Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
beküldve: 2009-01-11 13:57:14
(#396) Voltam ma PeCsaában, nem találtam semmi játékot, ami kellett volna, de azért vettem egy Naruto Ultimate Ninja Chroniclest. Jó kis játék.
beküldve: 2009-01-08 22:34:31
(#395) Jajj Baniaa, most szépen, barátilag kérlek meg, hogy ebben a témában ne nagyon szólalj meg.
BTW én most a GTA:LSC-vel tolom, nagyon rákaptam. Az elején utáltam, nagyon nehéz volt, de mostmár hogy pron tudom irányítani és megfontoltam játszom, nagyon tetszik. Csak eléggé rövidke szegény, 3-4 órát öltem bele eddig -ebből a Story mód csak 2-3 óra- és már 13%-nál vagyok.
Ja és holnap megyek Joeystationbe venni PSP játékot.
Kiszemelt áldozat: NBA '08
Lenne egy kérdésem (főleg Gegéhez, mert neki van PSP-je): NBA '09 sokkal jobb a '08-nál? Szal vegyek '08-at olcsón vagy vegyek '09-et drágán?
Én a '08-ra hajlok, mert azt olcsón megúszom. Ja és Most összeszedtem egy kis pénzt, sz'al még egy játékra is van pénzem, ami biztos a Force Unleashed lesz. Ha Joeystationben nem találok használtan, akkor vasárnap elmegyek a PeCsába és keresek ott.
Új játékot meg vesz a nyavalya. Én játékokkal mindig is így voltam és leszek is. Ha tehetem warezolok, de ha nem, akkor sem veszek új játékokat. Ez más, mint a könyv-/mangavásárlás, itt lényegtelen, hogy használt, a játékélményt az cseppet sem rontja.
BTW én most a GTA:LSC-vel tolom, nagyon rákaptam. Az elején utáltam, nagyon nehéz volt, de mostmár hogy pron tudom irányítani és megfontoltam játszom, nagyon tetszik. Csak eléggé rövidke szegény, 3-4 órát öltem bele eddig -ebből a Story mód csak 2-3 óra- és már 13%-nál vagyok.
Ja és holnap megyek Joeystationbe venni PSP játékot.
Kiszemelt áldozat: NBA '08
Lenne egy kérdésem (főleg Gegéhez, mert neki van PSP-je): NBA '09 sokkal jobb a '08-nál? Szal vegyek '08-at olcsón vagy vegyek '09-et drágán?
Én a '08-ra hajlok, mert azt olcsón megúszom. Ja és Most összeszedtem egy kis pénzt, sz'al még egy játékra is van pénzem, ami biztos a Force Unleashed lesz. Ha Joeystationben nem találok használtan, akkor vasárnap elmegyek a PeCsába és keresek ott.
Új játékot meg vesz a nyavalya. Én játékokkal mindig is így voltam és leszek is. Ha tehetem warezolok, de ha nem, akkor sem veszek új játékokat. Ez más, mint a könyv-/mangavásárlás, itt lényegtelen, hogy használt, a játékélményt az cseppet sem rontja.
Szerk: .., 2009-01-08 22:44:15
Harry Potter 4 játék egy sz*r szerintem, már megbocsáss.
Valamint a PSP2 mit takar, PlayStation 2-t, ugye?
Láttom ez mögött hatalmas Call Of Dutyi fanságod van
Mondtam már félre írtam ha olvasnál 1 postal lejjeb
Bocsánatot kérek. Amúgy nem vagyok hatalmas CoD-fan. Játszottam a 2-vel egy kicsit, meg a 3-t végigvittem kétszer. Szeretném beszerezni a 4. és az 5. részt, valamint már előre érdekesnek ígérkezik a 6.
Harry Potter 4 játék egy sz*r szerintem, már megbocsáss.
Láttom ez mögött hatalmas Call Of Dutyi fanságod van
Mondtam már félre írtam ha olvasnál 1 postal lejjeb
beküldve: 2009-01-08 18:28:06
(#392) Harry Potter 4 játék egy sz*r szerintem, már megbocsáss.
CALL OF DUTYI!!!
Ez ütött!!!!!!
