Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2019-05-17 21:01:57
(#44313) Majdnem négy év után újra itt.
Csak felnéztem, hátha van valami hír a kiadó felől. :(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Meg lehet rendelni az oldalról és ha igen kb mennyi idő a kiszállitás?
Meg lehet rendelni, de számolj az 500ft postakölcséggel, kb. 2-3 nap a kiszállítás...
Köszi szépen a választ! :)
Meg lehet rendelni az oldalról és ha igen kb mennyi idő a kiszállitás?
Meg lehet rendelni, de számolj az 500ft postakölcséggel, kb. 2-3 nap a kiszállítás...
Ny. R
beküldve: 2019-01-31 20:41:20
(#44310) Már csak 3 nap! Előbb-utóbb csak összehozzuk!
Ha már ilyen gyakran járunk erre: mizu?
Ha már ilyen gyakran járunk erre: mizu?
meh....
Egyeztessük össze az éves látogatásokat, akkor évente egyszer csinálhatunk virtuális fórumtalálkozót
Na most csak kb 1 hónappal késtem le a posztodat
legközelebb összejön!
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Megint eltelt másfél év az utolsó posztom óta
Nézi ezt még egyáltalán valaki?
Egyeztessük össze az éves látogatásokat, akkor évente egyszer csinálhatunk virtuális fórumtalálkozót
meh....
beküldve: 2018-11-28 16:34:35
(#44306) beküldve: 2018-07-08 21:48:31
(#44305) Megint eltelt másfél év az utolsó posztom óta
beküldve: 2017-02-26 19:24:06
(#44304) Kis segítséget kérnék:
Már rendeltem több terméket AmiAmi-ról viszont most először rendelek meg figurákat. A kérdésem az lenne, hogy mekkora az esélye annak, hogy megvámolják őket? Eddig megúsztam minden vámot, viszont a boltról köztudott, hogy kiírják a csomagra a termék árát. Az egyik csomag 17.000Ft a másik meg 35.000Ft. Mekkora az esélye, hogy ezeket megvámolják? Másik kérdésem az lenne. hogy ti milyen szállítási módot használtok a nendok-ra, nagy figurákra?
A válaszokat előre is köszönöm!
Már rendeltem több terméket AmiAmi-ról viszont most először rendelek meg figurákat. A kérdésem az lenne, hogy mekkora az esélye annak, hogy megvámolják őket? Eddig megúsztam minden vámot, viszont a boltról köztudott, hogy kiírják a csomagra a termék árát. Az egyik csomag 17.000Ft a másik meg 35.000Ft. Mekkora az esélye, hogy ezeket megvámolják? Másik kérdésem az lenne. hogy ti milyen szállítási módot használtok a nendok-ra, nagy figurákra?
A válaszokat előre is köszönöm!
"I am constantly torn between killing myself and killing everyone around me." -David Levithan
beküldve: 2017-02-26 01:48:21
(#44303) Megejtem a szokásos éves látogatást,
Mi újság itt a temetőben?
bár két hónappal csúsztam az előző poszthoz képest, de hát kit érdekel, hisz még az is itt van az első oldalon
Mi újság itt a temetőben?
Interpals-on próbálkoztál már, ismered? Nagyon sok féle nemzetiség van, per pillanat nem tudom neked biztosra állítani, hogy japán is, de azért elég nagy rá az esély. Mindenesetre érdemes megpróbálni.
meh....
beküldve: 2017-01-03 06:38:48
(#44301) Egy kissé közhely kérdés...
Tudtok valamilyen oldalt ahol lehetne találni japán "pen friend"-et?
Kis nyelvgyakorlásként is hasznos, illetve jó lenne kicsit ténylegesen bepillantani az ottani hétköznapokba.
Tudtok valamilyen oldalt ahol lehetne találni japán "pen friend"-et?
Kis nyelvgyakorlásként is hasznos, illetve jó lenne kicsit ténylegesen bepillantani az ottani hétköznapokba.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
meh....
beküldve: 2016-12-25 17:55:05
(#44299) at the end,we all die alone