Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Pontosítanék, az oldal még él, a bolt már nem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2015-05-15 20:35:11
(#44265) Igen, még él az Animeland oldala. Igen, Budapesten van boltjuk. Kb 1-1,5 éve rendeltem személyes átvétellel.
Szerk: Barabás Kriszti 2015-05-15 20:36:14
Olyan kérdésem lenne, hogy rendelt-e már innen valaki az animelandesektől?
Ezzel kapcsolatban azt szeretném tudni, hogy amikor olyasmit rendelek, aminek a meghozatalára több időt kell várni (3-5 hét), akkor szólnak-e az előtt hogy kihozzák a cuccot, hogy bizonyosan legyen otthon valaki, aki át tudja venni a csomagot?
Ezzel kapcsolatban azt szeretném tudni, hogy amikor olyasmit rendelek, aminek a meghozatalára több időt kell várni (3-5 hét), akkor szólnak-e az előtt hogy kihozzák a cuccot, hogy bizonyosan legyen otthon valaki, aki át tudja venni a csomagot?
Még él az oldal?
Budapesten van boltjuk tudtommal, vagyis volt valaha....
Living Jaguar
beküldve: 2015-04-29 23:29:14
(#44263) Olyan kérdésem lenne, hogy rendelt-e már innen valaki az animelandesektől?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2015-04-14 16:17:51
(#44262)
Szerk: Maki99 2015-04-14 16:18:03
Hm... Mire gondolsz?^^"
Nemkarodteazttudni ^^
tényleg nem...
Btw
15 éves lemaradás bepótolva: DBZ
(ifjabbaknak: Dragon Ball Z)
mind a 291 része letudva (meg közben az Aa, Megamisama! két sorozata is, mert jóság )Meg mert Babidi-sama az őrületbe kergetett
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
És ilyen munkákat várunk.
Igyekszem mindent elkövetni, hogy az elvárásoknak megfeleljek! ;)
Alatta nem elfogadható mert elvisz az ízlésrendőrség
Hm... Mire gondolsz?^^"
Szerk: Miho ~ ミホ 2015-03-26 18:37:28
Miféle torz vadságok lehettek azok, amik miatt megállt itt bárki is a fejlődésben? :O Szerintem összekeversz valakivel... ^^ XD
Öhm semmi ilyesmi
Lila unikornis? ...
És ilyen munkákat várunk. Alatta nem elfogadható mert elvisz az ízlésrendőrség
Szerk: Elnar 2015-03-26 16:21:40
Nem tudom mire gondolsz... Miféle torz vadságok lehettek azok, amik miatt megállt itt bárki is a fejlődésben? :O Szerintem összekeversz valakivel... ^^ XD
(Hop-hop a link valóban lemaradt, de csak azért, hogy elsüthesd a "Classic Miho"-t. [Link])
(Hop-hop a link valóban lemaradt, de csak azért, hogy elsüthesd a "Classic Miho"-t. [Link])
Sziasztok!
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi és régi-új arcok itt. A régi-újak közül csak néhányan ismernek, még egy előttetek összegyűlt, ma már kísértet csapatnak nevezhető társaság tagja voltam, akikben remélem jó emlékeket hagytam.^^
Elég rég jártam már erre, de látom még mindig vannak régi és régi-új arcok itt. A régi-újak közül csak néhányan ismernek, még egy előttetek összegyűlt, ma már kísértet csapatnak nevezhető társaság tagja voltam, akikben remélem jó emlékeket hagytam.^^
Úgy tűnik nagy a szellemjárás mostanában
Épp ma jutott az eszembe hogy mi lehet itt. Lehet ebbe z is közrejátszott mondjuk hogy újranézem a DragonBallt az elejétől kezdve... Kortalan, na :)
Emléket hagytál... Hogy jó-e az erősen kérdéses, de hogy megálltunk tőle a fejlődésben az is tuti
ui: írsz itt valami fb oldalról, linket meg nem teszel. Classic Miho
Szerintetek Lesz magyarul kiadva Shippuuden? :)
Szerintem anime nem de remélem hogy a manga ki lesz adva mert akkor mindenképp beszerzem Szerintetek Lesz magyarul kiadva Shippuuden? :)
Szerintem nem! De jobb is így!
Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét..:)
beküldve: 2015-03-18 20:32:16
(#44254)