Amúgy a legjobb játékokat szarozod le, bár megértem, hogy egy 11 évesnek nem pont az ilyen gondolkodós-taktikázós játékok kellenek (tisztelet a kivételnek).
PSP2? Az érdekes, mert olyan konzol nincs.
Ez ütött!!!!!!
Amúgy a legjobb játékokat szarozod le, bár megértem, hogy egy 11 évesnek nem pont az ilyen gondolkodós-taktikázós játékok kellenek (tisztelet a kivételnek).
Nekem az nem tetszet bene hogy: U-N-A-L-M-A-S-!
Hopsz félre írtam ^^"
CALL OF DUTYI!!!
Ez ütött!!!!!!
Ez ütött!!!!!!
beküldve: 2009-01-08 14:04:49
(#389) Remélem nem röhögtök ki *szégyenlős*:
Heroes 5 (elöző gépemen) Netropolisal voltam 2k csontvázal
(pc)
Devil May Cry (eddig nem sikerült feltelepitenem)PC
Spider Man Foe (kijátszotam, elöző gépemen)
Star Wars Battle Front (elöző gépemen)
Cal of dutyi 2(bocs ha rosszul írom ez sz*r volt)
Jedy Academy (ez is sz*r volt)
Harry Poter 4. (Nem rossz)
Dark Mesiah (elkérte a barátom vissza adta és nem az eredeti tokjába csak úgy, karcolásos nem is merem feltelepiteni )
Crazy Frog Racer 2 (ezen a gépen is)
Psp2-m is van csak eddig vmi kocsis sal vmit kéne veni
És ha valaki ezt kérdezné miért nem telepitettem fel a többit ami az elöző gépemen volt:
A játékok 80% nincs meg, az a szerelő rakta fel sztem saját Pc-ből és hát.. értitek?)
Tervezem:
Final Fantasy PSP2
Heroes 5 (elöző gépemen) Netropolisal voltam 2k csontvázal
(pc)
Devil May Cry (eddig nem sikerült feltelepitenem)PC
Spider Man Foe (kijátszotam, elöző gépemen)
Star Wars Battle Front (elöző gépemen)
Cal of dutyi 2(bocs ha rosszul írom ez sz*r volt)
Jedy Academy (ez is sz*r volt)
Harry Poter 4. (Nem rossz)
Dark Mesiah (elkérte a barátom vissza adta és nem az eredeti tokjába csak úgy, karcolásos nem is merem feltelepiteni )
Crazy Frog Racer 2 (ezen a gépen is)
Psp2-m is van csak eddig vmi kocsis sal vmit kéne veni
És ha valaki ezt kérdezné miért nem telepitettem fel a többit ami az elöző gépemen volt:
A játékok 80% nincs meg, az a szerelő rakta fel sztem saját Pc-ből és hát.. értitek?)
Tervezem:
Final Fantasy PSP2
beküldve: 2008-12-27 21:16:00
(#388) Üdv.
Mostanában igen jól elvagyok a Resistance 2 multiplayer
módjával, de amivel most különösen játszom az a
Naruto Ultimate Ninja Storm.
Mostanában igen jól elvagyok a Resistance 2 multiplayer
módjával, de amivel most különösen játszom az a
Naruto Ultimate Ninja Storm.
Nekem nagyon megtetszet, jól elszorakoztat. A grafika nagyon jóra sikerült néhol úgy éreztem mintha az animét nézném. Jó ötlet volt, hogy az egyszerű Battle mód melé belevittek egy mászkálós játékmódot is különböző mini/fő küldetésekkel. (bár valkiknek egy idő után monotonnak tünhet) Karakterekből is szép a választék bár pár szereplő kimaratt, de a harcrendszer nagyon látványos lett, úgymond valóban Narutos hangulatú. Sajnos egy dolog nagyon zavart benne, hogy nincs lehetőség online csatákra......kár, de aki Naruto fan vagy csak egy jót akkar harcolni nem fog csalódni benne.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Milyen platformokon nyomod?
Ha next-gen konzolod is van, érdekelne, melyik játékok vannak meg rá. ha regisztráltál a jatekaim.hu-n, és megmondod a neved, akkor nem kell válaszolnod.
