Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-02-06 16:07:20
(#42657) mondjuk mostanában vagyok olyan bátor, hogy a 12-56os húrokat standardba hangolom a stratomon
Nagyon egészséges ám a nyaknak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Necrokid Moonshadow 2012-02-04 19:40:55
beküldve: 2012-02-04 14:30:40
(#42654) not even slinky ftw
mondjuk mostanában vagyok olyan bátor, hogy a 12-56os húrokat standardba hangolom a stratomon
gecijól néz ki, ahogy a húrláb így 30-45 fokban kiáll a gitárból és olyan feszesek a húrok, hogy egy akkordot alig bírok lefogni
mondjuk mostanában vagyok olyan bátor, hogy a 12-56os húrokat standardba hangolom a stratomon
gecijól néz ki, ahogy a húrláb így 30-45 fokban kiáll a gitárból és olyan feszesek a húrok, hogy egy akkordot alig bírok lefogni
kicking squealing gucci piggy
Azért szeretek vastag húrokat használni, mert főleg mélyebb hangolásokban játsozk /Drop C, Drop B, Drop A/ és a vastag húrok nem lesznek annyira lazák ha kicsit leengedem őket.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-02-04 13:41:46
(#42652) 10-46-os húrokra álltam rá.Oszt majd eldől,jó-e vagy sem.
Vastagabb húrok am mit érnek? Mert látom a számozás eltér...
Vastagabb húrok am mit érnek? Mert látom a számozás eltér...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én Rotosound húrokat használok, az nem igazán szakad be hálistennek. A gyári húron amúgy ne csodálkozz, azok tényleg kb 1-2 hónapot szoktak kibírni. Mondjuk én 56-13-as húrokat használok, lehet azért szakadok be ritkán.
beküldve: 2012-02-04 10:31:28
(#42650) Húzzák a f.szukra a bótosok a gyári húrjaikat...jóelőbb sikeresen kinyírtam az E húrt,fasza,most cserélhetem le,pedig csak egy hónapja gyakorlok aktívan...és nem húrtépő,meg idegbeteg stílusban játszom,h rá lehessen fogni valamire,szal fos húrok járnak alapból hozzá....
Remélem a D'Addario húrok frankóbbak x)
Remélem a D'Addario húrok frankóbbak x)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2012-02-02 19:28:14
(#42649) A nővérem idén ment egyetemre. Ez tök jó!XD Mert mire én végre egyszer elballagok áltsuliból addig a nővérem már 2-szer elballagot.
De mindegy most már én jövökXD
De mindegy most már én jövökXD
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-02-02 19:59:40
engem nem igazán érdekel, még mindig nem tudom még nagyjából se, hogy hova fogok jelentkezni, pl (kommunikációra vagy valami hasonló habi dologra valsz)
megvettem azt a könyvet, amiben a szakok meg ilyenek le vannak írva, de ki se nyitottam még kb, 15e még két hét
az meg végképp hidegen hagy, hogy megvágták az állami helyeket, nem tanulni akarok egyetemre menni
megvettem azt a könyvet, amiben a szakok meg ilyenek le vannak írva, de ki se nyitottam még kb, 15e még két hét
az meg végképp hidegen hagy, hogy megvágták az állami helyeket, nem tanulni akarok egyetemre menni
Szerk: Háté 2012-02-02 14:23:40
nem irigylem azokat, akik most mennek majd középiskolába, nem olyan lesz ez már, amilyennek lennie kéne
Én inkább azokat nem irigylem, akik most készülnek egyetem/főiskolára.
Nem különösebben irigylem tehát magamat, lol
beküldve: 2012-02-02 13:41:52
(#42646) az egy dolog, hogy szerencsés csillagzat alatt meg átlagon felüli génállományból fogantam, de az a rakás semmi, ami most vagyok az már önerőből lettem
mi egészen most januárig minden különösebb gáz nélkül bagóztunk az iskola vécéjében, de amióta meghozták ezt a törvényt, hogy közintézményekben (gondolom van ilyen szó) nem lehet dohányozni még kijelölt helyen se, minden szünetben figyelőszolgálat van a mosdó előtt vagy benn
régen kiállt valaki az ajtóba, aztán integetett befele, ha tré volt, de ez most nem működik
valami füstérzékelőkről is pletykálnak, meg amióta digitális napló van lógni se lehet
nem irigylem azokat, akik most mennek majd középiskolába, nem olyan lesz ez már, amilyennek lennie kéne
mi egészen most januárig minden különösebb gáz nélkül bagóztunk az iskola vécéjében, de amióta meghozták ezt a törvényt, hogy közintézményekben (gondolom van ilyen szó) nem lehet dohányozni még kijelölt helyen se, minden szünetben figyelőszolgálat van a mosdó előtt vagy benn
régen kiállt valaki az ajtóba, aztán integetett befele, ha tré volt, de ez most nem működik
valami füstérzékelőkről is pletykálnak, meg amióta digitális napló van lógni se lehet
mi volt ez, valami egészségügyis dolog? mert geci meredeknek hangzik
Táncsics Mihály Gimnázium, Kaposvár, emelt biológiás osztály... Meredek is volt, négy éven át!!!
Háté, te alapból a szerencse gyermeke vagy, szóval ne dicsekedj itten a mázliddal.
Cigizés: Sztem nincs olyan gimi, ahol kiengednék a kölköket cigizni. Anno minket még az utcán is megkiabált egy tanár, ha meglátott bagózni. Para volt.
Hogy utáltuk őket... (Már a tanárokat.)Üdvözlöm, Gerard vagyok, a gazdám laptopja. Remélem jó viszonyban leszek az őn gépével is.
mi volt ez, valami egészségügyis dolog? mert geci meredeknek hangzik
szóbelitől meg ne szarjon már senki, én anno farmerben meg pólóban mentem, amikor mindenki más ingben-zakóban volt, egy kérdésre se tudtam értelmesen válaszolni (arra se, hogy busszal járok-e iskolába), nem tudtam mi az a gammasugárzás és így is a felét kaptam a max pontszámnak
szerintem ha valaki nem értelmi fogyatékos, az ilyen szóbelin tök jól elvan
azt kérdezzétek meg, hogy kiengedik-e a diákokat cigizni, mert ha olyan iskolába mentek, ahol nem, akkor úgy kell majd kiosonnotok minden 2.-3. szünetben, mint nekem január óta, az meg kibaszott idegesítő
szóbelitől meg ne szarjon már senki, én anno farmerben meg pólóban mentem, amikor mindenki más ingben-zakóban volt, egy kérdésre se tudtam értelmesen válaszolni (arra se, hogy busszal járok-e iskolába), nem tudtam mi az a gammasugárzás és így is a felét kaptam a max pontszámnak
szerintem ha valaki nem értelmi fogyatékos, az ilyen szóbelin tök jól elvan
azt kérdezzétek meg, hogy kiengedik-e a diákokat cigizni, mert ha olyan iskolába mentek, ahol nem, akkor úgy kell majd kiosonnotok minden 2.-3. szünetben, mint nekem január óta, az meg kibaszott idegesítő