Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jövőre világvége.
Mennyire új értelmet nyert így a Last Christmass c. dal.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-12-19 20:19:26
(#42566) 
RIP
sírok, nagyon sírok
és már látom, hogy miért lesz jövőre világvége. Castro is meg fog halni (vagy legalábbis bejelentik, hogy meghalt, mert biztos ő is halott már pár éve)
kicking squealing gucci piggy
Szerk: Háté 2011-12-19 20:20:45
Azért van pangás, mert te (sem) írsz rendszeresen
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-18 10:16:45
(#42564) Kellemes karácsonyi ünnepeket előre is minden kedves mangafanos cimborámnak,ellenségemnek,az újoncoknak,a tudatlanoknak,stb,stb.Boldog új évet előre is,stb,stb.
Hogy ez mire volt jó? Egy darabig ide úgysem nézek fel,mert csak pangás van,no meg gondoltam leszek akkora paraszt,h beköszönök ^.^
Hogy ez mire volt jó? Egy darabig ide úgysem nézek fel,mert csak pangás van,no meg gondoltam leszek akkora paraszt,h beköszönök ^.^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem tudja vki h mikor lesz kapható a VK 3??
Boltban majd nagyjából január közepétől, a kiadó webboltjában már most is.
Cari-san: Szívesen! ^^
Szerk: alister 2011-12-15 21:23:32
Hálás köszönetem a tippért. :)
"Aki meg van győződve róla h egyedül ő normális, az hülye?"
beküldve: 2011-12-13 16:44:13
(#42561) Ha van (digitális) kamerád, akkor csinálj neki egy karácsonyi ajándék videót, amit rengeteg helyre feltölthetsz (pölö TeCső, ahol elvileg lehet olyat csinálni, hogy csak a meghívottak (akinek elküldik a linkjét) látják a videódat), aztán e-mailben elküldheted neki. Ha van/tudsz szerezni szkennert, vagy (velem ellentétben) tudsz értékelhető minőséget alkotni gépen, akkor rajzolhatsz is neki. Vagy írhatsz egy neki ajánlott történetet. Vagy, ha vannak közös képeitek, akkor csinálhatsz belőlük egy diavetítést (powerpoint bemutatót).
Na jó, engedek egy kis teret másoknak is... XD
Na jó, engedek egy kis teret másoknak is... XD
beküldve: 2011-12-12 16:14:27
(#42559) Segítség kéne vagyis inkább ötletek és ezt nem igazán tudom, hogy hol máshol lehetne, szóval arról van szó, hogy a barátnőm az USA-ban van, és leginkább csak emailezéssel tudom tartani vele a kapcsolatot. Viszont most közeledik a karácsony és nem igazán tudom, hogy ilyen körülmények között, hogy lehetne meglepni vagy jobban mondva lenyűgözni.
Tudnátok pár tippet adni? Előre is köszönöm.
Tudnátok pár tippet adni? Előre is köszönöm.
"Aki meg van győződve róla h egyedül ő normális, az hülye?"
És most értem haza. A performance és a novella-fanfic-beszélgetés nagyon jó volt!
beküldve: 2011-12-10 10:43:59
(#42557) Most indulok az AnimeKarácsonyra.
beküldve: 2011-12-04 00:51:56
(#42556) én csak lelenckedem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én meg négy éve. :I Sajnos titeket már nem sikerült olyan jól megismernem, mint a régi fórumos emberkéket, azért idegen nekem kicsit ez a társaság.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Necrokid Moonshadow 2011-11-30 23:25:31
És ezek szerint tetszik is, vagy csak nézitek? Bár gondolom azért nem néznéd, ha nem tetszene, szal eleve hülye kérdés ez.
Változnak az idők, jah o.O
Változnak az idők, jah o.O
MIANEVED?!
komolyan az a téma, hogy ki volt itt előbb?
nem csalódok bennetek, srácok
nem csalódok bennetek, srácok
kicking squealing gucci piggy