Ha next-gen konzolod is van, érdekelne, melyik játékok vannak meg rá. ha regisztráltál a jatekaim.hu-n, és megmondod a neved, akkor nem kell válaszolnod.
beküldve: 2008-12-27 15:26:54
(#386) hááát sztem is jó game(császtok egyébként).
ugyan az mint az anime változata(bárkinek átküldöm csak sajna 1-2óra mire átmegy)
főleg az teccik benne mikor kint vagy az űrben és mint a valóságban:ott se hallassz semmit és fogy az oxigén.
meg persze a zéró gravitációs küzdelem, sematikus inventory, grafika stb...
de azért lehetne benne nagyobb arzenál!
összetettben nálam 9,5/10(eddig ez a 2.legjobb)
legjobb az pedig:
Call of Duty 5:Zombie mód(9,7/10
ugyan az mint az anime változata(bárkinek átküldöm csak sajna 1-2óra mire átmegy)
főleg az teccik benne mikor kint vagy az űrben és mint a valóságban:ott se hallassz semmit és fogy az oxigén.
meg persze a zéró gravitációs küzdelem, sematikus inventory, grafika stb...
de azért lehetne benne nagyobb arzenál!
összetettben nálam 9,5/10(eddig ez a 2.legjobb)
legjobb az pedig:
Call of Duty 5:Zombie mód(9,7/10
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Ma kipróbáltam. Nem akarok annyira áradozni róla, mert nem tudnék. Mert sok idő kell, hogy véleményt mondjak erről a játékról. Nem tudok valami jól angolul, ezért a sztori és a folyamatos iszonyú gyors szöveg nem igazán érthető. Meg vannak benne ezek a buddyk. Nem tudom, mi a fenét kellene velük csinálni, kiszabadítom őket, aztán néha segítenek, egyebek. Majd rájövök, van-e valami nagyon hasznos képességük. Mellesleg remek látványvilága van, a napszakok váltakozása király, nagy fegyvertár, gyémántkutatgatás. Tehát eddig tetszik.
Dead Space-t akkor sem veri.
Dead Space-t akkor sem veri.
3.Far Cry 2.
Fúj,fúj Far Cry 2. Vártam mint a fenét de egyszerüen olyan gusztustalan hogy már én éreztem fizikai fájdalmat mikor meglőttek benne annyira rossz. Dead Space viszont istenkrály cucc. Én annó úgy jutottam hozzá hogy Far Cry 2-öt (irónikus...) kerestem de csak Dead Spacet találtam és gondoltam bepróbálom. Azóta az egyik kedvenc cuccom. :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-12-26 23:12:05
(#383) Riku: hát.... nem mindíg
általába filmet nézek a gépen(28 nappal később, katonák voltunk, Csillagközi Invázió 1,2,3)
A RE4 nálam a leg "gliccsesebb" játék címet birtokolja fejből tudok most mondani neked 10 gliccset:
1 Fence gliccs
2 Ultimate Fall gliccs
3 Dickman kliccs
4 Ada's Shotgun gliccs
5 Shootingrange gliccs
6 Ashley/Ada gliccs(Ada -t Ashley-re cseréli)
7 Sewer gliccs
8 Hell-s gliccs
9 Combination gliccs(a gránátot engedi kombinálni a pisztollyal)
10 Ashley using weapons gliccs
ezt mindet meg tudom csináni 1. próbálkozásra^^
általába filmet nézek a gépen(28 nappal később, katonák voltunk, Csillagközi Invázió 1,2,3)
A RE4 nálam a leg "gliccsesebb" játék címet birtokolja fejből tudok most mondani neked 10 gliccset:
1 Fence gliccs
2 Ultimate Fall gliccs
3 Dickman kliccs
4 Ada's Shotgun gliccs
5 Shootingrange gliccs
6 Ashley/Ada gliccs(Ada -t Ashley-re cseréli)
7 Sewer gliccs
8 Hell-s gliccs
9 Combination gliccs(a gránátot engedi kombinálni a pisztollyal)
10 Ashley using weapons gliccs
ezt mindet meg tudom csináni 1. próbálkozásra^^
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2008-12-27 01:09:08