Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
Azt mondod, hogy a 3 jobb mint a négy mikor azt se tudod, hogy miről beszélünk.....
tippeltem... max max majd átszerkesztem... Bocs de én túl laza vaok.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egy kis devil may cry 4 izelítő: [Link]Sztem próbáljátok ki. Nem fogtok csalódni.....
Ismerem ezt a játékoz igaz én nem játszottam vele, de bátyám dicséri nagyon, ő játszott már vele.
De ha meg lesz javítva végre a PS2 akkor majd kipróbálom

Heroes3-ra már annyira nem emlékszem az már rég volt

De egy biztos az 5 nagyon jó, főleg a kiegészítőkkel

愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-03-22 19:43:23
Azt mondod, hogy a 3 jobb mint a négy mikor azt se tudod, hogy miről beszélünk.....
Mindegy a 3 nem olyan jó, (nem azt mondom hogy rossz)
de a 5. über király szerintem.
Igazából a 3. és az 5. is ugyanazon motorra épül, az egyetlen kirívó különbség csak a grafika.
Így megértem, hogy a 3-at nem tartod túl jó játéknak, mivel te nem abban a korban kezdtél el játszani, amikor az a grafika még királynak számított.
Sztem a 3 jobb volt mint a 4. de őszintén szolva most a Heroesről van szó?

Mindegy a 3 nem olyan jó, (nem azt mondom hogy rossz)
Igazából a 3. és az 5. is ugyanazon motorra épül, az egyetlen kirívó különbség csak a grafika.
Így megértem, hogy a 3-at nem tartod túl jó játéknak, mivel te nem abban a korban kezdtél el játszani, amikor az a grafika még királynak számított.
beküldve: 2009-03-22 19:28:02
(#437) Egy kis devil may cry 4 izelítő: [Link]Sztem próbáljátok ki. Nem fogtok csalódni.....
Nem értem, hogy a játéknak miért kell gyorsnak lennie?Azért jó lesz? Mindegy a 3 nem olyan jó, (nem azt mondom hogy rossz)
Szerintem meg pont, hogy a III a legjobb mind közül, gyerekkoromban is hónapokon át toltam, aztán nemrég egy éve kb. újra elővettem, és barátnőmmel közös gépen játszottunk minden nap vagy 5 órát

failure is relative
Nem értem, hogy a játéknak miért kell gyorsnak lennie?Azért jó lesz? Mindegy a 3 nem olyan jó, (nem azt mondom hogy rossz)
Ennyien szeretik a Heroest? Meglepő. Szerintem nem egy nagy játék, bár engem maga a műfaj alapjában nem mozgat meg.
Szvsz az egyik legjobb körökre osztott stratégiajáték. Még a magamfajta döglött madár reflexeivel rendelkezőknek is ad esélyt a játékre, van benne sárkány, építkezés, gyüjtögetés, fejlődés meg vasbikinis bögyös macák. Kell még valami az élvezethez? (%
Nekem az egész játék túl lassú. Fogalmam sincs, hogy hányadik résszel játszottam régen barátomnál (talán a 3.), de nekem felejtős volt.
Nem nagyon értelek. Ha gyorsan pörög az agyad felhúzhatod a grafót.
Ennyien szeretik a Heroest? Meglepő. Szerintem nem egy nagy játék, bár engem maga a műfaj alapjában nem mozgat meg.
Szvsz az egyik legjobb körökre osztott stratégiajáték. Még a magamfajta döglött madár reflexeivel rendelkezőknek is ad esélyt a játékre, van benne sárkány, építkezés, gyüjtögetés, fejlődés meg vasbikinis bögyös macák. Kell még valami az élvezethez? (%
Nekem az egész játék túl lassú. Fogalmam sincs, hogy hányadik résszel játszottam régen barátomnál (talán a 3.), de nekem felejtős volt.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-03-20 19:16:59
(#431) Ennyien szeretik a Heroest? Meglepő. Szerintem nem egy nagy játék, bár engem maga a műfaj alapjában nem mozgat meg.
Szerk: baniaa3 2009-03-20 17:36:45
Azért a Starcraft egy "kicsit" talán jobb^^
Ízlések és pofonok :) Ha neked az jön be jobban, egészségedre. Szeretem a starcraftot én is, de nem annyira mint a Heroes-t ^^' De akkor úgy írom :
A Heroesnál nincs jobb, számomra :)
beküldve: 2009-03-20 16:25:23
(#428) Egy jó kis Warhammer 40.000 Down of war II kinek lenne kedve? Esetleg egy Track Mániához? Vagy csak egy tekken 5-höz....