Legutóbb kommentezett topikok
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Eladnék!/Vennék!
Death Note - A halállista
YuYu Hakusho
Társalgó
Japán zenék
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
ZSOCAIKA: Nem lehet a fentlévő DVD-ken kívül másikat rendelni, mert nem adtak ki mást, illetve valószínűleg a közeljövőben nem is fognak.
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évadját? Email: h.norbert79@freemail.hu köszönöm
HAJDUNNORBERT: lehet-e megrendelni a Bleach 3. évad-ot?
BAMPAIA: Köszönöm
MANGAFAN WEBBOLT: 2 napja beszállítottuk a könyvesboltok lerakataiba. Feltehetően, folyik a terjesztés a boltokba
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Útáltam,mert agyonhypeolt volt.Viszont most haveri társasággal rákattantunk és nekiálltunk az egész sorozat kivégzésének.Változnak az idők...
Nekrokid: LOOOOOOOOL
Ne is zavarjon,de két éve rontom itt a levegőt...sőt,régebben jártam fel ide fórumra napi szinten.Szal LOOOOOOL.
Nekrokid: LOOOOOOOOL
Ne is zavarjon,de két éve rontom itt a levegőt...sőt,régebben jártam fel ide fórumra napi szinten.Szal LOOOOOOL.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Maybe next time, Gilje.
Nem animézek,csak a One Piece-t nézzük haverokkal,ismét One Piece fan lettem.
Na neeee...! Hiszen Te minden felé, jobbról, balról, keresztben és hosszában is One Piece utáló vagy/voltál.
MIANEVED?!
beküldve: 2011-11-28 18:26:36
(#42550) Nekem még ti is újak vagytok, lol.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-11-27 19:21:07
(#42548) Maybe next time, Gilje.
Majd a next generation Mangafan fórum folytatja Ninja utunkat.
Úgyis annyi újonc van a fórumon,ők szinte a helyünket át is vették...mi meg eltűntünk lassan a sűlyesztőben.
update: mégsem megyek a londoni L'arc en ciel koncertre.Fuckin hungary,meg az életszínvonal nem engedi,h egyszer az életben külföldön is koncerten tomboljak élőben.
Majd a next generation Mangafan fórum folytatja Ninja utunkat.
Úgyis annyi újonc van a fórumon,ők szinte a helyünket át is vették...mi meg eltűntünk lassan a sűlyesztőben.
update: mégsem megyek a londoni L'arc en ciel koncertre.Fuckin hungary,meg az életszínvonal nem engedi,h egyszer az életben külföldön is koncerten tomboljak élőben.
Szerk: Souichiro 2011-11-27 19:23:47
beküldve: 2011-11-27 14:58:01
(#42545) cső gyerekek
üdítő a sok új arc mellett a régieket is látni.
van egy vicces hírem: szakdolgozatot írok az animék szocializációépítő hatásáról. hamarosan körbetrollkodom vagy a fórumot, vagy az emailjeiteket egy röpke kifejtős és karikázós tesztsorral, csak hogy örüljetek. ha más nem, legkésőbb február környékén. hát nem nagyszerű?
üdítő a sok új arc mellett a régieket is látni.
van egy vicces hírem: szakdolgozatot írok az animék szocializációépítő hatásáról. hamarosan körbetrollkodom vagy a fórumot, vagy az emailjeiteket egy röpke kifejtős és karikázós tesztsorral, csak hogy örüljetek. ha más nem, legkésőbb február környékén. hát nem nagyszerű?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez a kép nagyon awesome szerintem, és meg is tenném, amit kérsz ha lennék Facebook-on... Sorry : /
"Aki meg van győződve róla h egyedül ő normális, az hülye?"
beküldve: 2011-11-24 19:38:35
(#42543) Sziasztok!
Naruto-s fejpánt érdekelne.Csere lenne a legjobb.De ha fizetni kell az se rossz.
Ha érdekel és van akkor létszi ide írj: and98ris@freemail.hu
Naruto-s fejpánt érdekelne.Csere lenne a legjobb.De ha fizetni kell az se rossz.
Ha érdekel és van akkor létszi ide írj: and98ris@freemail.hu
beküldve: 2011-11-24 16:02:37
(#42542) Sziasztok !
Nagyon kéne a támogatásotok ><
Egy nyereményjátékban veszek részt és nov 30-ig nekem kell szerezni a legtöbb lájkot.
Tehát amit kérek az egy lájk és egy megosztás a képemre .
Itt van :
[Link]
Előre is nagyon köszönöm
Nagyon kéne a támogatásotok ><
Egy nyereményjátékban veszek részt és nov 30-ig nekem kell szerezni a legtöbb lájkot.
Tehát amit kérek az egy lájk és egy megosztás a képemre .
Itt van :
[Link]
Előre is nagyon köszönöm
ASD_AS:_AS:G_HGf
Szerk: B)eni-san 2011-11-24 16:02:55
köszönöm
amint lesz normális mikrofonom, az első dolog lesz, amit felveszek
nem muszály felvenni, csak a szöveget írd le. Már nagyon kíváncsi vagyok.
beküldve: 2011-11-20 20:05:26
(#42540) Keresnék (elsősorban) olaszul tudó embereket, olasz képregény (fumetti) fanfordítás céljából. Pl: Dampyr, Tex Willer, Nathan Never.
Ugyanitt: keresnék még németül, angolul, franciául, szerbül és horvátul tudó embereket is, hasonló okokból kifolyólag.
Jelentkezni PM-ben. THX in advance.
Ugyanitt: keresnék még németül, angolul, franciául, szerbül és horvátul tudó embereket is, hasonló okokból kifolyólag.
Jelentkezni PM-ben. THX in advance.
köszönöm
kicking squealing gucci piggy
beküldve: 2011-11-19 16:17:05
(#42538) Most legyek gonosz?
Á,nem.
Na jó,leszek,de csak egy kicsit...
2012,április 11.-én megyek Londonba a L'Arc en ciel LIVE-ot megnézni pár ismerősömmel az IndigO2-ben! L'Arc en ciel vazze,meg HYDE.Am nem értem,miért terveznek World Tour-t,ha csak két európai városban néznek be,tuti,h az egyik London,a másik meg a buzi Franciaország azon belül meg Párizs...de ez is olyan "egyszer az életben" lehetőség,ha elszalajtom,lehet nemlesz több chance.55 font a jegy ára,plusz 4 rugóért hozza az UPS majd.Repülőjegy,meg szállás még kérdés,de intézkedünk.
Remélem nem döglök meg addig.
Á,nem.
Na jó,leszek,de csak egy kicsit...
2012,április 11.-én megyek Londonba a L'Arc en ciel LIVE-ot megnézni pár ismerősömmel az IndigO2-ben! L'Arc en ciel vazze,meg HYDE.Am nem értem,miért terveznek World Tour-t,ha csak két európai városban néznek be,tuti,h az egyik London,a másik meg a buzi Franciaország azon belül meg Párizs...de ez is olyan "egyszer az életben" lehetőség,ha elszalajtom,lehet nemlesz több chance.55 font a jegy ára,plusz 4 rugóért hozza az UPS majd.Repülőjegy,meg szállás még kérdés,de intézkedünk.
Remélem nem döglök meg addig.