Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
GAME
bár lehet azzal se játszanak kislányok
Ezek a mai kislányok~~~ azért remélem, hogy a pucér görögöket nem szoktad "megmatatni" XDD
Nem is tudom ki mondta múltkor, hogy egyetlen kislányt se lát a közelben...
Mellékesen kislányok nem szoktak Resi4-gyel játszani...
hát csak azért nem láttam mert nem volt nálam tükör
és a Resi4 egy nagyon jó játék pont úgy mint a G.O.W 1-2
bár lehet azzal se játszanak kislányok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
én még amúgy is kislány vagyok [/OFF]
Nem is tudom ki mondta múltkor, hogy egyetlen kislányt se lát a közelben...
Jahjj~~~ fiatalságom ment el a sok videojátékra... ne tedd te is!... Menj ki a fényre és szállj!!~~~
De ha mégsem akkor mondjuk killer7, FFX, XII, DMC 1-2-3, Metal Gear Solid2-3... perpillanat csak ennyi...
De ha mégsem akkor mondjuk killer7, FFX, XII, DMC 1-2-3, Metal Gear Solid2-3... perpillanat csak ennyi...
na ezeket a játékokat meglesem Bár a dmc már meg van
hát igen te már olyan öreg vagy, hol hagytad a járókeretet
nem kell aggódni nem megy el rá a fiatalságom én még amúgy is kislány vagyok
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-30 21:43:56
Jahjj~~~ fiatalságom ment el a sok videojátékra... ne tedd te is!... Menj ki a fényre és szállj!!~~~
Dimenso: Szoktál nem anime feldolgozásokkal is játszani??
Dimenso: Szoktál nem anime feldolgozásokkal is játszani??
Szerk: wakka 2009-03-30 21:35:54
valakinek van valami jó ötlete,hogy mit érdemes beszerezni ps2-re?
Ps2 játékok közül ezek a kedvenceim a Uzumaki Chronicles, FullMetal Alchemist és a DBZ Budokai játékok. Ezeket csak ajánlani tudom.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-03-30 21:32:10
beküldve: 2009-03-30 21:28:10
(#451) valakinek van valami jó ötlete,hogy mit érdemes beszerezni ps2-re?
beküldve: 2009-03-30 19:52:52
(#450) Nah ezt jó lesz ha megnézítek... Én egy jót nevettem rajta. Amúgy is ki nem ismerné a "WoW"-ot!!!
[Link]
[Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egy kis devil may cry 4 izelítő: [Link]Sztem próbáljátok ki. Nem fogtok csalódni.....
Nagyon király game én most nyomom végig a 7.szintet Hell or Hell, egy kicsit nehéz de nem adom fel mert kiváncsi vagyok a bonusokra :)
Táncolj Hercegnő!
Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.[/QUOTE]
Nekem is jónak tűnt, amíg pasim le nem csapta a kezemről
Egy kis devil may cry 4 izelítő: [Link]Sztem próbáljátok ki. Nem fogtok csalódni.....
Ha már DM4, akkor X blades. Ezt is próbáljátok ki. Én most kezdtem el tolni és eddig elég jónak tűnik.
failure is relative
Oké de akkor kérdem én: akkor végülis a Heroesről van szó?
Visszanemolvasó-e vagy?
Na jó rájöttem. igen...
Oké de akkor kérdem én: akkor végülis a Heroesről van szó?
Visszanemolvasó-e vagy?
beküldve: 2009-03-22 19:50:33
(#444) Oké de akkor kérdem én: akkor végülis a Heroesről van szó?
Azt mondod, hogy a 3 jobb mint a négy mikor azt se tudod, hogy miről beszélünk.....
Pontosan.
És ez nem lazaság, hanem nemtörődömség, kontárkodás kérdése.