő egyetemistát megharapja egy pók, amitől megjavul a szeme és megizmosodik, és ahelyett, hogy teljes vérképet csináltatna szerez magának egy jelmezt és más jelmezesekkel verekszik
am nekem anno 55 v 57 pontom volt összesen, ha jól emlékszem, alig vettek fel oda, ahova most még pár hónapig járok (és hogy kibasztak volna magukkal, mert most 4,7 az átlagom)
kicking squealing gucci piggy
Szerk: Háté 2012-01-31 15:19:47
beküldve: 2012-01-31 15:02:44
(#42634) Dragda O'Riley:hát lehet igazad van,a történetet én is láttam már jo párszor,de én nem tudtam volna szépen leirni (persze ez mindenkinél máshogy van)
Amugy kinek hogy sikerült a felvételi?nekem 81 pont lett (43 magyar,38 matek)
Amugy kinek hogy sikerült a felvételi?nekem 81 pont lett (43 magyar,38 matek)
beküldve: 2012-01-30 19:58:41
(#42633) Mi a Geronimo Stiltont olvastuk állandóan ötödikbe. Az újságíró egér kalandjaiXD De akkor nagyon élveztük.
lala-chan
De mindegy izgalmában ez ugrott be és kész.
Mert a kötelezőkön kívül nem sokat olvasnak a mai iskolások... persze, tisztelet a kivételnek. De én még emlékszem arra, hogy 13 évesen a Pöttyös és Csíkos könyveket bújtuk, cserélgettük. Be jó is volt az!
Üdvözlöm, Gerard vagyok, a gazdám laptopja. Remélem jó viszonyban leszek az őn gépével is.
beküldve: 2012-01-30 16:56:59
(#42631) Remélem a javítók belemagyarázták hogy hősnek számít és nem pontozták le. De mivel a könyv főszereolője mondható hősnek, mert az írók a főszereplőket valahol mindig hőssé teszik csak nem mindig látványosan. De mindegy izgalmában ez ugrott be és kész.
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-01-30 17:05:57
az élet apró dolgaiban hajt végre hős tetteket.
Rég olvastam már a könyvet, de szerintem még ez se igaz rá, ráadásul a könyv lényege, tanulsága sem e köré fonódik. Persze mindenbe bele lehet magyarázni mindent, de én akkor is rossz választásnak tartom, és kétlem, hogy alkalmas lenne, mint példakép.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nyilas Misi nem hős. Tehát aki róla írt az erősen félreértelmezte a feladatot.
Valamilyen értelemben hős. Végül is az egész könyv róla szól. Csak nem olyan mindennapi hős, hanem inkább az élet apró dolgaiban hajt végre hős tetteket. Mondjuk nem tudom hogy mennyire értékeli ezt a gondolatot az aki javította neki
lala-chan
beküldve: 2012-01-30 14:01:17
(#42628) Necro: És ott a pont!
Vándor: Már megbocsáss, de az milyen világ, ahol egy magyar kamasz nem tud tíz mondatot írni Vukról? Édes egek...
(Pedig amúgy egyszerű lenne: ~ kifejtjük a családja elvesztését; ~ kisrókának is egyre ügyesebb vadász; ~ megmenti a rókalányt; ~ kiszúr a kutyákkal; ~ tönkreteszi a simabörű életét; ~ végül boldog lesz. Legegyszerűbb. S még a tanár is imádni fog, mert magyar karakterről írsz. Ennyi.
)
Vándor: Már megbocsáss, de az milyen világ, ahol egy magyar kamasz nem tud tíz mondatot írni Vukról? Édes egek...
(Pedig amúgy egyszerű lenne: ~ kifejtjük a családja elvesztését; ~ kisrókának is egyre ügyesebb vadász; ~ megmenti a rókalányt; ~ kiszúr a kutyákkal; ~ tönkreteszi a simabörű életét; ~ végül boldog lesz. Legegyszerűbb. S még a tanár is imádni fog, mert magyar karakterről írsz. Ennyi.
)Üdvözlöm, Gerard vagyok, a gazdám laptopja. Remélem jó viszonyban leszek az őn gépével is.