Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Főnökasszony? o.o
Jaj, de rég hívtak így... :Đ Egyébként személyesen, üdv. :Đ Bevallom, hogy fogalmam sincs így név alapján, hogy ki lehetsz, de az adatlapodon található honlap... Marci? XD
Ha már irodalom, akkor Bungaku Shoujo (animefilm+ova) / Book Girl / Literature Girl
Tudnátok mondani nekem egy animét amiből tudnék tartani egy jó kis előadást magyarórán?
Book Girl +1
Ha már irodalom, akkor Bungaku Shoujo (animefilm+ova) / Book Girl / Literature Girl
Tudnátok mondani nekem egy animét amiből tudnék tartani egy jó kis előadást magyarórán?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Ööö... Talán Love*com? Az elég könnyed szerintem és pont megfelelne. Szerintem.
beküldve: 2014-05-09 23:22:49
(#44216) Tudnátok mondani nekem egy animét amiből tudnék tartani egy jó kis előadást magyarórán?
Nincs semmi ötletem...
Nincs semmi ötletem...
a magyartanárunk elég széplélek, igen művészetbarát, mindig megfelelő szóhasználat, mondatalkotás, tökéletes frizura, smink, és megjelenés jellemzi
szóval csak semmi durvát, ha lehet. Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Szerk: Misaki Mei 2014-05-09 23:23:08
Nem tudom, hogy ezt most vajon az egyre inkább feltörekvő ázsiai (főleg koreai) zenék miatt csinálja, hátha bevágódik?
Nem hinném, ez a téma már egy majdnem tízéves történet Hollaback Girl .
Szerk: miyu 2014-05-05 16:39:25
beküldve: 2014-05-03 12:24:08
(#44214) Jogos...
Manapság mindenre rásütik hogy rasszizmus.
pl volt ez a japán repülő reklám amiben az europaiakat figurázzák ki, sokan úgy oda vannak vele, [Link]szerintem poén XD
Manapság mindenre rásütik hogy rasszizmus.
pl volt ez a japán repülő reklám amiben az europaiakat figurázzák ki, sokan úgy oda vannak vele, [Link]szerintem poén XD
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Meg láttam; elég sok helyen vita-téma, hogy ennek a klipje rasszista beütésű-e vagy nem. Én mondjuk nem látok benne semmi olyat, de lehet hogy tévedek. Nektek mi a véleményetek erről?
Én erre csak annyit mondok, hogy aki nagyon akarja, még egy krumpliban is meglátja a rasszizmust...
Szerk: Meeyux 2014-05-01 21:25:11
Pár másodpercnél tovább nem bírtam. Mivel kezdetben mennyire a lázadó keménycsaj stílus jellemezte Avrilt, ez a rózsaszín, csililvili, rágógumi stílus annyira idegen tőle, mint az állat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az biztos, hogy nekem nem fog bekerülni ez a kedvenc Avril számaim közé. Am azt olvastam valahol, hogy a japán rajongói kedvéért csinálta ezt (ebből mennyi igaz-mennyi nem azt nem tudom). Meg láttam; elég sok helyen vita-téma, hogy ennek a klipje rasszista beütésű-e vagy nem. Én mondjuk nem látok benne semmi olyat, de lehet hogy tévedek. Nektek mi a véleményetek erről?
-
Szerk: C-san 2014-04-30 15:54:59
Nem tudom, hogy ezt most vajon az egyre inkább feltörekvő ázsiai (főleg koreai) zenék miatt csinálja, hátha bevágódik? Egyébként nem lenne rossz szám szerintem, csak hát... Avril please... ._.