• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Sorozatok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>
beküldve: 2012-01-23 14:17:08
(#42612)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
haha ezvicces : DD. egyik osztálytársam spongyabobrólírt XD. a másik meg narutoról:). és vagy 5en az én osztályomból és egy jópár a másikból, plusz pár ismerősöm is pókemberről írt XD. és a legjobb barátnőm is, pedig kb 10 percet látott a filmből. érdekes :3

új | válasz erre | moderátor
Szerk: misszi 2012-01-23 14:18:16
beküldve: 2012-01-22 19:37:45
(#42611)
Vándor
Vándor
[ Új arc ]
hu akkor te nem tul szerencsés tanárt fogtál ki.A miénk jo volt bár a mateknál az egyik gyereket puskázáson kapta mire a gyerek azt mondta hogy nem vette észre (hogy ott van a padon elötte a papír amiböl a szünetben tanult )
Én a fogalmazásnál Aragornról irtam (gyürük ura).Amúgy Garfild nem tudom mennyire tartozik az "én hősöm" kategóriába

beküldve: 2012-01-22 15:36:35
(#42610)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
jóneked://. nálam a matek ment jobban. a fogalmazást meg se tudtam írni rendesen... és a tanár még ott szórakozott velünk: megkérdezett egy fiú, hogy mennyi az idő és 44 volt. erre elkezdi, hogy utolsó simítások blablabla , de ó hát mégsem hiszen 45 van, fejezzétek be. én meg elkezdtem őrülten kapkodni, mert már az utolsó mondatot írtam és erre leordított... :< elvette tőlem az az utolsó percet is :'( igen, rosszul esett :)

beküldve: 2012-01-22 15:29:23
(#42609)
csizmazia luca
csizmazia luca
[ Új arc ]
Én először teljesen bepánikoltam! Azért a magyar jobban ment mint a matek. A felügyelőtanár még azt is megengedte, hogy susmorogjunk, vagy puskázzunk. Kár, hogy nem volt miből. A magyarban a fogalmazás is nagyjából megvolt. Az osztálytársam, akivel a buszmegállóban futottam össze hazafele, a Garfildot írta fogalmazásként. Hát ez is egy megoldás.... Remélem azért mindenkit felvesznek oda, ahova jelentkeztek.

beküldve: 2012-01-21 21:15:19
(#42608)
Vándor
Vándor
[ Új arc ]
Nekem egész jól ment :) Ha jol számoltam akkor kb 10 pontot vesztek a magyarban és a matekban is :) A Szent Lászlóban irta valaki?

beküldve: 2012-01-21 19:25:45
(#42607)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
kinekhogysikerült?^^ nekem sz*rul... rájöttem, hogy valójában hülye vagyok :/ ráadásul kifogtuk a legszigorúbb tanárt és a legkisebb termet az egész iskolában.
amilyen gyilkos tekintettel nézett rám, inkább visszaraktam azt a csokit.

beküldve: 2012-01-20 19:13:35
(#42606)
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Erről eszembe jut, hogy anno, nyolcadikos koromban a felvételi első tíz-tizenöt percét csokibontogatással töltöttem, megettem és utána láttam neki a feladatoknak.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-20 18:14:50
(#42605)
Háté
Háté
[ True mangafan ]
sok szerencsét

nekem szalagavatóm lesz holnap, de ahogy állnak a dolgok, nem hiszem, hogy sok mindenre emlékezni fogok belőle

kicking squealing gucci piggy
beküldve: 2012-01-20 17:07:31
(#42604)
Vándor
Vándor
[ Új arc ]
sok szerencsét a felvételihez :) mellesleg én is holnap irom

beküldve: 2012-01-20 15:42:57
(#42603) Válasz csizmazia luca (#42602) üzenetére
Soso
Soso
[ Gyalog ]
Sok szerencsét! én is holnap írom

Szerk: Soso 2012-01-20 15:43:10
beküldve: 2012-01-20 14:23:54
(#42602)
csizmazia luca
csizmazia luca
[ Új arc ]
Tudom, hogy nem idevaló téma, de holnap írom a felvételit.
Légyszives szurkoljatok azért....

beküldve: 2012-01-15 10:04:19
(#42601) Válasz Necrokid Moonshadow (#42600) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
nekem addig nincs gondom az túltechnikázott szólókkal, amíg van zenei értékük

amikor már csak szétszórt skálákat hallok követhetetlen sebességgel (a Viraemia az egyik kedvenc ilyen zenekarom, ennek a számnak is az intrója pl), az csak felbassza az agyam, és igazából nem is tudom elhinni, hogy azt akárki élvezi (azon kívül, aki játssza, mert eljátszani őket biztos buli és nekem is merevedésem lenne, ha így basznám neki gitáron, de aztán tükörbe néznék és egyből lelohadna). persze lehet csodálkozni azon, hogy mennyire tud gitározni valaki, de a magyar rapszódiákat se azért hallgatja senki, mert virtuóz darabok (mondjuk az komolyzene meg zongora, úgyhogy lehet, hogy mégis)

Szerk: Háté 2012-01-15 10:04:55
beküldve: 2012-01-14 23:42:21
(#42600) Válasz Háté (#42599) üzenetére
Necrokid Moonshadow
Necrokid Moonshadow
[ True mangafan ]
Én az ilyen sokperces szólóktól amúgy is irtózok. Néha ha olyan kedvem van, meghallgatom az ilyet is, de az ilyen 4 perces StuidoForce szólóktól a falra mászok. Megölik az amúgy szexi számot. Jobban szeretem az ilyen finomabb éneket követő szólókat. Vagy csak irigykedek.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-14 15:45:55
(#42599) Válasz Souichiro (#42598) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
a Behold... The Arctopus videóra gondolsz?

nem hiszem, hogy szebben gitározol náluk, mert technikailag több, mint okkés az, amit csinálnak, egyszerűen senki nem mesélte még el nekik, hogy attól még nem írnak számot, hogy össze-vissza maszturbálnak a fogólapon 2-3 percig
de egy halom ilyen zenekar van, az Arctopus szerintem azért van ennyire kipécézve, mert a tagok is úgy néznek ki, mint valami a szülei pincéjében lakó metalnerd, aki metal-archiveson dobálja a 0-20%os reviewokat egész nap

beküldve: 2012-01-12 22:03:20
(#42598) Válasz Háté (#42597) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
ez annyira jó,h szinte már szar? vagy annyira szar,h szinte már jó?
Maradok a Luna Sea dolgoknál,köszönöm,még én is szebben gitározom,mint ez a két trololololll xD

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... <<>>